Luo rahaa! -verkkovalmennus

Miten ihanaa onkaan elää onnellista ja yltäkylläistä elämää rakkaiden ihmisten ympäröimänä! Asiat elämässäsi soljuvat kevyesti ja iloisesti. Tunnet suurta täyttymystä ja kiitollisuutta siitä, että saat tehdä juuri niitä asioita, joita syvällä sydämessäsi haluat ja juuri silloin kuin haluat, ilman huolta rahasta.

Luo rahaa! –verkkovalmennus opettaa sinut luomaan elämääsi lisää rahaa ja taloudellisen vapauden elää haluamallasi tavalla. Menetelmä on toimiva, yksinkertainen ja käytännönläheinen. Ja mikä parasta: voit hyödyntää sitä myös muilla elämäsi osa-alueilla!

Luo rahaa! –verkkovalmennus koostuu 12 valmennuskerrasta. Saat uuden valmennusmateriaalin  käyttöösi kerran viikossa 12 viikon ajan ja voit perehtyä siihen juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

ILMOITTAUDUN MUKAAN!

Vauraus ja onnellisuus kuuluvat kaikille

Mietitäänpä hetki. Sinäkin olet varmaan törmännyt ihmisiin, joilla on tapana valittaa asioista yhtä mittaa. Oletko pannut merkille millaisia asioita näille ihmisille tapahtuu? He useimmiten saavat yhä uudelleen aiheita valittaa lisää. Tämä nyt ei ehkä ylitä uutiskynnystä, mutta oletko koskaan miettinyt näiden ihmisten hallitsevaa tunnetilaa tai uskomuksia ja odotuksia elämäänsä kohtaan? Ovatko he suurimman osan aikaa onnellisia ja odottavat asioiden aina kääntyvän heille parhain päin?

Niinpä.

Entä oletko ihmetellyt omassa elämässäsi, että sinnikkäistä pyrkimyksistäsi huolimatta tuntuu, että et saa nostettua tulotasoasi tai onnellisuuden tasoasi pysyvästi?

Et todellakaan ole ainoa. Samassa tilanteessa olevia on paljon. Kamppailin itsekin asian kanssa vuosikaudet. Se on todella turhauttavaa. Muistan usein tuntuneen siltä, että kun pyrstö irtosi, niin nokka tarttui. Aina jokin asia jumitti ja se oli todella ärsyttävää. Tunsin oloni voimattomaksi, kun en tiennyt mitä olisi pitänyt muuttaa tai tehdä toisin ja syytin helposti sekä itseäni että muita omasta onnettomuudestani. Syvällä sisimmässäni kuitenkin tunsin, että ei tämän kuulu mennä näin. Tiesin, että vauraus ja onnellisuus kuuluvat kaikille.

Olet tehnyt parhaasi

Olen opiskellut ja harjoitellut tietoisesti jo 14 vuotta onnellisen elämän luomista kaikilla tasoilla. Rahan luominen ja taloudellisen vapauden saavuttaminen ovat oleellinen osa tätä prosessia. Lopultakin koen, että olen oppinut jotakin ja että minulla on annettavaa myös muille. En haluaisi kenenkään joutuvan ponnistelemaan ja tuskailemaan asian kanssa yhtä paljon kuin minä, koska vauraus kuuluu kaikille, myös sinulle. Sinun vaurastumisesi ei ole pois keneltäkään toiselta. Maailmankaikkeus on täynnä runsautta ja meille kaikille riittää yltäkylläisesti kaikkea hyvää, myös rahaa.

Tiedän, että olet tehnyt parhaasi ja toiminut niillä tiedoilla ja taidoilla, jotka olet oppinut. Ikävä kyllä rahan luomiseen liittyviä taitoja ei opeteta koulussa ja harva vanhempikaan on niistä tietoinen. Haluan auttaa sinua pääsemään eroon rahaan liittyvästä kamppailusta vailla riittävää tietoa ja työkaluja, joilla ottaa oma elämä ja talous haltuun.

Mielen mittaamaton voima

Mieli on voimakkain työkalu, joka ihmiselle on annettu. Se on kuin taikasauva, joka toteuttaa hurjimmatkin unelmasi, kunhan käytät sitä oikein. Tämän valmennuksen jälkeen et enää koskaan ole olosuhteiden uhri vaan luot itse elämästäsi juuri sellaisen kuin haluat.

Hallitseva tunnetila ja alitajuiset uskomukset

Sinunkin hallitseva tunnetilasi vaikuttaa siihen, millaisia asioita sinulle tapahtuu. Samoin tekevät odotuksesi ja alitajuiset uskomuksesi. Et edes itse tiedosta, millaisia vaurauden esteitä alitajunnassasi piileksii ja sabotoi yrityksesi luoda itsellesi taloudellisesti vauraampaa elämää. Luo rahaa! –valmennus antaa sinulle työkalut purkaa tiedostamattomat vaurauden esteet alitajunnastasi ja muuttaa hallitseva tunnetilasi ja odotuksesi asioita kohtaan.

Nämä voimakkaat työkalut pohjautuvat yksinkertaisiin elämän perustotuuksiin, jotka tulisi saattaa kaikkien ihmisten tietoisuuteen sekä opettaa lapsille jo peruskoulussa tai kotona vanhempien toimesta, jos he ovat niistä tietoisia.

Manifestointi ja henkiset lait

Henkisissä piireissä puhutaan paljon vetovoiman laista ja manifestoinnista rahaan liittyen. Itse vierastan manifestointi-sanaa. Jotenkin se on vaikea eikä meinaa oikein taipua suomalaisen suuhun. Puhun mieluummin luomisesta. Ja sitähän manifestoinnilla tarkoitetaan: asioiden tietoista luomista omaan elämään mielen avulla. Vetovoiman laki on erittäin ok ja yksi merkittävimmistä henkisistä laeista luomisessa. Mutta se ei suinkaan ole ainoa eikä yksistään riitä. On kuusi muuta henkistä lakia, joita on noudatettava, jotta rahan tai minkä tahansa asian tietoinen luominen onnistuu. Luo rahaa! –valmennus perustuu kaikkiin seitsemään luomiseen vaikuttavaan  lakiin ja siitä syystä menetelmä on toimiva myös rahan luomisessa.

Rahan luomisen vaikeus

Useimmille ihmisille juuri rahan luominen on vaikeinta. Kun hallitset rahan luomisen lainalaisuudet, pystyt rahan lisäksi luomaan elämääsi ihan mitä tahansa haluat.

Voit murtaa esteet rahan luomisen tieltä ilmoittautumalla mukaan valmennukseen tästä.

Ensimmäistä kertaa suomeksi!

Tämä verkkovalmennus on nyt saatavilla ensimmäistä kertaa suomeksi ja Suomessa (Creating Money Course, Quantum Success Learning Academy). Pääset ensimmäisten joukossa sisäpiiriin oppimaan kaikki rahan luomisen salaisuudet ja kokemaan luomisen taian omassa elämässäsi. Tee läpimurto elämässäsi ja osallistu valmennukseen. Tulet hämmästymään tuloksista.

Tehokas ajankäyttö ja helppous

Arvostan aikaasi, joten loin kurssimateriaalista audio-tallenteen, jota sinun on helppo kuunnella juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Voit halutessasi kuunnella sitä muiden askareiden ohessa esim. lenkillä, autoa ajaessa, siivotessa, illalla sängyssä jne. pois lukien ohjatut meditaatiot, joihin on hyvä keskittyä rauhassa.

Sopii kaikille Tiina Taviksesta Sakari SuperHörhöön

Aloittaaksesi et tarvitse mitään ennakkotietoa. Riittää, että olet halukas oppimaan ja teet valmennuksessa annetut harjoitukset. Kokeneemmatkin konkarit ovat saaneet valmennuksesta paljon hyötyä. Asiaa lähestytään tavalla, joka ei jätä kiveäkään kääntämättä. Tämän jälkeen et tarvitse mitään muuta.

Valmennuksen materiaali

Valmennuksen materiaali koostuu kirjallisista osioista sekä audio-tallenteista (12 kpl), jotka sisältävät mm. tietoa rahan luomisesta, harjoituksia, tehtäviä ja ohjattuja meditaatioita. Uusi materiaali ilmestyy verkkovalmennussivulle kerran viikossa 12 viikon ajan. Voit perehtyä siihen juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Vastaan myös kaikkiin valmennuksen aikana herääviin kysymyksiisi sähköpostitse.

Valmennuksessa saat yllättävää ja ennen kuulumatonta tietoa rahasta sekä täysin uuden näkökulman rahaan ja vaurauteen. Valmennus lisää tietoisuuttasi ja auttaa sinua puhdistamaan alitajuntasi haitallisista esteistä unelmiesi toteuttamisessa voimakkaiden ja syvälle vaikuttavien ohjattujen meditaatioiden avulla.

