Numerologinen zoom-tulkinta

89,00  (sis. alv 24%)

Numerologinen tulkinta zoom-sovelluksen välityksellä, jossa voimme käydä henkilökohtaisesti läpi numerologisen karttasi tulkinnan. Puhelun kesto ½ tuntia. Saat numerologisen karttasi ja yksityiskohtaisen tulkinnan siitä (yli 10 sivua) sähköpostitse toimitettuna.

Numerologinen tulkinta zoom-sovelluksen välityksellä, jossa käyn henkilökohtaisesti läpi numerologisen karttasi tulkinnan. Videopuhelussa on mahdollista käydä yksityiskohtaisesti läpi juuri sinun karttasi tekijöiden yhteisvaikutusta toisiinsa nähden, joten tämä avaa näkemyksiä kartastasi laajemmin kuin mihin sähköpostitulkinta yksistään pystyy.

Puhelun kesto ½ tuntia. Lisäksi saat numerologisen karttasi ja yksityiskohtaisen tulkinnan siitä (yli 10 sivua) sähköpostitse toimitettuna. 

Numerologisen kartan laskemisen pohjatiedoiksi tarvitsen syntymäpäivän ja kaikki elämän aikana olleet viralliset nimet ja myös tiedon siitä oliko vanhemmilla sama sukunimi, kun synnyit ja oletko syntynyt Suomessa.

Varaa aika ajanvarauskalenterista. Jos sopivia aikoja ei löydy, otathan yhteyttä sähköpostitse info (at) tuulialaine.com . Lähetän sähköpostiisi zoom-linkin ennen varattua aikaa.

Numerologisen kartan tulkinta parantaa itsetuntemusta

Numerologisen kartan tulkinta parantaa itsetuntemustamme. Numerologinen tulkinta auttaa sinua syväluotautumaan oman itsesi ytimeen ja löytämään vielä piilossa olevat kykysi ja vahvuutesi, jotka siivittävät sinut onnelliseen ja täyttymykselliseen elämään.

Se paljastaa luonteenpiirteitä, taipumuksia, vahvuuksia ja tarpeita, jotka ovat meillä vielä tiedostamattomia, mutta vaikuttavat onnellisuuteemme ja elämäntarkoituksemme toteutumiseen. Itsetuntemuksen parantuessa pääsemme selvyyteen elämämme tarkoituksesta ja intohimoistamme: niistä asioista, joita syvällä sydämessämme haluamme tehdä, joista nautimme ja jotka saavat silmämme loistamaan innostuksesta. Ne ovat juuri niitä asioita, joita maailma nyt tarvitsee. Maailma tarvitsee juuri sinut omana ainutlaatuisena itsenäsi. Oletko valmis kasvamaan täyteen potentiaaliisi ja ottamaan oman paikkasi?

Zoom-tulkinta on yksilöllinen ja vuorovaikutteinen

Numerologisessa zoom-tulkinnassa voimme keskustella juuri sinun mielessäsi olevista kysymyksistä karttaasi ja numerologiaan liittyen. Puhelun aikana saattaa selvitä syyt tiettyihin erityispiirteisiisi ja vuoropuhelun avulla pystyn avaamaan paremmin niihin liittyviä asiayhteyksia. Voimme yhdessä etsiä syitä elämäsi tapahtumille ja olosuhteille. Aito, sydämellinen ja arvostava kohtaaminen on antoisaa ja voimaannuttavaa. Teen parhaani tukeakseni sinua nykyisessä tilanteessasi.

Mikäli huomaan, että karttasi olisi hyvä tasapainottaa, kerron siitä sinulle tulkinnan yhteydessä rehellisesti. Voit tilata tasapainotuksen erikseen tulkinnan jälkeen, jos itse koet sen tarpeelliseksi.

Kiinnostuitko, mutta tililläsi ei juuri nyt ole riittävästi rahaa? Ei hätää, valitsemalla maksutavaksi ”Jousto” tai ”OP Lasku” saat lisää maksuaikaa ja voit myös maksaa ostoksesi erissä.

Saatat myös pitää...