Meditaatio: Vauraus ja onnellisuus

Vauraus ja onnellisuus -meditaatio

Tunnet syvää onnellisuutta ja kiitollisuutta eläessäsi yltäkylläistä elämääsi  varman tietoisena siitä, että voit joka hetki valita mitä luot elämääsi.

Vauraus ja onnellisuus ovat syntymäoikeuksiasi. Onko sinullekin käynyt niin, että olet hukannut ne elämän varrella? Autan sinua löytämään ne uudelleen ohjatun Vauraus ja onnellisuus -meditaation avulla.

Vauraus ja onnellisuus -meditaatio kestää noin 18 minuuttia. Saat oston jälkeen sähköpostiisi kuitin, jossa on linkki meditaation kuunteluun verkkosivullani. Voit myös ladata meditaation omalle laitteellesi. Kuuntele meditaatiota säännöllisesti parhaan tuloksen saamiseksi.

Tilaa tästä:

Vauraus ja onnellisuus kuuluvat sinulle

Vauraus ja onnellisuus kuuluvat myös sinulle. Ne ovat asioita, joita me kaikki ihmiset haluamme kokea. Tuntuuko se sinustakin jotenkin vaikealta? Olitko sinäkin lapsena onnellinen ja huoleton, iloitsit elämästä ja sinulla oli kaikkea mitä tarvitsit? Aikuiseksi kasvaessasi asiat vaan jotenkin muuttuivat ja mutkistuivat. Et ole ainoa. Niin käy lähes kaikille. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla. Vauraus ja onnellisuus ovat syntymäoikeuksiamme ja voimme löytää ne uudelleen.

Voit saada mitä haluat

Sinä olet energialähetin ja vedät puoleesi samalla värähtelytaajuudella värähteleviä asioita. Jotta voit saada mitä haluat, sinun on muutettava omaa energiaasi, tarkemmin sanottuna värähtelytaajuuttasi. Se, mitä sinulla tällä hetkellä on elämässäsi, vastaa nykyistä värähtelytaajuuttasi. Jos haluat saada elämääsi jotain muuta kuin mitä sinulla nyt on, sinun on muutettava oma värähtelytaajuutesi vastaamaan haluamasi asian värähtelytaajuutta.

Miten omaa värähtelytaajuutta muutetaan?

Jos pystyisit tietoisesti muuttamaan oman värähtelytaajuutesi, olisit jo tehnyt sen ja sinulla olisi elämässäsi kaikki mitä haluat. Se ei kuitenkaan onnistu, koska muuttaaksesi värähtelytaajuutesi sinun on muutettava alitajuntaasi. Alitajunnassasi olevat uskomukset ja ajatusmallit vaikuttavat värähtelytaajuuteesi voimakkaasti, joten sinun on löydettävä keinot vaikuttaa alitajuntaasi.

Ohjattu meditaatio

Meditaatio on yksinkertainen ja helppo työkalu muuttaa alitajuntaa. Meditaation avulla tulet tietoiseksi alitajunnassa olevista malleista ja uskomuksista ja voit muuttaa ne sellaisiksi, että ne palvelevat sitä mitä sinä elämääsi toivot ja haluat.

Ohjatussa meditaatiossa voit antautua ohjauksen vietäväksi ja luottaa siihen, että tiedät joka hetki mitä tehdä. Käsittelet asioita ainoastaan sillä tasolla ja siinä syvyydessä kuin olet sillä hetkellä valmis niitä käsittelemään. Kukaan ei pakota sinua mihinkään ja valitset joka hetki itse mitä teet.

Meditaatio ei ole hypnoosi. Olet koko ajan täysin tietoinen siitä mitä tapahtuu ja miten itse haluat toimia. Sinä olet oma kapteenisi myös ohjatussa meditaatiossa. Oppaan tavoin osoitan sinulle polun, jota pitkin kulkemalla pääset päämäärääsi. Sinä itse valitset kuinka pitkälle sillä kertaa kuljet.

Vauraus ja onnellisuus -meditaatio

Tämä meditaatio on kohottava ja inspiroiva. Se herättää sinussa uskon omiin voimavaroihisi ja luomiskykyysi. Se vahvistaa myönteistä ja rakkaudellista suhtautumista itseesi ja elämääsi. Se lisää luottamustasi ja vahvistaa intuitiotasi sekä avaa sinut vastaanottamaan. Voit jokaisella meditaatiokerralla valita eri tai saman aiheen sen mukaan mitä haluat luoda lisää elämääsi. Jos valitset säännöllisesti vaurauden ja onnellisuuden aiheeksesi, ne tulevat lisääntymään elämässäsi.