Pysyvä muutos vaatii aikaa

On selvää, että pysyvien muutosten saaminen vaatii aikaa. Siitä syystä valmennus kestää 12 viikkoa. Siinä ajassa mielesi avautuu muutokselle, joka valmennuksen myötä vahvistuessaan jää pysyväksi. Valmennus kannattelee sinua kolmen kuukauden ajan, jona aikana vaurauden siipesi vahvistuvat niin paljon, että pystyt lentämään itse valmennuksen päättyessä.

Ei sijoitusneuvoja eikä väärennettyä rahaa

Luo rahaa! -valmennus ei sisällä sijoitusneuvoja eikä ohjeita väärennetyn rahan painamiseksi vaan keskittyy muuttamaan sinussa itsessäsi ne asiat, jotka estävät rahan vuolasta ja luonnollista virtaamista luoksesi.

Klikkaa nappia alla ja ilmoittaudu valmennukseen, joka muuttaa elämäsi!

ILMOITTAUDUN VALMENNUKSEEN

Palautteita Luo rahaa! –valmennukseen osallistuneilta asiakkailta

(Asiakkaat ovat osallistuneet yksilövalmennukseen tai yhdistettyyn ryhmä- ja verkkovalmennukseen.)

”Tuulian ohjaamissa meditaatioissa ja harjoituksissa saa helposti voimakkaita kokemuksia ja oivalluksia. Niihin pääsee helposti mukaan, vaikka ei olisi kokemusta aiheesta ennestään. Kaikki on hyvin yksinkertaista, selkeää, ja ymmärrettävää. Tässä ei ole mitään salaperäistä eikä mystistä. Kurssin käyminen onnistuu keneltä tahansa ilman ennakkotietoa ja –kokemusta.”

”Tuloksia alkoi näkyä heti eikä ainoastaan rahaan liittyen vaan myös muilla elämänalueilla tapahtui parannusta. Huomattavin muutos tuntui omassa suhtautumisessa: pysyin luottavaisena ja rauhallisena tilanteissa, joissa ennen olisin menettänyt malttini ja hermostunut.”

”Osallistuin Luo Rahaa! -koulutukseen ja se muutti elämäni täysin😊 ajattelutapani ja konkrettisesti myös elämäni, rahaa alkoi virrata luokseni uskomattomilla tavoilla eri paikoista ja asiat alkoivat muutenkin järjestyä ja mielialani kohosi. Tein/ teen harjoitukset joka päivä ja tuloksia alkoi näkymään noin 2 viikon kuluttua, konkreettisia tuloksia, positiivinen ajattelutapa muotoutui jo ensimmäisen viikon jälkeen😊 Vaikutukset huomaa myös muilla elämän aluilla esim. parisuhteessa myös palaset jotenkin loksahtelivat paikoilleen ja elämä jotenkin tasapainottui joka saralla.
Tätä koulutusta/ kurssia suosittelen kyllä ehdottomasti ihan kaikille😊 Saatte paljon enemmän kuin uskoisitte ikinä mahdolliseksi. Tämä Luo Rahaa! muuttaa koko ajattelutavan ja muutenkin elämän IHANAKSI. Kiitos Tuulia sinulle miljoonasti😊 Kiitos, Kiitos, Kiitos.
Terv. Johanna Boumediane”

”Valmennuksesi oli loistava, silmiä avaava, oivalluksia herättävä, motivaation ”mennä koko ajan eteenpäin ja oppia” ylläpitäjä. Sain paljon työkaluja, joilla voin jatkaa omien asioideni työstämistä myös kurssin jälkeen. Kurssin tapaamiset olivat ihmisläheisiä, asiakasta kohdeltiin arvostavasti tämän lähtötasosta riippumatta.
Valmennus tarjosi myös vahvaa tukea omien tavoitteiden saavuttamiseen, eli niiden tavoitteluun annettuja työkaluja hyödyntäen.
Tapaamiset olivat tasaisin väliajoin yhtäjaksoisesti siten, että motivaatio mennä koko ajan eteenpäin säilyi koko valmennuksen ajan.
Koen valmennuksesta saamani positiivisen tuen ja toisen ihmisen uskon osaamiseesi olevan elintärkeä.
Kiitos.” Riina

”Kurssi oli erittäin hyvä ja siitä oli paljon hyötyä. Osaan nyt käsitellä monia asioita ihan eri tavalla. Olen nyt henkisesti paljon rauhallisempi, vahvempi ja minulla on aika vahva luottamus siihen, että asiat järjestyy. Nyt jo monikin asia näyttää huomattavasti paremmalta, mm. taloudellisesti. Minun mielestä Tuulian tapa vetää mm. nämä meditoinnit ja muut oli todella rauhallinen ja niihin pystyi lähtemään mukaan, pääsi sille taajuudelle mille pitikin. Todella paljon kiitoksia koko kurssista, se oli aika syventävä. Monia juttuja ja monta osa-aluetta käytiin läpi. Kiitos, Tuulia, oikeasti todella paljon. Olen erittäin tyytyväinen, että lähdin tähän mukaan.” Eija Kuusla

”Hei ihana Tuulia 🙂
Kiitos sinulle valmennuksesta!
Tämä valmennus täydentää hyvin minun elämänkatsomustani, parantaa elämänlaatuani ja tuo elämäniloa.
Huomasin myös, että palaan usein kurssin ensimmäisiin meditaatioihin.
Kaikella on aikansa!
Lämmin kiitos sinulle tästä valmennuksesta ja sinun valovoimaisesta olemuksestasi!”

”Löytäköön yrityksesi ja viisaan ohjauksesi kaikki, jotka hakevat selkeyttä – selkeää tunnetta – ja kokonaisvaltaista hyvinvointia talouteen ja elämään yleensä. Valmennuksesi sopii mainiosti kenelle tahansa, joka kaipaa uutta näkökulmaa uusissa tai tutuissa tilanteissa, erityisesti silloin kun asiat eivät mene odotusten mukaan. Sinulla todella on kyky saada kiinni valmennettavan tilanteesta ja kiteyttää olennainen. Oli ilo olla valmennuksessasi, iso kiitos. Ja matka jatkuu..” Kaisa

Kuka Tuulia Laine?

Tuulia Laine (s. 1973) on koulutukseltaan konetekniikan diplomi-insinööri (v. 1999), puutarhuri (v. 2017), numerologi (v. 2008), henkinen opettaja (v. 2011) ja vaurausvalmentaja (v. 2018). Hän on opiskellut myös homeopatiaa, sairauksien henkisiä syitä sekä kokonaisvaltaista terveydenhoitoa.

Ehkä opettavaisin koulu kaikista on ollut viidestä lapsesta huolehtiminen ja yhdeksän vuotta yksinhuoltajana. Tuulia on myös asunut kuusi vuotta elämästään ulkomailla (Kanada, Meksiko, Englanti, Ranska, Puola).

Tuulia auttaa asiakkaitaan kasvamaan omaan täyteen potentiaaliinsa, omaksi parhaaksi versioksi itsestään, nauttimaan elämästään ja olemaan onnellinen, elämään vauraudessa ja yltäkylläisyydessä sekä löytämään ja toteuttamaan omat syvimmät unelmansa.

Hänen lähestymistapansa on lempeä, maanläheinen, myönteinen, kannustava, lämmin, iloinen ja rohkaiseva. Hän on intuitiivinen ja herkkä kanssakulkijasi, joka ei asetu yläpuolellesi vaan on tasavertainen oppaasi matkallasi kohti unelmiesi täyttymistä.

Tuulian voimavara on se kokonaisvaltainen ymmärrys, jonka hän on hankkinut parin vuosikymmenen aikana ihmisen henkisestä kasvusta, hänen kohtaamistaan elämänopetuksista sekä henkisistä lainalaisuuksista kattaen jokaisen elämän osa-alueen keskittyen erityisesti yltäkylläisyyden lisäämiseen ihmiselämässä, koska tässä on avain menestykseen myös muilla elämän osa-alueilla.

Tuulian motto on ”Onnellisuus on syntymäoikeutesi.”.

Hinta ja ”Rahat takaisin” –takuu

Valmennuksen hinta on 248 euroa (sis. alv). Kokeile ilman riskiä: mikäli et halua jatkaa, voit ilmoittaa siitä minulle kahden viikon kuluessa valmennuksen alkamisesta. Palautan rahasi ilman, että sinun tarvitsee perustella päätöstäsi mitenkään.

KYLLÄ, HALUAN MUKAAN VALMENNUKSEEN

(Käytän vain luotettavia kumppaneita, joten maksaminen on turvallista.)

P.S. Tämä valmennus ei lisää ainoastaan rahaa ja vaurautta elämässäsi. Se lisää myös onnellisuuttasi. Valmennus kohottaa ja voimaannuttaa sinua sekä muuttaa näkökulmasi elämään.

P.P.S. Tehokkaat ja helpot harjoitukset sekä syvälle vaikuttavat meditaatiot ovat aina käytettävissäsi, missä ja milloin vain.

P.P.P.S. Valmennus antaa sinulle työkalut muuttaa ihan minkä tahansa asian elämässäsi.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

Yhteystiedot

Tuulia Laine

info@tuulialaine.com

 

 

Luo rahaa! –valmennus © Christy Whitman