Numerologinen neuvonta 1h zoom

125,00  (sis. alv 24%)

Numerologinen konsultaatio zoom-sovelluksella (tai puhelimitse), jossa voimme käydä henkilökohtaisesti läpi numerologisen karttasi tulkintaa ja/tai voit kysyä mitä tahansa muuta numerologiaan liittyvää. Kesto 1 tunti. Sisältää myös numerologisen karttasi ja tulkinnan siitä (yli 10 sivua) sähköpostitse toimitettuna.

Numerologinen neuvonta zoom-sovelluksella (tai puhelimitse), jossa voimme käydä henkilökohtaisesti läpi numerologisen karttasi tulkintaa ja/tai voit kysyä mitä tahansa muuta numerologiaan liittyvää. Videopuhelussa on mahdollista käydä yksityiskohtaisesti läpi juuri sinun karttasi tekijöiden yhteisvaikutusta toisiinsa nähden, joten tämä avaa näkemyksiä karttaasi laajemmin kuin mihin sähköpostitulkinta yksistään pystyy. Kesto 1 tunti. Sisältää myös numerologisen karttasi ja tulkinnan siitä (yli 10 sivua) sähköpostitse toimitettuna.

Lasken numerologisen karttasi ja valmistelen tulkintasi ennen puhelua. Numerologisen kartan laskemisen pohjatiedoiksi tarvitsen syntymäpäivän ja kaikki elämän aikana olleet viralliset nimet ja myös tiedon siitä oliko vanhemmilla sama sukunimi, kun synnyit ja oletko syntynyt Suomessa.

Varaa aika ajanvarauskalenterista. Jos sopivia aikoja ei löydy, otathan yhteyttä sähköpostitse info (at) tuulialaine.com . Lähetän sähköpostiisi zoom-linkin ennen varattua aikaa.

Numerologinen tulkinta parantaa itsetuntemusta

Numerologisen kartan tulkinta parantaa itsetuntemustamme. Se paljastaa luonteenpiirteitä, taipumuksia, vahvuuksia ja tarpeita, jotka ovat meillä vielä tiedostamattomia, mutta vaikuttavat onnellisuuteemme ja elämäntarkoituksemme toteutumiseen. Itsetuntemuksen parantuessa pääsemme selvyyteen elämämme tarkoituksesta ja intohimoistamme: niistä asioista, joita syvällä sydämessämme haluamme tehdä, joista nautimme ja jotka saavat silmämme loistamaan innostuksesta.

Numerologisessa neuvonnassa voimme keskustella juuri sinun mielessäsi olevista kysymyksistä.

Kiinnostuitko, mutta tililläsi ei juuri nyt ole riittävästi rahaa? Ei hätää, valitsemalla maksutavaksi ”Jousto” tai ”OP Lasku” saat lisää maksuaikaa ja voit myös maksaa ostoksesi erissä.

Saatat myös pitää...