Vauraus ja onnellisuus -meditaatio kestää noin 18 minuuttia ja sen hinta on 12€. Meditaatio maksaa sinulle siis yhden hyvän lounaan verran, mutta voit saada siitä hyvää oloa ja onnellisuutta vuosiksi eteenpäin.

Saat oston jälkeen sähköpostiisi kuitin, jossa on linkki meditaation kuunteluun verkkosivullani. Voit myös ladata meditaation omalle laitteellesi. Kuuntele meditaatiota säännöllisesti parhaan tuloksen saamiseksi.

Tilaa tästä:

Miksi minä haluan auttaa sinua?

Olen opiskellut ja harjoitellut tietoisesti vuodesta 2005 onnellisen elämän luomista kaikilla tasoilla. Rahan ja vaurauden luominen ovat oleellinen osa tätä prosessia. Luo rahaa! -valmennuksen menetelmiin tutustuminen oli käännekohta omassa elämässäni. Tapahtui monia ihania asioita ja kaiken kaikkiaan onnellisuudentunteeni omaa elämääni kohtaan lisääntyi valtavasti. Valmennuksen jälkeen hyvä suuntaus on  edelleen jatkunut.

En haluaisi sinun joutuvan ponnistelemaan ja tuskailemaan asian kanssa yhtä paljon kuin minä, koska vauraus ja onnellisuus kuuluvat kaikille, myös sinulle. Sinun vaurastumisesi ja onnellisuutesi ei ole pois keneltäkään toiselta. Maailmankaikkeus on täynnä runsautta ja meille kaikille riittää yltäkylläisesti kaikkea hyvää.

Palautetta asiakkailtani

Kuulen usein asiakkailtani, että he ovat pitäneet erityisesti ohjatuista meditaatioistani ja toivovat niitä lisää. Tässä on yksi tällainen palaute:

”Tuulian ohjaamissa meditaatioissa ja harjoituksissa saa helposti voimakkaita kokemuksia ja oivalluksia. Niihin pääsee helposti mukaan, vaikka ei olisi kokemusta aiheesta ennestään. Kaikki on hyvin yksinkertaista, selkeää, ja ymmärrettävää. Tässä ei ole mitään salaperäistä eikä mystistä.”

Kuka Tuulia?

Tuulia Helmisola (ent. Laine) on yrittäjä, rakastettu aviovaimo ja yhteensä yhdeksän henkisen uusperheen äiti.

Tuulia on koulutukseltaan konetekniikan diplomi-insinööri (v. 1999), numerologi (v. 2008), henkinen opettaja (v. 2011), puutarhuri (v. 2017) ja vaurausvalmentaja (v. 2018). Hän on opiskellut myös homeopatiaa, sairauksien henkisiä syitä sekä kokonaisvaltaista terveydenhoitoa.

Ehkä opettavaisin koulu kaikista on ollut viidestä lapsesta huolehtiminen ja kymmenen vuotta yksinhuoltajana. Tuulia on myös asunut reilut kuusi vuotta elämästään ulkomailla (Kanada, Meksiko, Englanti, Ranska, Puola).

Vuoden 2018 elokuusta Tuulia on toiminut henkisen valmennusalan yrittäjänä. Hän on myös toinen Verkkovalmentajat.fi -verkkokurssialustan perustajista.

Tuulia auttaa asiakkaitaan kasvamaan omaan täyteen potentiaaliinsa, omaksi parhaaksi versioksi itsestään, nauttimaan elämästään ja olemaan onnellinen, elämään vauraudessa ja yltäkylläisyydessä sekä löytämään ja toteuttamaan omat syvimmät unelmansa.

Hänen lähestymistapansa on lempeä, maanläheinen, myönteinen, kannustava, lämmin, iloinen ja rohkaiseva. Hän on intuitiivinen ja herkkä kanssakulkijasi, joka ei asetu yläpuolellesi vaan on tasavertainen oppaasi matkallasi kohti unelmiesi täyttymistä.

Tuulian voimavara on se kokonaisvaltainen ymmärrys, jonka hän on hankkinut parin vuosikymmenen aikana ihmisen henkisestä kasvusta, hänen kohtaamistaan elämänopetuksista sekä henkisistä lainalaisuuksista kattaen jokaisen elämän osa-alueen keskittyen erityisesti yltäkylläisyyden lisäämiseen ihmiselämässä, koska tässä on avain menestykseen myös muilla elämän osa-alueilla.

Tuulian motto: ”Onnellisuus on syntymäoikeutesi.”

Tuulian kuva

Onnellisuuden opas Tuulia Helmisola

Pidätän oikeuden muutoksiin.