Numerologia

Olet ainutlaatuinen! Maailma haluaa ja tarvitsee juuri sinut, sellaisena kuin sinä aidoimmillasi olet. Tunnetko sinä jo syvimmätkin sopukkasi? Oletko valmis antamaan lahjasi maailmalle?

Numerologisen tulkinnan avulla pääset syväluotautumaan oman itsesi ytimeen ja löydät vielä piilossa olevat kykysi ja vahvuutesi, jotka siivittävät sinut onnelliseen ja täyttymykselliseen elämään.

Syntymäajasta ja nimistä tehtävä numerologinen tulkinta sisältää yli 10 sivua syvällistä asiaa juuri sinusta ja auttaa sinua ymmärtämään syvästi  omaa upeaa yksilöllisyyttäsi ja ottamaan sen kaikkia hyödyttävään käyttöön.  Kokeile riskittä: tyytyväisyystakuu 2 viikkoa toimituksesta.

Haluan tilata numerologisen tulkinnan

Mikä ihmeen numerologia?

Monet tuntevat kyllä astrologian, mutta numerologia ei ole levinnyt yhtä laajasti tietoisuuteen. Mikä on sinänsä erikoista, koska numerologia on selkeämpää, yksinkertaisempaa ja helposti kenen tahansa opittavissa. Voidaan sanoa, että numerologia on tähtimerkkejä tutkivan astrologian sisar. Ne ovat samankaltaisia, mutta on niissä eroavaisuuksiakin. Yhteistä on se, että molemmissa pyritään kuvaamaan henkilön luonnetta, taipumuksia, haasteita ja suhtautumista elämään. Molemmissa laaditaan henkilön kartta, jota tulkitaan. Horoskooppimerkkejä vastaavat numerologiassa numerot.

Valtava ero näiden kahden välillä on se, että numerologia tarjoaa sinulle taikasauvan muuttaa oma elämäsi numerologisen tasapainotuksen avulla.

Oivalla itsesi numerologian avulla

Numerologisen kartan tulkinnassa syvennytään syntymäpäiväsi tarjoamaan tietoon perusteellisesti ja kattavasti sekä otetaan myös nimiesi vaikutus huomioon. Nimesi vaikuttavat siihen miten koet asiat sisimmässäsi, miten muut näkevät/kokevat sinut ja millaiset päämäärät vaikuttavat kaikkiin toimiisi ja valintoihisi alitajuisesti.

Numerologisen kartan tulkinta paljastaa luonteenpiirteita, taipumuksia, vahvuuksia ja tarpeita, jotka saattavat olla meillä vielä tiedostamattomia, mutta vaikuttavat taustalla kuitenkin onnellisuuteemme ja elämäntarkoituksemme toteutumiseen. Se auttaa sinua myös löytämään keinoja tasapainottaa haasteellisempia puolia itsessäsi. Itsetuntemuksen parantuessa pääsemme selvyyteen elämämme tarkoituksesta ja intohimoistamme: niistä asioista, joita syvällä sydämessämme haluamme tehdä, joista nautimme ja jotka saavat silmämme loistamaan innostuksesta. Numerologia voi auttaa sinua luomaan elämästäsi onnellisen ja syvän täyttymyksen tunteen tuottavan.


Numerologinen minitulkinta

Kokeile ilmaiseksi! Tilaa maksuton minitulkinta tästä.


Minun tarinani

Olin vuosikaudet aivan hukassa sen suhteen, mitä minun pitäisi tehdä työkseni tai mitä haluaisin tehdä työkseni. Tunsin itseni huonoksi ja epäonnistuneeksi, kun en kestänyt paineita ja muiden ihmisten energiat veivät voimani. Uuvuin vääränlaisissa, minulle sopimattomissa töissä ja tilanteissa. Mitä enemmän ihmisiä ja hälinää ympärillä, sen pahempi. Mitä enemmän älyllistä analysointia ja järkeilyä, sama tilanne. Palautuakseni tarvitsin paljon aikaa yksikseni omassa rauhassa ja päämäärätöntä haahuilua nollatakseni ylenpalttisen järkeilyn haitat.

Silloin en tiennyt, että herkkyyteni oli lahja; ominaisuus, jota minun oli tarkoitus käyttää itseni ja muiden hyödyksi. Pidin sitä pelkkänä riesana ja esteenä tielläni.

Kun herkkyyteen vielä lisättiin miellyttämisen halu ja syvä tarve auttaa muita, aloin olla jo pahassa pulassa itseni kanssa. Kävin todella syvällä henkilökohtaisessa kriisissä toisen lapseni syntymän jälkeen. Jos olisin mennyt lääkäriin, minulla olisi melko todennäköisesti diagnosoitu masennus. Mutta en mennyt.

Numerogian löydettyäni silmäni avautuivat. Oli vuosi 2005. Aloin lopultakin ymmärtää miten erilaisia olemme ja ennen kaikkea aloin ymmärtää itseäni. En ollutkaan huono vaan erilainen! Vasta silloin oivalsin, että kaikki eivät ole yhtä herkkiä kuin minä ja siitä syystä he pärjäsivät paremmin tilanteissa, joissa minä sinnittelin kestävyyteni äärirajoilla. Vasta silloin ymmärsin, että herkkyys on lahja, joka auttaa minua auttamaan muita. Ymmärsin myös, että kaikilla ei ole vastaavaa syvää halua ja tarvetta auttaa muita. Olin riemuissani ja hämmentynyt yhtä aikaa. Miten ihmeessä nämä oivallukset eivät olleet käyneet mielessäni missään vaiheessa?

Siitä hetkestä alkoi toisenlainen matka. Matka, jolla aloin opetella tuntemaan itseni aina vain syvemmin. Matka, jolla aloin arvostaa itseäni aina vain enemmän. Matka, jonka päämääränä on kasvaa omaan täyteen potentiaaliini ja täyttää oma paikkani maailmassa.

Mitä siis löysin itsestäni:

  • herkkyyden aistia energioita, tunnelmia, mielentiloja, tunteita ja ajatuksia ympärilläni, niin ihmisissä kuin paikoissa
  • syvän halun ja suorastaan pakottavan tarpeen auttaa omassa henkisessä kasvussaan apua tarvitsevia
  • vahvan intuition ohjauksen: tiesin mitä sanoa tai tehdä aivan kuin automaattisesti. Tämä on täysin järkeilyn vastakohta. Olen ymmärtänyt järkeilyn olevan myrkkyä hyvinvoinnilleni ja järkeilemällä olen tehnyt pahimmat virheeni elämässä.
  • luovuuden: rakastan kirjoittaa ja kun ryhdyn kirjoittamaan tekstiä tulee kuin itsestään. Joskus herään keskellä yötä siihen, että joku teksti haluaa tulla kirjoitetuksi ja minun on pakko nousta kirjoittamaan se.
  • puhumisen: rakastan puhua ihmisille henkiseen kasvuun liittyvistä teemoista. Tähän päästäkseni, minun oli voitettava voimakas esiintymisenpelkoni.
  • vapaudenhaluisen kapinallisen
  • boheemin taiteilijaluonteen

Nämä löydöt yhdessä käytännön kokemusten kanssa ovat johtaneet minut unelmatyöni ja elämäntehtäväni äärelle muiden auttajana.

Mitä jos…?

  • Mitä jos sinäkin ymmärtäisit syvästi omat erityiset vahvuuteesi suhteessa muihin ja osaisit ottaa ne kaikkia hyödyttävään käyttöön?
  • Mitä jos sinäkin löytäisit sitä kautta oman elämäntehtäväsi ja alkaisit toteuttamaan sitä?
  • Mitä jos kaikki ihmiset käyttäisivät omia vahvuuksiaan ja toteuttaisivat omaa elämäntehtäväänsä?

Mitä numerologia oikein on?

Numerologia on maailmankaikkeuden värähtelyn tulkintaa, joka perustuu ihmiskunnan ikivanhaan tietoon. Kaikki maailmankaikkeudessa värähtelee, isommassa tai pienemmässä mittakaavassa. Se on kuin musiikkia. Tuon elämän musiikin tahtiin me tanssimme. Värähtelyä voidaan kuvata numeroilla ja niiden kautta pystytään tulkitsemaan värähtelyä.

Henkilökohtaisella tasolla värähtelyä kuvaavat syntymäaika ja nimet, joiden kirjaimet muunnetaan numeerisiksi vastineikseen. Nimet voivat muuttua elämän varrella ja sitä kautta muuttuvat myös henkilöön vaikuttavat värähteet. Syntymäajasta ja nimistä laskettava numerologinen kartta kuvaa mm. henkilön luonnetta, taipumuksia, vaikuttimia, ihmissuhteita, suhdetta rahaan, vahvuuksia, heikkouksia ja elämän päämääriä. Nimesi vaikuttavat siihen miten koet asiat sisimmässäsi, miten muut näkevät/kokevat sinut ja millaiset päämäärät vaikuttavat kaikkiin toimiisi ja valintoihisi alitajuisesti.

Haluaisin, että sinullakin on mahdollisuus hyötyä numerologiasta, koska tiedän kokemuksesta, että se voi muuttaa elämäsi suunnan ihan kokonaan. Monessa tapauksessa ihan yhtä radikaali muutos ei ole tarpeen. Tuntiessasi itsesi syvästi, tiedät mitä todella sisimmässäsi haluat ja löydät myös työkalut toteuttaa unelmasi. Anna lahja ihanalle itsellesi ja tilaa tulkinta alla olevasta napista. Olet sen arvoinen. 

Numerologinen tulkinta

Numerologisen tulkinnan hinta on 64€. Se sisältää numerologisen karttasi ja yli 10 sivua täyttä asiaa sinusta. Toimitusaika on noin 3 arkipäivää (tilauskannasta riippuen) ja toimitan tilauksesi sähköpostiin. Pohjatiedoiksi tarvitsen koko nimesi ja syntymäaikasi.

Tyytyväisyystakuu: Jos et ole tulkintaan tyytyväinen, voit ilmoittaa siitä minulle 2 viikon kuluessa ja palautan rahasi. Tulkinta jää sinulle tässäkin tapauksessa, joten tilaamalla et voi hävitä mitään.

Tilaa numerologinen tulkinta tästä

 

P.S. Numerologia auttaa sinua tuomaan parhaat puolesi esiin ja kaikkien hyödyksi. Se lisää onnellisuuttasi ja auttaa sinua löytämään elämäntehtäväsi.

P.P.S. Et voi hävitä mitään: saat rahasi takaisin, jos et ole tulkintaan tyytyväinen. Ilmoita vain minulle 2 viikon kuluessa tulkinnan saatuasi ja palautan rahasi.

 

 

 

 

Numerologi Tuulia Laine

numerologia@tuulialaine.com

 

Pidätän oikeuden muutoksiin.