Luo rahaa! -valmennus

Kuvittele, miten ihanaa sinun onkaan elää onnellista ja yltäkylläistä elämää rakkaiden ihmisten ympäröimänä! Asiat elämässäsi soljuvat kevyesti ja iloisesti. Tunnet suurta täyttymystä ja kiitollisuutta siitä, että saat tehdä juuri niitä asioita, joita syvällä sydämessäsi haluat ja juuri silloin kuin haluat, ilman huolta rahasta.

Luo rahaa! –valmennuksessa opit luomaan eli manifestoimaan elämääsi lisää rahaa ja taloudellisen vapauden elää haluamallasi tavalla. Menetelmä on toimiva, yksinkertainen ja käytännönläheinen. Ja mikä parasta: voit hyödyntää sitä myös muilla elämäsi osa-alueilla ja elää unelmasi todeksi!

Luo rahaa! –valmennus koostuu 12 valmennuskerrasta, kestää noin 3 kuukautta ja on saatavilla verkko-, yksilö- ja ryhmävalmennuksena.

Tilaa klikkaamalla kuvaa alla:

Vauraus ja onnellisuus kuuluvat kaikille

Mietitäänpä hetki ajatusta, että jokainen luo itse oman todellisuutensa. Otetaan esimerkki avuksi. Sinäkin varmaan tunnet ihmisiä, joilla on tapana valittaa asioista yhtä mittaa. Oletko pannut merkille millaisia asioita näille ihmisille tapahtuu? He useimmiten saavat yhä uudelleen aiheita valittaa lisää. Tämä ei ehkä ylitä uutiskynnystä, mutta oletko koskaan miettinyt näiden ihmisten hallitsevaa tunnetilaa tai uskomuksia ja odotuksia elämäänsä kohtaan? Ovatko he suurimman osan aikaa onnellisia ja odottavat asioiden aina kääntyvän heille parhain päin?

Niinpä.

Entä oletko ihmetellyt omassa elämässäsi, että sinnikkäistä pyrkimyksistäsi huolimatta tuntuu, että et saa nostettua tulotasoasi tai onnellisuuden tasoasi pysyvästi?

Et todellakaan ole ainoa. Samassa tilanteessa olevia on paljon. Kamppailin itsekin asian kanssa vuosikaudet. Se oli todella turhauttavaa. Muistan usein tuntuneen siltä, että kun pyrstö irtosi, niin nokka tarttui. Aina jokin asia jumitti ja se oli todella ärsyttävää. Tunsin oloni voimattomaksi, kun en tiennyt mitä pitäisi muuttaa tai tehdä toisin ja syytin helposti sekä itseäni että muita omasta onnettomuudestani. Syvällä sisimmässäni kuitenkin tunsin, että ei tämän kuulu mennä näin. Tiesin, että vauraus ja onnellisuus kuuluvat kaikille.

Olet tehnyt parhaasi

Olen opiskellut ja harjoitellut tietoisesti jo vuodesta 2005 onnellisen elämän luomista kaikilla tasoilla. Rahan luominen ja taloudellisen vapauden saavuttaminen ovat olleet oleellinen osa tätä prosessia.

Luo rahaa! -valmennuksen menetelmiin tutustuminen oli käännekohta omassa elämässäni. Jo valmennuksen aikana (2017-2018) rahaa alkoi tulla minulle monista yllättävistä lähteistä ja toisaalta useita laskuja jäi tulematta. Sain yllättäviä alennuksia ja lahjoituksia eri tahoilta. Tapahtui myös monia muita ihania asioita ja kaiken kaikkiaan onnellisuudentunteeni omaa elämääni kohtaan lisääntyi valtavasti.

Valmennuksen jälkeen hyvä suuntaus on edelleen jatkunut ja jatkunut. Pääsin taas matkustamaan monen vuoden tauon jälkeen ja vieläpä useamman kerran vuodessa. Voin myös ostaa lapsilleni uusia vaatteita kaupasta, mikä ei todellakaan ollut tavallista yksinhuoltajaperheen arjessani. Reilun vuoden aikana kolminkertaistin tuloni Luo rahaa! -valmennuksen menetelmien avulla.

