Healing – energiahoito

29,00  (sis. alv 24%)

Healing – energiahoidossa puhdistan energiakenttäsi vanhasta ja haitallisesta energiasta, josta olet valmis päästämään irti. Hoidon päätteeksi saat tilalle uutta, puhdasta omaa energiaasi. Teen hoidon kaukohoitona ja se kestää noin 15 minuuttia.

Healing – energiahoidossa puhdistan energiakenttäsi vanhasta ja turhasta energiasta, josta olet valmis päästämään irti. Kokoan energiasi, jos se hajaantuneena. Vahvistan ja puhdistan yhteytesi Äiti-maahan. Puhdistan  energiakeskuksesi. Mitään sellaista ei poistu energiakentästäsi, josta et halua päästää irti. Hoidon päätteeksi saat tilalle uutta, puhdasta, omaa energiaasi ja voit jatkaa päivääsi uudistuneena.

Arjessa energiakenttään eli auraan jää helposti muiden ihmisten energioita, ajatuksia, tunteita ja odotuksia. Oma energiamme saattaa olla hajaantuneena erilaisiin projekteihin ja muihin ihmisiin. Saatamme olla samaistuneita muiden ihmisten  energiaan tai antaneet omaa energiaamme muille. Healing-hoito puhdistaa vieraat energiat pois aurastamme ja palauttaa meille meidät omat energiamme, jotka ovat saattaneet elämän tuoksinassa hajaantua sinne tänne. Hoito tasapainottaa energiakentän: jos olet väsynyt, saat energiaa tai jos olet ylivirittynyt, rauhoitut. Keho ja mieli uudistuu, virkistyy ja rauhoittuu – saat sitä, mitä kulloinkin tarvitset.

Teen hoidon kaukohoitona ja se kestää noin 15 minuuttia. Lähetän sinulle havainnoistani pienen yhteenvedon hoidon jälkeen sähköpostiisi.

Voit myös esittää etukäteen toiveen, jos sinulla on jotain erityistä, mihin haluat kohdistaa hoidon. Se voi olla joku kehollinen oire tai henkiseen puoleen liittyvä haaste.

Varaa sellainen aika ajanvarauskalenterista, jolloin voit hiljentyä ottamaan hoidon vastaan. Jos sopivia aikoja ei löydy, otathan yhteyttä sähköpostitse info (at) tuulialaine.com .