Avoimet ja suljetut luvut

Avoimet luvut: 1, 3, 5, 9

Avoimet luvut ovat impulsiivisia ja avoimia ilmaisussaan. Yleensä ottaen itsensä ilmaisu on helppoa ja vaivatonta. Toiminta saattaa tapahtua ennen harkintaa.

Suljetut luvut: 2, 4, 6, 7, 8

Suljetut luvut ovat harkitsevia ja pidättyväisiä ilmaisussaan. Itsensä ilmaiseminen saattaa olla hankalaa ja jopa estyä kokonaan. Harkinta tulee yleensä ennen toimintaa.

Avoimet ja suljetut luvut numerologisessa kartassa

Numerologisessa kartassa avoimia ja suljettuja lukuja on hyvä olla tasapainoisessa suhteessa toisiinsa nähden. Henkilön luonne määräytyy riippuen avoimien/suljettujen lukujen paikasta ja lukumäärästä numerologisella kartalla. Jos kartalla on paljon suljettuja lukuja, henkilö ei saa vietyä/ilmaistua asioitaan eteenpäin ja hänen on siksi vaikea toteuttaa omia elämän päämääriään. Ikään kuin portit olisivat kiinni eikä energia pääse virtaamaan vapaasti. Jos taas kartalla on paljon avoimia lukuja, henkilön energia/huomio hajoaa moneen eri suuntaan ja lopputulos on sama kuin edellä: elämän päämäärät eivät toteudu. Portteja on auki liikaa ja liian moneen suuntaan eikä energiaa saa suunnattua vaan se hajoaa.

Tasapainotus

Numerologisen kartan tasapainotuksella saadaan avoimet ja suljetut luvut tasapainoon keskenään.

Numerologi Tuulia Laine

Klikkaa tästä Numerologian etusivulle

Jaa tämä sivu ystävällesi: