verkkovalmennus

Luo rahaa! –verkkovalmennus koostuu 12 valmennuskerrasta. Uusi valmennusmateriaali ilmestyy verkkovalmennussivulle kerran viikossa 12 viikon ajan ja voit perehtyä siihen juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Saat linkin ensimmäiseen materiaaliin heti maksettuasi.

Valmennuksen materiaali koostuu kirjallisista osioista sekä audio-tallenteista (12 kpl), jotka sisältävät mm. tietoa rahan luomisesta, harjoituksia, tehtäviä ja meditaatioharjoituksia. Vastaan myös kaikkiin valmennuksen aikana herääviin kysymyksiisi sähköpostitse.

OSTA TÄSTÄ

Tarjous 31.10.2018 asti!

Valmennuksen hinta 199 € (sis. alv) on voimassa lokakuun loppuun asti. Tällä hinnalla saat siis kolme kuukautta kestävän valmennuksen (12 osaa) ja henkilökohtaisen tuen koko valmennuksen ajan.

Saat  linkin ensimmäiseen materiaaliin heti maksettuasi, joten voit aloittaa matkasi vauraampaan tulevaisuuteesi nyt heti.

Tyytyväisyystakuu

Aloita nyt ja päätä myöhemmin: kahden viikon ”Rahat takaisin” -takuu. Mikäli et halua jatkaa, voit ilmoittaa siitä minulle kahden viikon (14 vrk) kuluessa valmennuksen alkamisesta. Palautan rahasi ilman, että sinun tarvitsee perustella päätöstäsi mitenkään. Et siis voi menettää mitään, mutta voit voittaa paljon.

Lisätiedot: Luo rahaa! -valmennus