Tämän kaiken ihanuuden lisäksi loin itselleni unelmieni työn yrittäjänä sekä onnellisen ja rakkaudentäyteisen parisuhteen ja sitä kautta uusperheen, ison omakotitalon läheltä kaunista luontoa, uuden auton ym. upeaa.

Nyt haluan jakaa nämä arvokkaat opit myös sinulle, koska en halua sinun joutuvan ponnistelemaan ja tuskailemaan asian kanssa yhtä paljon kuin minä, koska vauraus kuuluu kaikille, myös sinulle. Sinun vaurastumisesi ei ole pois keneltäkään toiselta. Maailmankaikkeus on täynnä runsautta ja meille kaikille riittää yltäkylläisesti kaikkea hyvää, myös rahaa.

Tiedän, että olet tehnyt parhaasi ja toiminut niillä tiedoilla ja taidoilla, jotka olet oppinut. Ikävä kyllä rahan luomiseen liittyviä taitoja ei opeteta koulussa ja harva vanhempikaan on niistä tietoinen. Haluan auttaa sinua pääsemään eroon rahaan liittyvästä kamppailusta vailla riittävää tietoa ja työkaluja, joilla ottaa oma elämä ja talous haltuun.

forest 2209221 960 720

Mielen mittaamaton voima

Mieli on voimakkain työkalu, joka sinulle on annettu. Se on kuin taikasauva, joka toteuttaa hurjimmatkin unelmasi, kunhan käytät sitä oikein. Tämän valmennuksen jälkeen et enää koskaan ole olosuhteiden uhri vaan luot itse elämästäsi juuri sellaisen kuin haluat.

Hallitseva tunnetila ja alitajuiset uskomukset

Sinunkin hallitseva tunnetilasi vaikuttaa siihen, millaisia asioita sinulle tapahtuu. Samoin tekevät odotuksesi ja alitajuiset uskomuksesi. Et edes itse tiedosta, millaisia vaurauden esteitä alitajunnassasi piileksii ja sabotoi yrityksesi luoda itsellesi taloudellisesti vauraampaa elämää. Luo rahaa! –valmennus antaa sinulle työkalut purkaa tiedostamattomat vaurauden esteet alitajunnastasi ja muuttaa hallitseva tunnetilasi ja odotuksesi asioita kohtaan.

Nämä voimakkaat työkalut pohjautuvat yksinkertaisiin elämän perustotuuksiin, jotka tulisi saattaa kaikkien ihmisten tietoisuuteen sekä opettaa lapsille jo peruskoulussa tai kotona vanhempien toimesta, jos he ovat niistä tietoisia.

Manifestointi ja henkiset lait

Henkisissä piireissä puhutaan paljon vetovoiman laista ja manifestoinnista rahaan liittyen. Itse vierastan manifestointi-sanaa. Jotenkin se on vaikea eikä meinaa oikein taipua suomalaisen suuhun. Puhutaan mieluummin luomisesta. Ja sitähän manifestoinnilla tarkoitetaan: asioiden tietoista luomista omaan elämään mielen avulla. Vetovoiman laki on erittäin ok ja yksi merkittävimmistä henkisistä laeista luomisessa. Mutta se ei suinkaan ole ainoa eikä yksistään riitä. On kuusi muuta henkistä lakia, joita on noudatettava, jotta rahan tai minkä tahansa asian tietoinen luominen onnistuu. Luo rahaa! –valmennus perustuu kaikkiin seitsemään luomiseen vaikuttavaan  lakiin ja siitä syystä menetelmä on toimiva myös rahan luomisessa.

Rahan luomisen vaikeus

Useimmille ihmisille juuri rahan luominen on vaikeinta. Kun hallitset rahan luomisen lainalaisuudet, pystyt rahan lisäksi luomaan elämääsi ihan mitä tahansa haluat.

Voit murtaa esteet rahan luomisen tieltä ilmoittautumalla mukaan valmennukseen.

Tilaa klikkaamalla kuvaa alla:

virta

Viimeinkin suomeksi!

Tämä valmennus on nyt lopultakin saatavilla suomeksi ja Suomessa. Pääset ensimmäisten joukossa sisäpiiriin oppimaan kaikki rahan luomisen salaisuudet ja kokemaan luomisen taian omassa elämässäsi.

Tämä valmennus ON juuri sinulle, jos

 • Olet avoin ja halukas muuttamaan täysin nykyiset käsityksesi rahasta ja rahan ansaitsemisesta.
 • Uskot, että ansaitset parempaa. (Sinulla saattaa olla syvällä sisimmässäsi ymmärrys siitä, että vauraus ja yltäkylläisyys kuuluvat kaikille.)
 • Haluat päästää irti rahan menettämisen pelosta.
 • Olet avoin ja halukas tekemään poistamaan esteet, jotta vauraus ja yltäkylläisyys pääsevät virtaamaan elämääsi.
 • Haluat sitoutua valmennukseen ja tehdä annetut harjoitukset ohjeiden mukaan.
 • Haluat ottaa oman todellisen voimasi käyttöösi ja luoda itse oman elämäsi.

Tämä valmennus EI ole sinulle, mikäli uskot seuraaviin väittämiin etkä ole valmis muuttamaan käsityksiäsi niistä:

 • ”Henkisyys ja maallinen vauraus eivät kuulu yhteen.”
 • ”Rahaa voi saada vain kovalla työllä, perintönä tai lottovoiton kautta.”
 • ”Vauraus kuuluu vain hyväosaisille.”
 • ”Olen olosuhteiden uhri.”
 • ”Maailmassa on vaurautta rajallisesti eikä sitä riitä kaikille.”
 • ”Raha on kaiken pahan alku ja juuri.”

En myöskään suosittele valmennusta siinä tapauksessa, että olet traumatisoitunut lapsuudessasi ja kyseinen trauma on edelleen käsittelemättä.

Valmennuksen sisältö

Valmennus koostuu 12 valmennuskerrasta, jotka sisältävät mm. tietoa rahan luomisesta, harjoituksia, tehtäviä ja ohjattuja meditaatioita.

Valmennus sisältää mm. tämän:

 • Selvitämme sinun suhteesi yltäkylläisyyteen ja vaurauteen tällä hetkellä ja sen missä kohtaa vauraus ei virtaa vapaasti elämässäsi.
 • Saat työkalut nousta puutteen ja niukkuuden tilasta kokemaan runsautta joka päivä ja muuttaa rahaan liittyvän pelon luottamukseksi.
 • Puramme valheellisia uskomuksia rahasta ja luomme tilalle uusia, totuudenmukaisia ja voimaannuttavia.
 • Pureudumme syvälle syihin ja alitajuntaan harjoitusten ja meditaatioiden avulla ja poistamme esteet vaurauden virtaamisen tieltä.
 • Saat mahdollisuuden eheytyä tunnetasolla lempeässä ohjauksessa.
 • Opit luomaan uuden, voimaannuttavan suhteen rahaan ja koko elämään.
 • Luomme sinulle henkilökohtaiset affirmaatiot eli vahvistuslauseet tukemaan sinua niissä kohdissa, joissa juuri sinä tarvitset vahvistusta.
 • Selkeytämme sinulle kuvan siitä, mitä todella sisimmässäsi haluat.
 • Luot itsellesi taloudellisen vision eli millaisen rahatilanteen sisimmässäsi todella haluat.
 • Tutustut tulevaisuuden itseesi eli parhaaseen versioon siitä mitä kaikkea todella voit olla.
 • Opit voimakkaan ja yksinkertaisen prosessin, joka tekee sinusta magneettisen vauraudelle.
 • Avaudut ottamaan vastaan kaiken sen yltäkylläisyyden ja vaurauden, joka sinulle syntymäoikeutenasi kuuluu.  

Valmennuksessa saat yllättävää ja ennen kuulumatonta tietoa rahasta sekä täysin uuden näkökulman rahaan, vaurauteen ja koko elämään. Valmennus kohottaa tietoisuuttasi ja auttaa sinua puhdistamaan alitajuntasi haitallisista esteistä unelmiesi toteuttamisessa voimakkaiden ja syvälle vaikuttavien ohjattujen meditaatioiden avulla. Meditaatiot auttavat sinua myös lempeästi eheytymään tunnetasolla, mikä mahdollistaa syvällisen muutoksen.

Pysyvä muutos vaatii aikaa

On selvää, että pysyvien muutosten saaminen vaatii aikaa. Siitä syystä valmennus kestää 12 viikkoa eli 3 kuukautta. Siinä ajassa mielesi avautuu muutokselle, joka valmennuksen myötä vahvistuessaan jää pysyväksi. Tutkitusti 3 kuukautta on aika, joka vaaditaan totuttujen käyttäytymismallien muuttamiseen lopullisesti. Valmennus kannattelee sinua kolmen kuukauden ajan, jona aikana vaurauden siipesi vahvistuvat niin paljon, että pystyt lentämään itse valmennuksen päättyessä.

Ei sijoitusneuvoja eikä väärennettyä rahaa

Luo rahaa! -valmennus ei sisällä sijoitusneuvoja eikä ohjeita väärennetyn rahan painamiseksi vaan keskittyy muuttamaan sinussa itsessäsi ne asiat, jotka estävät rahan vuolasta ja luonnollista virtaamista luoksesi.

Vauraampi elämäsi on yhden klikkauksen päässä. Ota rohkeasti ensimmäinen askel parempaan tulevaisuuteesi.

Voit valita  verkko-, yksilö- ja ryhmävalmennuksen.

Tilaa klikkaamalla kuvaa alla:

Jo yli 200 henkilöä on käynyt tai on parhaillaan käymässä tätä huikeaa ja elämän mullistavaa verkkovalmennusta. Luomisvoimainen joukko kasvaa koko ajan. Liity sinäkin mukaan!

Palautteita Luo rahaa! –valmennukseen osallistuneilta asiakkailtani

”Valmennuksen meditoinnit ovat olleet kiehtovia. Jokaisen olen tehnyt todella moneen kertaan. Kyllä haluan antaa valmennuksesta erittäin positiivista palautetta. Lähestyt asioita juuri minulle sopivalla tavalla eli jotenkin voisko käyttää sanoja järjellisesti ja perustellusti. Asiat ei sinänsä ole minulle uusia ja jollain tapaa olen elänyt vaistomaisesti manifestoiden varmasti lähes läpi elämäni. Mutta osaat antaa jämäkkää kohdistettua faktaa asiaan! Ilman turhaa hörhöilyä mikä on usein läsnä tässä ajassa tällaisissa asioissa. Kiitos sinulle.” Seija Kansanaho

”Tuloksia alkoi näkyä heti eikä ainoastaan rahaan liittyen vaan myös muilla elämänalueilla tapahtui parannusta. Huomattavin muutos tuntui omassa suhtautumisessa: pysyin luottavaisena ja rauhallisena tilanteissa, joissa ennen olisin menettänyt malttini ja hermostunut.”

”Olen monta vuotta tehnyt tunnetyöskentelyä, mutta tässä sinun kurssillasi on käsillä jotain aivan muuta kuin mihin aikaisemmin olen päässyt. Jo audion kuunneltuani tunsin tapahtuvan jopa suuren energeettisen muutoksen. Kuvaan muutosta todellakin sanalla suuri. Joku muuttui ja paljon muuttuikin. Kuin olisi tapahtunut KLIK.”

”Valmennuksesi oli loistava, silmiä avaava, oivalluksia herättävä, motivaation ”mennä koko ajan eteenpäin ja oppia” ylläpitäjä. Sain paljon työkaluja, joilla voin jatkaa omien asioideni työstämistä myös kurssin jälkeen. Kurssin tapaamiset olivat ihmisläheisiä, asiakasta kohdeltiin arvostavasti tämän lähtötasosta riippumatta.
Valmennus tarjosi myös vahvaa tukea omien tavoitteiden saavuttamiseen, eli niiden tavoitteluun annettuja työkaluja hyödyntäen.
Tapaamiset olivat tasaisin väliajoin yhtäjaksoisesti siten, että motivaatio mennä koko ajan eteenpäin säilyi koko valmennuksen ajan.
Koen valmennuksesta saamani positiivisen tuen ja toisen ihmisen uskon osaamiseesi olevan elintärkeä.
Kiitos.” Riina

”Osallistuin Luo rahaa! -koulutukseen ja se muutti elämäni täysin. 😊 ajattelutapani ja konkrettisesti myös elämäni, rahaa alkoi virrata luokseni uskomattomilla tavoilla eri paikoista ja asiat alkoivat muutenkin järjestyä ja mielialani kohosi. Tein/teen harjoitukset joka päivä ja tuloksia alkoi näkymään noin 2 viikon kuluttua, konkreettisia tuloksia, positiivinen ajattelutapa muotoutui jo ensimmäisen viikon jälkeen. 😊 Vaikutukset huomaa myös muilla elämän aluilla esim. parisuhteessa myös palaset jotenkin loksahtelivat paikoilleen ja elämä jotenkin tasapainottui joka saralla.
Tätä koulutusta/ kurssia suosittelen kyllä ehdottomasti ihan kaikille. 😊 Saatte paljon enemmän kuin uskoisitte ikinä mahdolliseksi. Tämä Luo rahaa! muuttaa koko ajattelutavan ja muutenkin elämän IHANAKSI. Kiitos Tuulia sinulle miljoonasti. 😊 Kiitos, Kiitos, Kiitos.
Terv. Johanna Boumediane”

”Tuulian ohjaamissa meditaatioissa ja harjoituksissa saa helposti voimakkaita kokemuksia ja oivalluksia. Niihin pääsee helposti mukaan, vaikka ei olisi kokemusta aiheesta ennestään. Kaikki on hyvin yksinkertaista, selkeää, ja ymmärrettävää. Tässä ei ole mitään salaperäistä eikä mystistä. Kurssin käyminen onnistuu keneltä tahansa ilman ennakkotietoa ja –kokemusta.”

”Kurssi oli erittäin hyvä ja siitä oli paljon hyötyä. Osaan nyt käsitellä monia asioita ihan eri tavalla. Olen nyt henkisesti paljon rauhallisempi, vahvempi ja minulla on aika vahva luottamus siihen, että asiat järjestyy. Nyt jo monikin asia näyttää huomattavasti paremmalta, mm. taloudellisesti. Minun mielestä Tuulian tapa vetää mm. nämä meditoinnit ja muut oli todella rauhallinen ja niihin pystyi lähtemään mukaan, pääsi sille taajuudelle mille pitikin. Todella paljon kiitoksia koko kurssista, se oli aika syventävä. Monia juttuja ja monta osa-aluetta käytiin läpi. Kiitos, Tuulia, oikeasti todella paljon. Olen erittäin tyytyväinen, että lähdin tähän mukaan.” Eija Kuusla

”Hei ihana Tuulia 🙂
Kiitos sinulle valmennuksesta!
Tämä valmennus täydentää hyvin minun elämänkatsomustani, parantaa elämänlaatuani ja tuo elämäniloa.
Huomasin myös, että palaan usein kurssin ensimmäisiin meditaatioihin.
Kaikella on aikansa!
Lämmin kiitos sinulle tästä valmennuksesta ja sinun valovoimaisesta olemuksestasi!”

”Löytäköön yrityksesi ja viisaan ohjauksesi kaikki, jotka hakevat selkeyttä – selkeää tunnetta – ja kokonaisvaltaista hyvinvointia talouteen ja elämään yleensä. Valmennuksesi sopii mainiosti kenelle tahansa, joka kaipaa uutta näkökulmaa uusissa tai tutuissa tilanteissa, erityisesti silloin kun asiat eivät mene odotusten mukaan. Sinulla todella on kyky saada kiinni valmennettavan tilanteesta ja kiteyttää olennainen. Oli ilo olla valmennuksessasi, iso kiitos. Ja matka jatkuu..” Kaisa

”Luotan nyt vahvemmin tulevaan. Aiemmin olen jo ajatellut, että kyllä maailma tasaa jos on tullut takapakkia.”

”Valmennuksen sanoma on positiivinen, se on auttanut tiedostamaan asioita. Sinulla on rauhallinen ääni, eilen kuunnellessani meditaatiota melkein nukahdin.” Nainen 50v.

”Pidin selkeästä esitystavasta ja annetuista esimerkkivaihtoehdoista eri tehtäviin. Olen lopettanut liian tarkan kuluseurannan, joka on johtanut siihen että menot ja tulot näyttävät olevan paremmin tasapainossa kuin aikaisemmin.” Rauno

”Valmennus on vahvistanut ymmärrystä, lisännyt luottamusta ja avautumista runsaudelle. Teen toki myös muita omia manifestointijuttuja, mutta tälle on ehdottomasti paikkansa ja käyn kurssia läpi jatkossakin muistutuksena.” Heidi

”Meditaatiot olivat hyviä ja selkeitä. Oli myös mielenkiintoista tehdä tehtäviä, koska ne herättelivät näkemään asioita uusista vinkkeleistä sekä nostivat monenlaisia asioita pinnalle tutkailtavaksi. Olen löytänyt jo nyt arkeen enemmän rauhaa ja tasapainoa. Menen sellaista uskoa kohden nyt vakaammin, että elämä kantaa. Asiakkaita on nyt tasaisemmin, mutta joulunaika tietysti vaikuttaa myös siihen. Yritän myös joka päivä tietoisemmin nähdä iloa ja runsautta kaikkialla.”

puutarha

Kuka Tuulia?

Tuulia Helmisola (ent. Laine) on yrittäjä, rakastettu aviovaimo ja yhteensä yhdeksän henkisen uusperheen äiti.

Tuulia on koulutukseltaan konetekniikan diplomi-insinööri (v. 1999), numerologi (v. 2008), henkinen opettaja (v. 2011), puutarhuri (v. 2017) ja vaurausvalmentaja (v. 2018). Hän on opiskellut myös homeopatiaa, sairauksien henkisiä syitä sekä kokonaisvaltaista terveydenhoitoa.

Ehkä opettavaisin koulu kaikista on ollut viidestä lapsesta huolehtiminen ja kymmenen vuotta yksinhuoltajana. Tuulia on myös asunut reilut kuusi vuotta elämästään ulkomailla (Kanada, Meksiko, Englanti, Ranska, Puola).

Vuoden 2018 elokuusta Tuulia on toiminut henkisen valmennusalan yrittäjänä. Hän on myös toinen Verkkovalmentajat.fi -verkkokurssialustan perustajista.

Tuulia auttaa asiakkaitaan kasvamaan omaan täyteen potentiaaliinsa, omaksi parhaaksi versioksi itsestään, nauttimaan elämästään ja olemaan onnellinen, elämään vauraudessa ja yltäkylläisyydessä sekä löytämään ja toteuttamaan omat syvimmät unelmansa.

Hänen lähestymistapansa on lempeä, maanläheinen, myönteinen, kannustava, lämmin, iloinen ja rohkaiseva. Hän on intuitiivinen ja herkkä kanssakulkijasi, joka ei asetu yläpuolellesi vaan on tasavertainen oppaasi matkallasi kohti unelmiesi täyttymistä.

Tuulian voimavara on se kokonaisvaltainen ymmärrys, jonka hän on hankkinut parin vuosikymmenen aikana ihmisen henkisestä kasvusta, hänen kohtaamistaan elämänopetuksista sekä henkisistä lainalaisuuksista kattaen jokaisen elämän osa-alueen keskittyen erityisesti yltäkylläisyyden lisäämiseen ihmiselämässä, koska tässä on avain menestykseen myös muilla elämän osa-alueilla.

Tuulian motto on ”Onnellisuus on syntymäoikeutesi.”.

Haluatko muuttaa loppuelämäsi kulun nyt vai jatkaa samaan malliin kuin tähänkin asti? Uskotko, että asiat muuttuvat itsekseen, ilman että itse muutat omia toimintatapojasi? Avaimet ovat kädessäsi juuri nyt. 

Tilaa klikkaamalla kuvaa alla:

P.S. Tämä valmennus ei lisää ainoastaan rahaa ja vaurautta elämässäsi. Se lisää myös onnellisuuttasi. Valmennus kohottaa ja voimaannuttaa sinua sekä muuttaa näkökulmasi elämään.

P.P.S. Valmennus antaa sinulle työkalut muuttaa ihan minkä tahansa asian elämässäsi.

Tuulian kuva

Yhteystiedot

Tuulia Helmisola

info (at) tuulialaine.com

Pidätän oikeuden muutoksiin.

Luo rahaa! –valmennus © Christy Whitman

Jaa ystävällesi: