Manifestointi eli energiatasolta luominen

Manifestointi eli tietoinen luominen on kiehtovaa. Elämän yltäkylläisyys kuuluu meille jokaiselle syntymäoikeutenamme ja me voimme oppia takaisin runsaustietoisuuteen. Toiveiden, unelmien, onnellisuuden, rakkauden, vaurauden ja rahan manifestointi eli moneyfestointi on täysin mahdollista myös sinulle. Haluatko tietää, miten manifestointi onnistuu?

Tiesitkö, että luot elämääsi joka hetki ja että tunteet ovat voimakkain luomisvälineesi?

Mitä manifestointi tarkoittaa?

Manifestointi tarkoittaa tietoista luomista ja luominen alkaa aina energiatasolla.

Ennen kuin mikään asia voi ilmestyä materiaaliselle tasolle, se luodaan ensin energiatasolla ajatusten, tunteiden ja mielikuvien avulla.

Talonrakennus on konkreettinen esimerkki luomisesta. Ensin tulee idea talon rakentamisesta ja sen jälkeen alkaa ideointi ja suunnittelu. Näitä seuraa rakennuspiirustusten tekeminen. Kaikki tämä tapahtuu energiatasolla ja vasta sen jälkeen alkaa varsinainen talon rakentaminen.

Luomme elämäämme joka hetki

Jokainen ihminen on luoja. Me luomme asioita joka hetki ja kaikki elämässämme on omaa luomustamme. Siihen asti, kunnes tulemme tietoisiksi omasta luomisestamme, luomme elämäämme tiedostamatta, alitajuisesti. Alitajunta ohjaa elämäämme yli 90 %:sti. Kaikki, mitä meille on elämässämme tapahtunut, on tallentunut alitajuntaamme. Suurin osa alitajunnan ohjelmoinneista on peräisin lapsuudesta, jolloin mielemme on ollut hyvin vastaanottavainen ja imenyt erilaisia toimintamalleja ympäristöstään. Nämä mallit toimivat kuin tietokoneohjelmat ja ohjaavat meidän ajattelua, tunne-elämää, toimintaa ja uskomuksia – täysin tiedostamattamme.

Alitajunnan uudelleenohjelmointi

Kun tiedostamme oman luomisvoimamme, meidän on mahdollista luoda elämä, joka on täynnä runsautta ja yltäkylläisyyttä kaikilla tasoilla. Tulemalla tietoiseksi alitajunnan ohjelmoinneista, jotka estävät meitä saamasta mitä haluamme, voimme muuttaa niitä. Voimme korvata haitalliset ohjelmoinnit uusilla. Sellaisilla, jotka auttavat meitä luomaan onnellisen ja runsaudentäyteisen elämän.

Et voi saada sellaista, jota et oikeasti usko saavasi. Siksi uskomukset on muutettava ensin, jotta voit saada sen, mitä haluat.

Alitajuiset uskomukset ovat salakavalia, koska emme tiedosta niitä. Siitä syystä niiden jäljille on vaikea päästä. Voit löytää johtolankoja uskomuksiisi tarkkailemalla omaa reagointiasi eri asioihin liittyen ja muistelemalla omien vanhempiesi suhtautumista erilaisissa tilanteissa (esim. rahaan liittyen). Millaisessa uskomusympäristössä sinä vartuit?

Meditaatio on myös oiva keino selvittää alitajuisia uskomuksiaan. Sen avulla voit päästä suoraan avaamaan alitajunnan portteja. Jos sinulla ei ole paljoa kokemusta meditaatiosta etkä ole ihan varma mitä tehdä, suosittelen ohjattua meditaatiota. Ohjattu meditaatio on helppo ja tehokas työkalu uskomusten muuttamiseen ja käytän sitä paljon omassa työssäni.

Erilaisten harjoitusten ja meditaatioiden avulla voimme muokata alitajunnan ohjelmointeja uusiksi ja meitä paremmin palveleviksi.

Pahimmat virheet manifestoinnissa

Pahimmat virheet, jotka estävät manifestointia toimimasta ovat

  • manifestointi puutteesta käsin eli puuteajattelu ja
  • manifestoinnin kohteesta eli omasta toiveesta jääräpäisesti kiinnipitäminen.

Puutteen tilasta et voi luoda runsautta

Jos haluat luoda runsautta elämääsi, se ei onnistu puuteajattelusta käsin. Tarvitsevuuden ja puutteen tilasta käsin luot vain lisää tarvitsevuutta ja puutetta elämääsi. Jos ajattelet ahdistuneena, että sinun on ”Ihan pakko saada jostain rahaa vuokranmaksuun ja pian!”, olet puutteen tilassa. Olet jännittynyt ja ikään kuin krampissa. Näkökulmasi on kaventunut näkemään vain puutteen etkä näe niitä monia mahdollisuuksia, jotka ympäröivät sinua joka hetki.

Tällaisena hetkenä hengitä syvään, rauhallisesti ja hitaasti. Istu alas tai käy makuulle. Hengitä syvään ja rentoudu. Avaudu ottamaan vastaan se runsaus, jota elämä tarjoilee sinulle. Avaudu elämän monille mahdollisuuksille, joita todella on ympärilläsi jatkuvasti lukematon määrä. Sinun on ensin saatava itsesi runsauden ja yltäkylläisyyden tilaan eli nähtävä, koettava ja tunnettava runsaus ympärilläsi ennen kuin pystyt manifestoimaan sitä. Kyse on näkökulmasta. Koe, että sinä elät jo nyt runsauden keskellä.

Manifestoi ja päästä irti

Kun olet tehnyt manifestointisi, päästä irti siitä, mitä manifestoit ja anna Luojan luoda. Astu itse sivuun ja pois tieltä, jotta maailmankaikkeus saa tilan ja rauhan järjestellä asiat niin, että saat sen, mitä olet pyytänyt. Hyväksy se tosiasia, että manifestointisi kohde tulee sinulle parhaaseen mahdolliseen aikaan, parhaassa mahdollisessa muodossa ja parhaalla mahdollisella tavalla. Ja hyväksy myös se seikka, että toiveesi ei ehkä tule ollenkaan.

Universumilla on meidän pyyntöihimme 3 vastausvaihtehtoa:

  1. Kyllä. Saat sen, mitä pyysit.
  2. Kyllä. Saat sen, mitä pyysit, mutta vähän myöhemmin.
  3. Rakastan sinua liikaa antaakseni sinulle sen, mitä pyysit.

Viimeksi mainitussa tilanteessa olet pyytänyt jotakin, joka ei tee sinulle hyvää, vaikka et itse näkisikään asiaa niin.

Manifestoinnin täyttymätön lupaus?

Yleisesti puhutaan paljon siitä, että luomme elämästämme sen mukaista mitä ajattelemme ja puhumme. Olemme oppineet, että sitä saamme, mitä annamme muille. Olemme käyneet manifestointi-kursseja ja toistelleet affirmaatioita (voimaannuttavia vahvistuslauseita) päivästä toiseen. Olemme valinneet sanamme tarkkaan ja tietoisesti. Olemme noudattaneet Vetovoiman lakia niin hyvin kuin vain osaamme. Olemme tarkistaneet, että tekojemme motiivit ovat puhtaat. Olemme pyrkineet toimimaan eettisesti oikein ja kaikkien parhaaksi. Olemme oikaisseet alitajuisia uskomuksiamme erilaisista asioista.

Silti tuntuu, että se suuri ja odotettu muutos antaa odottaa itseään. Tuntuu kuin suuri lupaus leijuisi ilmassa täyttymättömänä. Milloin se oikein tulee, kun olen jo tehnyt ihan kaiken niin kuin pitää?

Kaikki oikein!

Juuri näin. Tuo kaikki on oikein ja paikkansa pitävää. Mutta on olemassa vielä yksi seikka, joka lävistää kaikki edellä mainitut keinot. Se oikaisee ne samaan linjaan keskenään ja tuo meille halutun ja niin kovasti toivotun lopputuloksen.

Miten manifestoida

Tunne

Kun lisäämme voimakkaan ja aidon tunnekokemuksen edellä mainittuihin keinoihin, niin jo alkaa tapahtua! Kuvittele tilanne, jossa kuumeisesti haluat luoda elämääsi esimerkiksi onnellisen rakkaussuhteen. Teet mielikuvaharjoituksia, toistelet affirmaatioita, olet avoin ja herkkä huomaamaan tarjoutuvia tilaisuuksia, purat vanhoja uskomuksiasi siitä, että et muka ole rakastettava jne. Niin kauan kuin teemme näitä asioita ilman niitä jokaikistä lävistävää tunnetta ihanasta ja toivomastamme rakastettuna olemisen kokemuksesta, lopputulos on sattuman kauppaa.

Tunteet ovat voimakkain luomistyökalumme

Tunteet ovat meidän voimakkain luomisen väline. Jos pystyt tuntemaan jonkun tunteen aidosti ja voimakkaasti, luot elämääsi lisää juuri niitä asioita, jotka herättävät sinussa tuon saman tunteen.

Jos todella haluat muuttaa elämässäsi ihan mitä tahansa, keskity tuntemaan aidosti ja voimakkaasti se tunne, jota tavoittelet.  Jotta toiveiden tietoinen luominen onnistuu, suurin työmaasi on sen tunnetilan luominen ja ylläpitäminen, jonka tavoitteesi saavuttaminen mielestäsi toisi sinulle. Käytä apunasi mitä keinoja tahansa keksit: musiikkia, kuvia, runoja, kirjoja, elokuvia, tuoksuja, kukkia, ystäviä, liikuntaa tms. Toisin sanoen ihan mitä tahansa, mikä auttaa sinua pääsemään toivomaasi tunnetilaan ja pitämään sitä yllä.

Miksi näin?

Kokiessasi tiettyä tunnetta, kaikki olemuksessasi on linjassa tuon tunteen kanssa: ajatuksesi, sanasi, uskomuksesi, tekosi, motiivisi – aivan kaikki.

Et mitenkään voi AIDOSTI TUNTEA olevasi pyytettömästi HYVÄKSYTTY ja RAKASTETTU ja samaan aikaan ajatella, puhua, tehdä tai uskoa itsestäsi jotakin muuta.

Vasta silloin Vetovoiman laki alkaa toimia tehokkaasti. Kun yhdistät tähän vielä kiitollisuuden tunteen, olet kiitoradalla kohti unelmiesi täyttymystä.

Miksi haluamme sitä, mitä haluamme?

Tavoittelemme elämässämme asioita, jotka tuntuvat hyvältä. Useimmat ihmiset toivovat lisää rahaa. Miksi? Sinänsä raha, joka on pelkkiä paperilappusia, ei ole tavoittelemisen arvoista, mutta rahan avulla voimme kokea miellyttäviä tunteita. Voimme esimerkiksi kokea olevamme turvassa, kun perusturvamme täyttyy tai ostaa erilaisia elämyksiä hemmottelevista lomamatkoista jännittäviin harrastuksiin. Loppujen lopuksi tavoittelemme aina tiettyä tunnetta, joka verhoutuu fyysisen toiveemme muotoon. Kaikessa manifestoinnissa tärkein tehtävämme on oivaltaa perimmäinen tunne toiveemme takana ja ryhtyä tuntemaan tuota tunnetta jo nyt.

Mihin manifestointi perustuu?

Me ihmiset olemme energialähettimiä. Lähetämme itsestämme ulospäin energiaa, joka vastaa sitä tunnetta, jota parhaillaan tunnemme. Tämän seurauksena vedämme puoleemme kokemuksia, jotka aiheuttavat meille lisää sitä tunnetta, jota parhaillaan tunnemme ja säteilemme ulospäin. Manifestointi perustuu siihen, että elämä vastaa säteilyymme ja peilaa meille takaisin sitä mitä lähetämme. Tämä on Vetovoiman laki.

”Olet energialähetin.”

Nainen luojana

Naisen ja miehen luontainen tapa luoda poikkeaa toisistaan. Miehinen tapa suunnitella ja toteuttaa on hyvin tiedossa, joten tarkastellaanpa nyt luomista erityisesti naiseuden näkökulmasta.

Naisen keho luo elämää maapallolle. Uusi ihminen kasvaa ja kehittyy naisen kohdussa ennen syntymäänsä. Naisellinen luominen ei rajoitu ainoastaan fyysisen elämän luomiseen. Nainen on äärettömän voimakas luoja muillakin tasoilla. Luovuus lävistää naiseuden koko olemuksen.

Kohtu luovuuden keskuksena

Kohtu on naisen luovuuden keskus. Siellä saa alkunsa niin uusi ihminen kuin kaikki muukin mitä luomme. Toinen chakramme (energiakeskus) eli tunnekeskuksemme sijaitsee kohdun alueella. Tiedämme kokemuksesta, että naisen tunne-elämä on voimakas, monisävyinen, moniulotteinen ja alati muutoksessa. Se on kuin meri, jota myrsky välillä repii joka suuntaan ja joka välillä on tasaisen tyyni kuin peilin pinta ja kaikkea siltä väliltä.

Ota käyttöön ääretön voimasi

Kyky tuntea voimakkaasti tekee meistä äärettömän voimakkaita luojia. Tämän tiedostettuasi et voi enää koskaan olla uhri. Luot kaiken, mitä elämässäsi on, omien tunteidesi kautta. Tämä tietoisuus vapauttaa sinut. Tästä eteenpäin tiedät, että voit luoda elämääsi ihan mitä haluat.

Toiveiden manifestointi todeksi on mahdollista. Myös monen vaikeaksi kokema rahan tietoinen luominen on täysin mahdollista meille jokaiselle.

Haastattelu rahan, vaurauden, runsauden ja onnellisuuden luomisesta omaan elämään

Katso tästä haastatteluni Naisen Voiman juttutuokiossa (kesto noin 40 min).

”Haluatko muuttaa suhdettasi rahaan, vaurastumiseen, runsauteen ja onnellisuuteen?

Naiseuden voiman haastattelussa vauraus- ja onnellisuusvalmentaja Tuulia Helmisola, joka uskoo ja kokemuksestaan tietää, että JOKAISELLA MEISTÄ, olosuhteista riippumatta, on mahdollisuus muuttaa suhdettaan rahaan ja vaurauteen.

Tuulia ei jaa sijoitusvinkkejä, vaan ymmärrystä siitä, että pysyvämpi muutos tapahtuu ensin energeettisesti, sisältä ulos, menemällä syvemmälle alitajuisiin tunne-ja ajatustason blokkeihin.

Lisäksi tarvitsemme uutta näkökulmaa rahan ja runsauden luomisesta ja toimivia työkaluja, joilla alat luoda elämääsi uutta energiaa, jolla vedät puoleesi, sitä mitä todella olet ja aidosti haluat!

HAASTATTELUSSA KÄSITTELYSSÄ:

– Puute, niukkuus- ja selviytymismoodissa eläminen ja sieltä nouseminen
– Mistä lähtee uusi suhde rahaan ja elämän luomiseen
– Vanhojen uskomusten purkaminen ja uusien luominen
– Tunnetasolla eheytyminen
– Kokemuksia raha- ja onnellisuusvalmennuksen käyneiltä”

Haluatko sinä luoda uuden suhteen rahaan?
Oletko valmis kutsumaan runsautta, vaurautta ja onnellisuutta elämääsi – juuri nyt?

Voimakkaimmat tietoisen luomisen -menetelmät yhdessä paketissa

Luo rahaa! -valmennus kokoaa yhteen voimakkaimmat menetelmät luoda omasta elämäsi sellaista kuin haluat. Se antaa sinulle työkalut muuttaa ihan minkä tahansa asian elämässäsi. Valmennuksen keskiössä on rahan manifestointi eli moneyfestointi, koska se on monelle haastavin manifestoitava asia.

Valmennus ei lisää ainoastaan rahaa ja vaurautta elämässäsi, vaan se lisää myös onnellisuuttasi. Valmennus kohottaa ja voimaannuttaa sinua kokonaisvaltaisesti sekä muuttaa myönteisellä tavalla näkökulmasi elämään.

Sinä voit saada sen, mitä syvällä sisimmässäsi haluat. Runsaus ja onnellisuus kuuluvat myös sinulle, joten nosta elämäsi sille tasolle, jonka todella ansaitset!

Manifestointi kauppa

– Työkalut toimivaan manifestointiin

”Sinä olet äärettömän voimakas luoja.”

Tuulian kuva

Onnellisuuden opas Tuulia Helmisola

Pidätän oikeuden muutoksiin.