Numerologian historiaa

Ikivanhaa tietoa ja viisautta

Numerologia on ikivanhaa tietoa ja viisautta, jota jo muinaiset sivilisaatiot ovat käyttäneet hyödykseen. Vaikuttaa siltä, että numerologia on kulkenut ihmisen mukana aina. Monelle saattaa tulla yllätyksenä, että myös kristinuskon ja juutalaisuuden pyhistä kirjoituksista löytyy viitteitä numeroiden mystisiin merkityksiin. Eri kulttuureissa ja eri aikoina on muodostunut hieman erilaisia käsityksiä ja näkökulmia saman asian ympärille. Vähän kuten astrologiassakin on eri suuntauksia, kuten länsimainen, kiinalainen ja maya-astrologia. Kaikki samaa asiaa hieman eri näkökulmista ja eri tavalla ilmaistuna. Mikään ei ole toistaan parempi tai huonompi, oikea tai väärä. Eri lähestymistavat puhuttelevat erilaisia ihmisiä ja samojakin ihmisiä eri aikoina. Kaikkia tarvitaan ja mistä tahansa onkaan ihmiselle apua kasvussaan omaksi suurenmoiseksi itsekseen, se on arvokasta.

Henkisen kasvun väline

Kautta aikojen ihmiset ovat pyrkineet ymmärtämään itseään, elämän ihmettä ja etsineet vastausta perimmäisiin kysymyksiin. Ihmisellä on sisäänrakennettu tarve kasvaa ja kehittyä henkisesti. Tämän pyrkimyksen tueksi ja avuksi ihminen on kehittänyt erilaisia malleja ja menetelmiä. Näistä hyväksi havaitut ovat kestäneet läpi aikakausien haasteen ja ovat käytössämme edelleen. Moni saattaa kysyä, että mistä tämä tieto on alun perin saatu. Itse ajattelen, että se on meille annettua viisautta, joka on lähtöisin Korkeimmasta Voimasta (tai miksi ikinä haluatkaan kutsua Elämän lähdettä). Se on saatu lahjaksi Luojalta avuksemme jokapäiväisessä kamppailussamme erottaa oikea väärästä, toimia puhtaista motiiveista käsin ja pyrkimyksessämme kasvaa parhaaksi versioksi itsestämme.

Pythagoras numerologian opettajana

Länsimaisen numerologian juuret ulottuvat antiikin Kreikkaan, jonne matemaatikko ja filosofi Pythagoras toi numerologian noin 500 eaa. Pythagoras teki matkoja itämaille etsiäkseen ylivertaista viisautta ja toi tuliaisinaan muiden taitojen ohella myös numerologian. Näitä taitoja opetettiin hänen perustamissaan veljeskunnissa ympäri antiikin Kreikkaa.

Gladys Lobosin tasapainotusmenetelmä auttaa ihmisiä

Tämän päivän numerologiaan loi vahvan vaikutuksensa chileläinen Gladys Lobos, joka tutki numerologiaa yli 50 vuotta. Hän kehitti sen perusteella järjestelmän, jonka avulla voidaan auttaa ihmisiä tasapainottamalla henkilön elämässä vaikuttavia ristiriitaisia ja/tai liian voimakkaita/heikkoja värähteitä. Tämän myötä on helpompaa muuttaa omaa elämäänsä haluamaansa suuntaan. Tasapainotus tapahtuu numerologisen karttamuutoksen avulla, jonka tekee asiaan perehtynyt numerologi.

Tämä on minulta kannaltani ihanteellista, koska voin tarjota asiakkaalleni työkalun muuttaa oma elämänsä paremmaksi sen sijaan, että taputtaisin vain selkään ja sanoisin, että ”Koita pärjätä!”.

Numerologi Tuulia Laine

Klikkaa tästä Numerologian etusivulle

Jaa tämä sivu ystävällesi: