Healing – energiahoito

19,00  (sis. alv 24%)

Healing – energiahoidossa puhdistan energiakenttäsi vanhasta ja haitallisesta energiasta, josta olet valmis päästämään irti. Hoidon päätteeksi saat tilalle uutta, puhdasta, omaa energiaasi. Teen hoidon kaukohoitona ja se kestää noin 15 minuuttia.

Jaa ystävällesi:

Kuvaus

Healing – energiahoidossa puhdistan energiakenttäsi vanhasta ja turhasta energiasta, josta olet valmis päästämään irti. Kokoan energiasi, jos se hajaantuneena. Vahvistan ja puhdistan yhteytesi Äiti-maahan. Puhdistan  energiakeskuksesi. Mitään sellaista ei poistu energiakentästäsi, josta et halua päästää irti. Hoidon päätteeksi saat tilalle uutta, puhdasta, omaa energiaasi ja voit jatkaa päivääsi uudistuneena.

Arjessa energiakenttään eli auraan jää helposti muiden ihmisten energioita, ajatuksia, tunteita ja odotuksia. Oma energiamme saattaa olla hajaantuneena erilaisiin projekteihin ja muihin ihmisiin. Saatamme olla samaistuneita muiden ihmisten  energiaan tai antaneet omaa energiaamme muille. Healing-hoito puhdistaa vieraat energiat pois aurastamme ja palauttaa meille meidät omat energiamme, jotka ovat saattaneet elämän tuoksinassa hajaantua sinne tänne. Hoito tasapainottaa energiakentän: jos olet väsynyt, saat energiaa tai jos olet ylivirittynyt, rauhoitut. Keho ja mieli uudistuu, virkistyy ja rauhoittuu – saat sitä, mitä kulloinkin tarvitset.

Teen hoidon kaukohoitona zoom-videosovelluksella (tai ilman) ja se kestää noin 15 minuuttia. Lähetän sähköpostiisi zoom-linkin ennen varattua aikaa. Voin tehdä hoidon myös ilman zoom-yhteyttä sovittuna aikana. Voit valita kumman vaihtoehdon haluat.

Voit myös esittää etukäteen toiveen, jos sinulla on jotain erityistä, mihin haluat kohdistaa hoidon. Se voi olla joku kehollinen oire tai henkiseen puoleen liittyvä haaste.

Varaa sellainen aika ajanvarauskalenterista, jolloin voit hiljentyä ottamaan hoidon vastaan. Jos sopivia aikoja ei löydy, otathan yhteyttä sähköpostitse info (at) tuulialaine.com .

Hoidon yhteydessä kerron sinulle (zoom), jos havaitsen jotain erityistä energiakentässäsi hoidon aikana tai vaihtoehtoisesti lähetän sinulle pienen yhteenvedon hoidon jälkeen sähköpostiin.

Saatat myös pitää...