Selvänäköinen auralukemus zoom

89,00  (sis. alv 24%)

Selvänäköinen auralukemus on henkinen katsaus nykytilanteeseesi. Missä olet nyt, minkälaisia opetuksia sinulla on ja minkälaista energiaa kentässäsi on. Se tarjoaa syvällistä tietoa ja tukea nykyiseen elämäntilanteeseesi liittyen.

Teen lukemuksen zoom-videosovelluksen välityksellä ja se kestää noin 1,5-2 h.

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,
Jaa ystävällesi:

Kuvaus

Selvänäköinen auralukemus on henkinen katsaus nykytilanteeseesi. Missä olet nyt, minkälaisia opetuksia sinulla on meneillään ja minkälaista energiaa kentässäsi on.

Auralukemus antaa syvällistä tietoa ja tukea

Auralukemus on hyvin valaiseva ja silmiä avaava kokemus, jonka avulla voit päästä ison harppauksen eteenpäin omassa kasvussasi. Se tarjoaa syvällistä tietoa ja tukea nykyiseen elämäntilanteeseesi liittyen. Auralukemus auttaa näkemään tilanteesi selvemmin ja löytämään työkaluja päästä eteenpäin. Sanotaan,  että yksi auralukemus vastaa hyödyltään noin ½ vuoden psykoterapiaa.

Luen kentästäsi energiaa symbolisten kuvien muodossa. Kuvien tulkinta jää sinulle. Yleensä luettava oivaltaa kuvien merkityksen hyvin helposti, koska kyse on asioista, jotka ovat juuri nyt pinnalla hänen elämässä.

Lukemus tapahtuu kohottavassa ja rakkaudellisessa ilmapiirissä ja on ehdottoman luottamuksellinen. Tehtäväni ja tarkoitukseni on tukea sinua.

Auralukemus ei ole ennustamista vaan selvänäköinen kartoitus tämän hetkisestä tilanteestasi.

Teen lukemuksen zoom-videosovelluksen välityksellä. Auralukemus kestää noin 1,5-2 h. Saat siitä itsellesi yhteenvedon pääkohtineen. Lähetän sähköpostiisi zoom-linkin ennen varattua aikaa.

Varaa aika ajanvarauskalenterista. Jos sopivia aikoja ei löydy, otathan yhteyttä sähköpostitse info (at) tuulialaine.com .