Numerologian peruskurssi

49,00  sis. alv 24%

Osta tästä Numerologian peruskurssi. Kurssin kuusi osaa ovat jo nyt opiskeltavissa. Bonus-oppitunti ja tietovisa julkaistaan loppuvuoden 2020 aikana. Suomen ensimmäinen numerologia verkkokurssi!

Numerologian verkkokurssilla tulet oppimaan numerologian perusteet, laskemaan numerologisen kartan ja tulkitsemaan sitä. Numerologia kurssi sisältää 6 video-oppituntia, oheismateriaalia sekä yhden ylimääräisen bonus-oppitunnin. Esimerkkeinä käytetään julkisuuden henkilöiden numerologisia karttoja.

Kurssi käydään Verkkovalmentajat.fi-alustalla. Osta kurssi tästä (avautuu Verkkovalmentajat.fi sivustolla)

Lisää ostoskoriin

Kuvaus

Osta Numerologian peruskurssi tästä. Numerologian kauan odotettu ja paljon kysytty verkkokurssi julkaistaan kokonaisuudessaan 2020 loppuvuonna. Kurssin kuusi osaa ovat jo nyt opiskeltavissa. Bonus-oppitunti ja tietovisa julkaistaan loppuvuoden 2020 aikana.

Opi numerologiaa! Tällä verkkokurssilla opit numerologian perusteet, laskemaan numerologisen kartan ja tulkitsemaan sitä. Kurssi sisältää 6 video-oppituntia, oheismateriaalia sekä yhden ylimääräisen bonus-oppitunnin. Esimerkkeinä käytetään julkisuuden henkilöiden numerologisia karttoja. Kurssilla pääset myös testaamaan taitojasi tietovisassa!

Numerologia auttaa sinua kasvussa omaksi aidoksi itseksesi sekä muiden ymmärtämisessä. Muiden syvempi ymmärtäminen helpottaa ihmissuhteita ja auttaa hyödyntämään jokaisen vahvimpia puolia. Esimerkiksi rekrytoinnissa numerologiasta on valtavan suuri apu, jos sitä vaan hoksataan hyödyntää.

Numerologian kurssin tiedoilla pystyt laskemaan ihmisten numerologisia karttoja ja tulkitsemaan niitä. Kannattaa aloittaa tutuista henkilöistä, jolloin opit näkemään syy-yhteyksiä henkilöiden luonteen ja kartan välillä. Se vahvistaa numerologista ymmärrystäsi. Harjoittelun myötä saat varmuutta tulkitsemiseen ja pystyt tulkitsemaan sinulle täysin vieraan henkilön karttaa. Lähde mukaan numerologian kiehtovaan maailmaan!

Olen opiskellut numerologiaa vuodesta 2005 ja valmistunut numerologiksi 2008. Siitä lähtien olen tehnyt satoja tulkintoja ja tasapainotuksia. Monet asiakkaistani ovat vuosien varrella pyytäneet minua tekemään kurssin numerologiasta. Tartuin lopultakin toimeen ja olen tehnyt numerologian verkkokurssia kuin Iisakin kirkkoa. Aihe on laaja ja vaatii keskittymistä ja yksityiskohtaista tietojen tarkistamista.

Numerologia oli minulle henkilökohtaisesti merkittävä työkalu oman itseni ja elämäntehtäväni löytämisessä. Numerologisen kartan tasapainotuksen kautta oma elämäni alkoi siirtyä niille raiteille kuin oli tarkoitus. Haasteet eivät elämässä lopu koskaan, mutta turha sähellys, säätäminen ja ongelmien puoleensa vetäminen vähenevät. Lisäksi haasteista selviää helpommin, kun riittävästi erilaisia tasapainotuksessa saatuja työkaluja käytössä. Kerron oman tarinani sinulle kurssilla. Nyt haluan auttaa muita löytämään itsensä ja elämäntehtävänsä sekä löytämään tasapainon ja onnen elämäänsä.

Ilmoittaudu kurssille seuraavasta linkistä. Kurssi käydään Verkkovalmentajat.fi-alustalla. Osta Numerologian peruskurssi tästä (avautuu Verkkovalmentajat.fi sivustolla).