Numerologinen tulkinta

71,00  (sis. alv 24%)

Tilaa tästä numerologinen tulkinta itselle tai lahjaksi. Sisältää numerologisen kartan ja tulkinnan siitä. Tulkinnan pituus yli 10 sivua. Toimitus sähköpostiin ja toimitusaika on keskimäärin 3 arkipäivää (tilauskannasta riippuen).

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Osta tästä numerologinen tulkinta itselle tai lahjaksi. Sisältää numerologisen kartan ja tulkinnan siitä.

Numerologisen kartan tulkinta parantaa itsetuntemusta

Numerologisen kartan tulkinta parantaa itsetuntemustamme. Numerologinen tulkinta auttaa sinua syväluotautumaan oman itsesi ytimeen ja löytämään vielä piilossa olevat kykysi ja vahvuutesi, jotka siivittävät sinut onnelliseen ja täyttymykselliseen elämään.

Se paljastaa luonteenpiirteitä, taipumuksia, vahvuuksia ja tarpeita, jotka ovat meillä vielä tiedostamattomia, mutta vaikuttavat onnellisuuteemme ja elämäntarkoituksemme toteutumiseen. Itsetuntemuksen parantuessa pääsemme selvyyteen elämämme tarkoituksesta ja intohimoistamme: niistä asioista, joita syvällä sydämessämme haluamme tehdä, joista nautimme ja jotka saavat silmämme loistamaan innostuksesta. Ne ovat juuri niitä asioita, joita maailma nyt tarvitsee. Maailma tarvitsee juuri sinut omana ainutlaatuisena itsenäsi. Oletko valmis kasvamaan täyteen potentiaaliisi ja ottamaan oman paikkasi?

Tilauksen pohjatiedoiksi tarvitaan syntymäpäivä (pp.kk.vvvv) ja kaikki elämän aikana olleet viralliset nimet (kaikki etunimet, toiset nimet, sukunimet) sekä myös tieto siitä oliko vanhemmillasi sama sukunimi, kun synnyit ja oletko syntynyt Suomessa. Jos tilaat lahjaksi, tilaustiedoiksi riittää lahjan saajan nimi ja sähköpostiosoite, jollet ole aivan varma pohjatiedoista.

Tulkinnan pituus on yli 10 sivua nimenmuutosten määrästä riippuen. Toimitan tilatun tulkinnan sähköpostiin ja toimitusaika on noin 1 – 5 arkipäivää (tilauskannasta riippuen).

Mikäli huomaan, että karttasi olisi hyvä tasapainottaa, kerron siitä sinulle tulkinnan yhteydessä rehellisesti. Tasapainotuksen voi tehdä erikseen tulkinnan jälkeen.

Tilaa numerologinen tulkinta nyt ja ala tutustua itseesi entistä syvemmin.

Kiinnostuitko, mutta tililläsi ei juuri nyt ole riittävästi rahaa? Ei hätää, valitsemalla maksutavaksi “OP Lasku” saat lisää maksuaikaa ja voit myös maksaa ostoksesi erissä. Jos sopivaa maksuvaihtoehtoa ei löydy, otathan yhteyttä, niin yritetään löytää sopiva ratkaisu.

Saatat myös pitää...