Numerologinen tulkinta

64,00  sis. alv 24%

Numerologinen kartta ja tulkinta siitä, itselle tai lahjaksi. Tulkinnan pituus yli 10 sivua. Toimitus sähköpostiin ja toimitusaika on keskimäärin 3 arkipäivää (tilauskannasta riippuen). Tyytyväisyystakuu.

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,
Jaa tämä sivu ystävällesi:

Kuvaus

Numerologinen kartta ja tulkinta siitä, itselle tai lahjaksi.

Numerologisen kartan tulkinta parantaa itsetuntemustamme. Se paljastaa luonteenpiirteitä, taipumuksia, vahvuuksia ja tarpeita, jotka ovat meillä vielä tiedostamattomia, mutta vaikuttavat onnellisuuteemme ja elämäntarkoituksemme toteutumiseen. Itsetuntemuksen parantuessa pääsemme selvyyteen elämämme tarkoituksesta ja intohimoistamme: niistä asioista, joita syvällä sydämessämme haluamme tehdä, joista nautimme ja jotka saavat silmämme loistamaan innostuksesta. Ne ovat juuri niitä asioita, joita maailma nyt tarvitsee. Maailma tarvitsee juuri sinut omana ainutlaatuisena itsenäsi. Oletko valmis kasvamaan täyteen potentiaaliisi ja ottamaan oman paikkasi?

Lisää tietoa numerologisesta tulkinnasta löydät täältä.

Pohjatiedoiksi tarvitaan syntymäpäivä (pp.kk.vvvv) ja kaikki elämän aikana olleet viralliset nimet sekä myös tieto siitä oliko vanhemmillasi sama sukunimi, kun synnyit ja oletko syntynyt Suomessa. Lahjatilauksessa riittää lahjan saajan nimi ja sähköpostiosoite, jollet ole aivan varma pohjatiedoista.

Tulkinnan pituus on yli 10 sivua nimenmuutosten määrästä riippuen. Toimitus sähköpostiin ja toimitusaika on noin 1 – 5 arkipäivää (tilauskannasta riippuen).

Tyytyväisyystakuu: Jos et ole tulkintaan tyytyväinen, voit ilmoittaa siitä minulle 14 vrk kuluessa ostostasi ja palautan rahasi pyytämättä perusteluja. Tulkinta jää sinulle tässäkin tapauksessa, joten tilaamalla et voi hävitä mitään.

Kiinnostuitko, mutta tililläsi ei juuri nyt ole riittävästi rahaa? Ei hätää, valitsemalla maksutavaksi ”Jousto” tai ”OP Lasku” saat lisää maksuaikaa ja voit myös maksaa ostoksesi erissä. Jos sopivaa maksuvaihtoehtoa ei löydy, otathan yhteyttä, niin yritetään löytää sopiva ratkaisu.

Saatat myös pitää...