Manifestointi eli energiatasolta luominen

Manifestointi eli tietoinen luominen on kiehtovaa. Elämän yltäkylläisyys kuuluu meille jokaiselle syntymäoikeutenamme ja me voimme oppia takaisin runsaustietoisuuteen. Toiveiden, unelmien, onnellisuuden, rakkauden, vaurauden ja rahan manifestointi (moneyfestointi) on täysin mahdollista myös sinulle.

Tiesitkö, että luot elämääsi joka hetki ja että tunteet ovat voimakkain luomisvälineesi?

Mitä manifestointi tarkoittaa?

Manifestointi tarkoittaa tietoista luomista ja luominen alkaa aina energiatasolla.

”Ennen kuin mikään asia voi ilmestyä materiaaliselle tasolle, se luodaan ensin energiatasolla ajatusten, tunteiden ja mielikuvien avulla.”

Talonrakennus on konkreettinen esimerkki luomisesta. Ensin tulee idea talon rakentamisesta ja sen jälkeen alkaa ideointi ja suunnittelu. Näitä seuraa rakennuspiirustusten tekeminen. Kaikki tämä tapahtuu energiatasolla ja vasta sen jälkeen alkaa varsinainen talon rakentaminen.

Jokainen ihminen on luoja. Me luomme asioita joka hetki ja kaikki elämässämme on omaa luomustamme. Siihen asti, kunnes tulemme tietoisiksi tästä, luomme elämäämme tiedostamattamme, alitajuisesti. Kun tiedostamme oman luomisvoimamme, meidän on mahdollista luoda elämä, joka on täynnä runsautta ja yltäkylläisyyttä kaikilla tasoilla.

Naisen ja miehen luontainen tapa luoda eli manifestoida poikkeaa toisistaan. Miehinen tapa suunnitella ja toteuttaa on hyvin tiedossa, joten tarkastellaanpa nyt luomista erityisesti naiseuden näkökulmasta.

Nainen luojana eli manifestoijana

Naisen keho luo elämää maapallolle. Uusi ihminen kasvaa ja kehittyy naisen kohdussa ennen syntymäänsä. Naisellinen luominen ei rajoitu ainoastaan fyysisen elämän luomiseen. Nainen on äärettömän voimakas luoja muillakin tasoilla. Luovuus lävistää naiseuden koko olemuksen.

Kohtu luovuuden keskuksena

Kohtu on naisen luovuuden keskus. Siellä saa alkunsa niin uusi ihminen kuin kaikki muukin mitä luomme. Toinen chakramme (energiakeskus) eli tunnekeskuksemme sijaitsee kohdun alueella. Tiedämme kokemuksesta, että naisen tunne-elämä on voimakas, monisävyinen, moniulotteinen ja alati muutoksessa. Se on kuin meri, jota myrsky välillä repii joka suuntaan ja joka välillä on tasaisen tyyni kuin peilin pinta ja kaikkea siltä väliltä.

Luomme tunteilla

Tunteet ovat ihmisen voimakkain luomisen väline. Jos pystyt tuntemaan jonkun tunteen aidosti ja voimakkaasti, luot elämääsi lisää juuri niitä asioita, jotka herättävät sinussa tuon saman tunteen.

Manifestoinnista eli oman elämän luomisesta

Henkisyydestä kiinnostuneiden ihmisten kesken puhutaan paljon siitä, että luomme elämästämme sen mukaista mitä ajattelemme ja mitä puhumme. Tiedostamme, että sitä saamme mitä annamme muille. Käymme kursseja manifestoinnista ja toistamme affirmaatioita (voimaannuttavia vahvistuslauseita). Valitsemme sanamme tarkkaan ja tietoisesti. Tarkistamme, että tekojemme motiivit ovat puhtaat. Pyrimme toimimaan eettisesti oikein ja kaikkien parhaaksi. Oikaisemme alitajuisia uskomuksiamme erilaisista asioista. Silti tuntuu, että se suuri ja odotettu muutos antaa odottaa itseään. Tuntuu kuin suuri lupaus leijuisi ilmassa täyttymättömänä. Milloin se oikein tulee, kun olen jo tehnyt ihan kaiken niin kuin pitää?

Kaikki oikein!

Juuri näin. Tuo kaikki on oikein ja paikkansa pitävää. Mutta on olemassa vielä yksi seikka, joka lävistää kaikki edellä mainitut keinot. Se oikaisee ne samaan linjaan keskenään ja tuo meille halutun ja niin kovasti toivotun lopputuloksen.

Miten manifestoida

Tunne

Kun lisäämme voimakkaan ja aidon tunnekokemuksen edellä mainittuihin keinoihin, niin jo alkaa tapahtua! Kuvittele tilanne, jossa kuumeisesti haluat luoda elämääsi esimerkiksi onnellisen rakkaussuhteen. Teet mielikuvaharjoituksia, toistelet affirmaatioita, olet avoin ja herkkä huomaamaan tarjoutuvia tilaisuuksia, purat vanhoja uskomuksiasi siitä, että et muka ole rakastettava jne. Niin kauan kuin teemme näitä asioita ilman niitä jokaikistä lävistävää tunnetta ihanasta ja toivomastamme rakastettuna olemisen kokemuksesta, lopputulos on sattuman kauppaa.

Tunteet ovat voimakkain luomistyökalumme

Jos todella haluat muuttaa elämässäsi ihan mitä tahansa, keskity tuntemaan aidosti ja voimakkaasti se tunne, jota tavoittelet.  Toiveiden manifestoimisessa suurin työmaasi on sen tunnetilan luominen ja ylläpitäminen, jonka tavoitteesi saavuttaminen mielestäsi toisi sinulle. Käytä apunasi mitä keinoja tahansa keksit: musiikkia, kuvia, runoja, kirjoja, elokuvia, tuoksuja, kukkia, ystäviä, liikuntaa tms. Toisin sanoen ihan mitä tahansa, mikä auttaa sinua pääsemään toivomaasi tunnetilaan ja pitämään sitä yllä.

Miksi näin?

Kokiessasi tiettyä tunnetta, kaikki olemuksessasi on linjassa tuon tunteen kanssa: ajatuksesi, sanasi, uskomuksesi, tekosi, motiivisi – aivan kaikki. Et mitenkään voi AIDOSTI TUNTEA olevasi pyytettömästi HYVÄKSYTTY ja RAKASTETTU ja samaan aikaan ajatella, puhua, tehdä tai uskoa itsestäsi jotakin muuta.

Miksi haluamme sitä mitä haluamme?

Tavoittelemme elämässämme asioita, jotka tuntuvat hyvältä. Useimmat ihmiset toivovat lisää rahaa. Miksi? Sinänsä raha, joka on pelkkiä paperilappusia, ei ole tavoittelemisen arvoista, mutta rahan avulla voimme kokea miellyttäviä tunteita. Voimme esimerkiksi kokea olevamme turvassa, kun perusturvamme täyttyy tai ostaa erilaisia elämyksiä hemmottelevista lomamatkoista jännittäviin harrastuksiin. Loppujen lopuksi tavoittelemme aina tiettyä tunnetta, joka verhoutuu fyysisen toiveemme muotoon. Myös rahan manifestoimisessa tehtävämme on oivaltaa perimmäinen tunne toiveemme takana ja ryhtyä tuntemaan tuota tunnetta.

Mihin manifestointi perustuu?

Me ihmiset olemme energialähettimiä. Lähetämme itsestämme ulospäin energiaa, joka vastaa sitä tunnetta, jota parhaillaan tunnemme. Tämän seurauksena vedämme puoleemme kokemuksia, jotka aiheuttavat meille lisää sitä tunnetta, jota parhaillaan tunnemme ja säteilemme ulospäin. Manifestointi perustuu siihen, että Elämä vastaa säteilyymme ja peilaa meille takaisin sitä mitä lähetämme.

Tietoinen luominen – Ota käyttöön ääretön voimasi

Naisen kyky tuntea voimakkaasti tekee meistä äärettömän voimakkaita luojia. Tämän tiedostettuasi et voi enää koskaan olla uhri. Luot kaiken, mitä elämässäsi on, omien tunteidesi kautta. Tämä tietoisuus vapauttaa sinut. Tästä eteenpäin tiedät, että voit luoda elämääsi ihan mitä haluat.

”Toiveiden manifestointi todeksi on mahdollista. Myös monen vaikeaksi kokema rahan manifestointi on täysin mahdollista.”

Haastattelu rahan, vaurauden, runsauden ja onnellisuuden luomisesta omaan elämään

Katso tästä haastatteluni Naisen Voiman juttutuokiossa (kesto noin 40 min).

”Haluatko muuttaa suhdettasi rahaan, vaurastumiseen, runsauteen ja onnellisuuteen?

Naiseuden voiman haastattelussa vauraus- ja onnellisuusvalmentaja Tuulia Helmisola, joka uskoo ja kokemuksestaan tietää, että JOKAISELLA MEISTÄ, olosuhteista riippumatta, on mahdollisuus muuttaa suhdettaan rahaan ja vaurauteen.

Tuulia ei jaa sijoitusvinkkejä, vaan ymmärrystä siitä, että pysyvämpi muutos tapahtuu ensin energeettisesti, sisältä ulos, menemällä syvemmälle alitajuisiin tunne-ja ajatustason blokkeihin.

Lisäksi tarvitsemme uutta näkökulmaa rahan ja runsauden luomisesta ja toimivia työkaluja, joilla alat luoda elämääsi uutta energiaa, jolla vedät puoleesi, sitä mitä todella olet ja aidosti haluat!

HAASTATTELUSSA KÄSITTELYSSÄ:

– Puute, niukkuus- ja selviytymismoodissa eläminen ja sieltä nouseminen
– Mistä lähtee uusi suhde rahaan ja elämän luomiseen
– Vanhojen uskomusten purkaminen ja uusien luominen
– Tunnetasolla eheytyminen
– Kokemuksia raha- ja onnellisuusvalmennuksen käyneiltä

Haluatko sinä luoda uuden suhteen rahaan?
Oletko valmis kutsumaan runsautta, vaurautta ja onnellisuutta elämääsi – juuri nyt?

Tuulia Helmisolan Luo rahaa! – 3 kk kestävä verkkovalmennus on saatavilla tästä.”

Voimakkaimmat manifestointi -menetelmät yhdessä paketissa

Luo rahaa! -valmennus kokoaa yhteen voimakkaimmat menetelmät luoda omasta elämäsi sellaista kuin haluat. Se antaa sinulle työkalut muuttaa ihan minkä tahansa asian elämässäsi. Valmennuksen keskiössä on rahan manifestointi, koska se on monelle haastavin manifestoitava asia.

Valmennus ei siis lisää ainoastaan rahaa ja vaurautta elämässäsi. Se lisää myös onnellisuuttasi. Valmennus kohottaa ja voimaannuttaa sinua sekä muuttaa myönteisellä tavalla näkökulmasi elämään.

”Sinä olet äärettömän voimakas luoja.”

Tuulian kuva

Onnellisuuden opas Tuulia Helmisola

Pidätän oikeuden muutoksiin.

Jaa ystävällesi: