Numerologiset mestariluvut

Mestariluvuiksi kutsutaan peruslukuja 2, 4, 6 ja 8 silloin kun luvun viimeistä edellinen summa on 11 (2), 22 (4), 33 (6) tai 44 (8).

Mestarilukuun sisältyy kaikki peruslukunsa ominaisuudet ja sen lisäksi mahdollisuus ottaa käyttöön mestariluvun sisältämä henkinen kapasiteetti. Tämä on suuri haaste ja mahdollisuus ja myös erittäin vaativa.

Jotta mestariluvun ominaisuudet saa käyttöönsä, ne on elettävä todeksi. Ensin on voitettava ja opittava perusluvun sisältämät haasteet ja opetukset. Sen jälkeenkin on elettävä tiukasti moraalisten ja eettisten periaatteiden mukaan oikein. Sitä kautta on mahdollista kasvaa siksi suurenmoiseksi valo-olennoksi kuin on tarkoitettukin ja toimia muiden auttajana ja opastajana elämässä.

Mestariluku sisältää henkisen palvelun haasteen ja kyvyt sen toteuttamiseksi (intuitio, selvänäkö/-tietoisuus, viisaus, tieto, moraalinen voima).

Jos henkilö elää mestarilukunsa mukaisesti, hänen innoittava esimerkkinsä tulee jättämään jälkensä maailmaan. Hänet tullaan muistamaan inhimillisistä ja henkisistä saavutuksistaan.

Mikäli henkilö ei pysty vastaamaan mestariluvun haasteeseen ja elämään jatkuvasti sen vaatimalla moraalisesti ja eettisesti oikealla tavalla, henkilö tulee tuntemaan olonsa hyvin turhautuneeksi ja onnettomaksi.

Numerologi Tuulia Laine

Klikkaa tästä Numerologian etusivulle

Jaa tämä sivu ystävällesi: