Numerologinen tulkinta

Olet ainutlaatuinen! Maailma haluaa ja tarvitsee juuri sinut, sellaisena kuin sinä aidoimmillasi olet. Tunnetko sinä jo syvimmätkin sopukkasi? Oletko valmis antamaan lahjasi maailmalle?

Numerologinen tulkinta auttaa sinua syväluotautumaan oman itsesi ytimeen ja löytämään vielä piilossa olevat kykysi ja vahvuutesi, jotka siivittävät sinut onnelliseen ja täyttymykselliseen elämään.

Syntymäajasta ja nimistä tehtävä numerologinen tulkinta sisältää yli 10 sivua syvällistä asiaa juuri sinusta ja auttaa sinua ymmärtämään syvästi  omaa upeaa yksilöllisyyttäsi ja ottamaan sen kaikkia hyödyttävään käyttöön.

numerologinen tulkinta

Oivalla itsesi numerologian avulla

Numerologinen tulkinta on itsetuntemustyökalu. Numerologisen kartan tulkinnassa syvennytään syntymäpäiväsi tarjoamaan tietoon perusteellisesti ja kattavasti sekä otetaan myös nimiesi vaikutus huomioon. Nimet voivat muuttua elämän varrella ja sitä kautta muuttuvat myös henkilöön vaikuttavat värähteet. Nimesi vaikuttavat siihen, miten koet asiat sisimmässäsi, miten muut näkevät/kokevat sinut ja millaiset päämäärät vaikuttavat kaikkiin toimiisi ja valintoihisi alitajuisesti. On kiinnostavaa kurkistaa myös elämässä taaksepäin ja saada tietää millaiset värähteet vaikuttivat elämääsi ennen nimenmuutosta.

Numerologisen kartan tulkinta paljastaa luonteenpiirteita, taipumuksia, vaikuttimia, vahvuuksia, heikkouksia, ihmissuhteita, suhdetta rahaan ja elämän päämääriä. Se paljastaa asioita, joita et ehkä vielä ihan täysin tiedosta itsessäsi. Tulkinta auttaa sinua myös löytämään keinoja tasapainottaa haasteellisempia puolia itsessäsi.

Itsetuntemus auttaa ammatinvalinnassa ja elämäntehtävän löytämisessä

Numerologia tarjoaa apuaan myös ammatinvalinnassa – olipa sitten kyse nuoren ensimmäisestä ammatista tai varttuneempana ammatin vaihtamisesta. Omien vahvuuksien ja intohimojen löytäminen ohjaa kohti omaa unelmatyötä, joka ei kuluta vaan antaa energiaa. Numerologian avulla löydämme helpommin oman elämäntehtävämme äärelle. Elämäntehtävän löytäminen tuo elämään ihan uudenlaisen merkityksellisyyden tunteen ja täyttymyksen tason.

Itsetuntemuksen parantuessa pääsemme selvyyteen elämämme tarkoituksesta ja intohimoistamme: niistä asioista, joita syvällä sydämessämme haluamme tehdä, joista nautimme ja jotka saavat silmämme loistamaan innostuksesta. Numerologia voi auttaa sinua luomaan elämästäsi onnellisen ja syvän täyttymyksen tunteen tuottavan.

Minun tarinani

Olin vuosikaudet aivan hukassa sen suhteen, mitä minun pitäisi tehdä työkseni tai mitä haluaisin tehdä työkseni. Tunsin itseni huonoksi ja epäonnistuneeksi, kun en kestänyt paineita ja muiden ihmisten energiat veivät voimani. Uuvuin vääränlaisissa, minulle sopimattomissa töissä ja tilanteissa. Mitä enemmän ihmisiä ja hälinää ympärillä, sen pahempi. Mitä enemmän älyllistä analysointia ja järkeilyä, sama tilanne. Palautuakseni tarvitsin paljon aikaa yksikseni omassa rauhassa ja päämäärätöntä haahuilua nollatakseni ylenpalttisen järkeilyn haitat.

Silloin en tiennyt, että herkkyyteni oli lahja; ominaisuus, jota minun oli tarkoitus käyttää itseni ja muiden hyödyksi. Pidin sitä pelkkänä riesana ja esteenä tielläni.

Kun herkkyyteen vielä lisättiin miellyttämisen halu ja syvä tarve auttaa muita, aloin olla jo pahassa pulassa itseni kanssa. Kävin todella syvällä henkilökohtaisessa kriisissä toisen lapseni syntymän jälkeen. Jos olisin mennyt lääkäriin, minulla olisi melko todennäköisesti diagnosoitu masennus. Mutta en mennyt.

Numerologinen analyysi ja uusi alku

Numerogian löydettyäni silmäni avautuivat. Itsetuntemus kasvoi kohinalla. Oli vuosi 2005. Aloin lopultakin ymmärtää miten erilaisia olemme ja ennen kaikkea aloin ymmärtää itseäni. En ollutkaan huono vaan erilainen! Vasta silloin oivalsin, että kaikki eivät ole yhtä herkkiä kuin minä ja siitä syystä he pärjäsivät paremmin tilanteissa, joissa minä sinnittelin kestävyyteni äärirajoilla. Vasta silloin ymmärsin, että herkkyys on lahja, joka auttaa minua auttamaan muita. Ymmärsin myös, että kaikilla ei ole vastaavaa syvää halua ja tarvetta auttaa muita. Olin riemuissani ja hämmentynyt yhtä aikaa. Miten ihmeessä nämä oivallukset eivät olleet käyneet mielessäni missään vaiheessa?

Siitä hetkestä alkoi muutos ja toisenlainen matka. Matka, jolla aloin opetella tuntemaan itseni aina vain syvemmin. Matka, jolla aloin arvostaa itseäni aina vain enemmän. Matka, jonka päämääränä on itsetuntemusta kehittämällä kasvaa omaan täyteen potentiaaliini ja täyttää oma paikkani maailmassa.

Mitä siis löysin itsestäni:

  • herkkyyden aistia energioita, tunnelmia, mielentiloja, tunteita ja ajatuksia ympärilläni, niin ihmisissä kuin paikoissa
  • syvän halun ja suorastaan pakottavan tarpeen auttaa omassa henkisessä kasvussaan apua tarvitsevia
  • vahvan intuition ohjauksen: tiesin mitä sanoa tai tehdä aivan kuin automaattisesti. Tämä on täysin järkeilyn vastakohta. Olen ymmärtänyt järkeilyn olevan myrkkyä hyvinvoinnilleni ja järkeilemällä olen tehnyt pahimmat virheeni elämässä.
  • luovuuden: rakastan kirjoittaa ja kun ryhdyn kirjoittamaan tekstiä tulee kuin itsestään. Joskus herään keskellä yötä siihen, että joku teksti haluaa tulla kirjoitetuksi ja minun on pakko nousta kirjoittamaan se.
  • puhumisen: rakastan puhua ihmisille henkiseen kasvuun liittyvistä teemoista. Tähän päästäkseni, minun oli voitettava voimakas esiintymisenpelkoni.
  • vapaudenhaluisen kapinallisen
  • boheemin taiteilijaluonteen

Nämä itsetuntemusta vahvistaneet löydöt yhdessä käytännön kokemusten kanssa ovat johtaneet minut unelmatyöni ja elämäntehtäväni äärelle muiden auttajana.

Mitä jos…?

  • Mitä jos sinäkin ymmärtäisit syvästi omat erityiset vahvuuteesi suhteessa muihin ja osaisit ottaa ne kaikkia hyödyttävään käyttöön?
  • Mitä jos sinäkin löytäisit sitä kautta oman elämäntehtäväsi ja alkaisit toteuttamaan sitä?
  • Mitä jos kaikki ihmiset käyttäisivät omia vahvuuksiaan ja toteuttaisivat omaa elämäntehtäväänsä?

Haluaisin, että sinullakin on mahdollisuus hyötyä numerologiasta, koska tiedän kokemuksesta, että se voi muuttaa elämäsi suunnan ihan kokonaan. Monessa tapauksessa ihan yhtä radikaali muutos ei ole tarpeen. Tuntiessasi itsesi syvästi, tiedät mitä todella sisimmässäsi haluat ja löydät myös työkalut toteuttaa unelmasi. Anna lahja ihanalle itsellesi ja tilaa numerologinen tulkinta klikkaamalla nappia alla. Olet sen arvoinen. 

Numerologinen tulkinta = itsetuntemus työkalu

Numerologinen tulkinta sisältää numerologisen karttasi ja yli 10 sivua täyttä asiaa sinusta. Tulkitsen myös mahdollisia nimenmuutoksia edeltäneet elämänjaksot. Toimitusaika on 1-5 arkipäivää (tilauskannasta riippuen) ja toimitan tilauksesi sähköpostiin. Pohjatiedoiksi tarvitsen koko nimesi (kaikki etunimet ja sukunimet elämän ajalta) ja syntymäaikasi.

Palautetta asiakkailtani

Monet kiitolliset asiakkaani kertovat palautteissaan, että heille tuli tavallaan alaston olo tulkinnasta, mikä kertoo minulle siitä, että numerologinen tulkinta on osunut kohdilleen. Jopa siinä määrin, että henkilö kokee olevansa alaston itsensä edessä. Asiakkaani ovat saaneet tulkinnasta uusia oivalluksia omasta itsestään ja elämänkokemuksistaan. Itsetuntemus, ymmärrys ja suvaitsevaisuus itseä ja muita kohtaan on lisääntynyt.

“Lämmin kiitos lähettämästäsi tulkinnasta. Haluan avata sinulle kokemustani hieman. Tulkinta avasi kyynelkanavani jo ensimmäisistä lauseista alkaen – niin paikkaansa pitävä se oli. Se herätti itkun myötä valtavaa lohdun tunnetta, miten monessa kohtaa löysin itseni noiden numeroiden takaa. ” Saija L.

“Haluan kiittää sinua numerologisesta tulkinnastasi kohdallani. Olen sitä lukenut useamman kerran, ensimmäisellä kerralla tuli liikutus, niin syvälle totuudet upposivat. Olen koko ikäni kokenut, etten sovi oikein mihinkään joukkoon. Viihdyn kyllä itsekseni oikein hyvin. … Numerologisen karttani kohdalla mm. tämä sosiaalisen elämän sektori ei ole ollut balanssissa ja ymmärrän nyt, että olen vuosien saatossa syyllistänyt asiasta itseäni liikaa.
Numerologisessa tulkinnassa ihan kaikki kohdat pitivät kohdallani paikkansa, enemmän tai vähemmän. Olen palannut useamman kerran tulkinnan äärelle ja joka kerta siitä on avautunut uusia oivalluksia. Jatkossakin aion tähän palata, sillä sen lukeminen ja sydän auki sisäistäminen todella lisää itsetuntemusta.” Jenni Pylväläinen

Lisää palautteita…

“Tämä on todella mielenkiintoista. Vaikuttavaa! Olen lukenut analyysin useaan kertaan läpi ja joka kerta yllätyn sen totuudenmukaisuudesta.” Heidi Junkkari

”Kun luin numerologista tulkintaani, pystyin samaistumaan moneen väittämään ja tunnistin itseni useimmista kohdista. Olen jo pitkään hakenut sitä omaa juttuani, enkä ole sitä vielä löytänyt. Oli hämmästyttävää lukea tämä myös tulkinnastani. Sain tästä selkeämmän kokonaiskuvan itsestäni, mutta myös uusia ajatuksia. Ehdottomasti suosittelen numerologista tulkintaa kaikille. ” Ramon Jansson

“Kiitos hämmästyttävän paikkansa pitävästä tulkinnasta. Se antoi ymmärrystä erilaisiin ja eri tilanteissa näkyviin piirteisiini.” Leea

“Suuri kiitos! Onpas tosi mielenkiintoista ja jopa hullua, että tietyt asiat näkyy kartalla ja numeroissa niin selvästi!
Moni asia on juuri niin ja myös mennyt niin, kuin tulkinnassa oli. Luonnekuvaus oli nappiin, sillä sellainen olen hyvine ja huonoine puolineni.
Olen aina auttanut perhettäni, myös “omalla kustannuksellani”. Välillä se on ollut raskasta, kun asiat ovat vaikuttaneet “estävästi” omaan tulevaisuuteeni.
Tulkinta selittää tosi paljon asioita elämästäni, esimerkiksi myös sen, että minulla on aina ollut ns. “sisäinen pakko” päästä auttamistyöhön. Etenkin sen jälkeen, kun selvisin omasta “synkästä yöstä”.” Noora

Kuka Tuulia?

Tuulia Helmisola (ent. Laine) on yrittäjä, rakastettu aviovaimo ja yhteensä yhdeksän henkisen uusperheen äiti.

Tuulia on koulutukseltaan konetekniikan diplomi-insinööri (v. 1999), numerologi (v. 2008), henkinen opettaja (v. 2011), puutarhuri (v. 2017), runsausvalmentaja (v. 2018) ja energiahoitaja (v. 2024). Hän on opiskellut myös homeopatiaa, sairauksien henkisiä syitä sekä kokonaisvaltaista terveydenhoitoa.

Ehkä opettavaisin koulu kaikista on ollut viidestä lapsesta huolehtiminen ja kymmenen vuotta yksinhuoltajana. Tuulia on myös asunut reilut kuusi vuotta elämästään ulkomailla (Kanada, Meksiko, Englanti, Ranska, Puola).

Vuoden 2018 elokuusta Tuulia on toiminut henkisen valmennusalan yrittäjänä. Hän on myös toinen Verkkovalmentajat.fi -verkkokurssialustan perustajista.

Tuulia auttaa asiakkaitaan kasvamaan omaan täyteen potentiaaliinsa, omaksi parhaaksi versioksi itsestään, nauttimaan elämästään ja olemaan onnellinen, elämään vauraudessa ja yltäkylläisyydessä sekä löytämään ja toteuttamaan omat syvimmät unelmansa.

Hänen lähestymistapansa on lempeä, maanläheinen, myönteinen, kannustava, lämmin, iloinen ja rohkaiseva. Hän on intuitiivinen ja herkkä kanssakulkijasi, joka ei asetu yläpuolellesi vaan on tasavertainen oppaasi matkallasi kohti unelmiesi täyttymistä.

Tuulian voimavara on se kokonaisvaltainen ymmärrys, jonka hän on hankkinut parin vuosikymmenen aikana ihmisen henkisestä kasvusta, hänen kohtaamistaan elämänopetuksista sekä henkisistä lainalaisuuksista kattaen jokaisen elämän osa-alueen keskittyen erityisesti yltäkylläisyyden lisäämiseen ihmiselämässä, koska tässä on avain menestykseen myös muilla elämän osa-alueilla.

Tuulian motto on ”Onnellisuus on syntymäoikeutesi.”.

Tilaa numerologinen tulkinta klikkaamalla kuvaa:

P.S. Numerologinen tulkinta auttaa sinua tuomaan parhaat puolesi esiin ja kaikkien hyödyksi. Se lisää itsetuntemustasi, onnellisuuttasi ja auttaa sinua löytämään elämäntehtäväsi.

Tuulian kuva

Numerologi Tuulia Helmisola

numerologia (at) tuulialaine.com

Pidätän oikeuden muutoksiin.