Numerologinen tulkinta ja tasapainotus

233,00  (sis. alv 24%)

Numerologinen kartta, tulkinta siitä sekä kartan tasapainotus. Pituus noin 15 sivua. Toimitus sähköpostiin, toimitusaika keskimäärin 5 arkipäivää.

(Jos sinulle on jo tehty tulkinta, tilaa Numerologinen tasapainotus tästä.)

Tilaa Numerologinen karttasi, tulkinta siitä sekä kartan tasapainotus. (Jos sinulle on jo aiemmin tehty tulkinta, tilaa Numerologinen tasapainotus tästä.)

Numerologinen kartta lasketaan syntymäajasta ja nimistä. Numerologisen kartan tulkinta parantaa itsetuntemustamme. Se paljastaa luonteenpiirteitä, taipumuksia, vahvuuksia ja tarpeita, jotka ovat meillä vielä tiedostamattomia, mutta vaikuttavat onnellisuuteemme ja elämäntarkoituksemme toteutumiseen. Itsetuntemuksen parantuessa pääsemme selvyyteen elämämme tarkoituksesta ja intohimoistamme: niistä asioista, joita syvällä sydämessämme haluamme tehdä, joista nautimme ja jotka saavat silmämme loistamaan innostuksesta. Ne ovat juuri niitä asioita, joita maailma nyt tarvitsee. Maailma tarvitsee juuri sinut omana ainutlaatuisena itsenäsi. Oletko valmis kasvamaan täyteen potentiaaliisi ja ottamaan oman paikkasi?

Tasapainotus muuttaa elämämme värähteet suotuisiksi

Nimemme ja syntymäaikamme värähteet vaikuttavat siihen millaisissa energeettisissä olosuhteissa elämme ja toimimme. Ne määräävät tapamme reagoida, tuntea ja ajatella. Syntymäaikaa emme voi muuttaa, mutta nimiä voimme. Tiedät varmaan, että joogakultturissa on tapana antaa lisänimiä. Uusi nimi tarkoittaa siirtymistä uudelle tasolle. Samoin käy avioliittoon mentäessä, kun vaihdetaan sukunimeä. Jos olet joskus vaihtanut nimeä tai ottanut lisää nimiä, olet varmasti huomannut, että elämä on sen jälkeen muuttunut. Tai olet ehkä seurannut sivusta, kun jonkun läheisesi elämä on muuttunut. On voinut vaikuttaa suorastaan siltä, että kyseinen henkilö itse on muuttunut.

Nimet määräävät sen, miten syvällä sisimmässämme koemme asiat. Ne määräävät sen, millaisen kuvan muut saavat meistä. Nimet määrittävät myös elämässämme vaikuttavat päämäärät riippumatta siitä, olemmeko niistä tietoisia vai emme. Tämä käy ilmi numerologisen kartan tulkinnassa. Nimen muutoksen tuomat seuraukset ovat hyvin selvät ja tämä tuo monelle asiakkaalleni aivan uusia oivalluksia ja näkökulmia omaan elämäänsä.

Usein on niin, että numerologisen kartan värähteet ovat enemmän tai vähemmän ristiriitaisia, korostuneen yksipuolisia tai suorastaan vetävät puoleensa ongelmia. Tällöin on suositeltavaa tehdä karttamuutos eli tasapainottaa kartta sopivien lisänimien avulla. Lisänimiä ei tarvitse muuttaa virallisiksi nimiksi eikä edes kertoa kenellekään, jos ei halua. Kyseessä on henkilökohtainen ja omaa identiteettiä koskeva prosessi. Omaksuttuaan numerologin huolellisesti valitsemat lisänimet osaksi omaa identiteettiään, tasapainottuvat henkilön elämässä vaikuttavat värähteet. Käytännössä se tuntuu elämän selkiytymisenä ja helpottumisena sitä kautta, että lakkaa vetämästä turhia ongelmia puoleensa. Oma suunta ja elämäntehtävä alkavat hahmottua. Tasapainotusta voi oikeutetusti kutsua numerologiseksi taikasauvaksi, jolla voi muuttaa elämänsä.

Tässä esimerkkejä saamistani asiakaspalautteista:

”Kiitos sinulle tulkinnasta ja varsinkin tasapainotuksesta, sillä on ollut jo vaikutusta elämääni. Tunnen itseni paljon tasapainoisemmaksi. Se sisäinen jännitys kehosta on hävinnyt, johon olen koko aikuisikäni etsinyt parannusta. Nukun paremmin ja ihmissuhteet ovat selvästi parantuneet. Ja mitäpä vielä tapahtuukaan kaikkea kivaa, se jää nähtäväksi.😃 Olen todella kiitollinen sinulle.” Anneli Pennanen (3 vk tasapainotuksen jälkeen)

”Haluan kiittää lämpimästi laatimastasi numerologisesta tasapainotuksesta. Olen nyt harjoitellut uutta nimeäni ja en voi kuin hämmästellä tätä lempeää muutosten tulvaa, jota on alkanut virrata sisimpääni!❤️ Ihan kuin jokin pitkään puuttunut palapelin palanen olisi löytänyt paikkansa. Voiko tämä toimia oikeasti näin nopeasti? Harjoittelen nimeäni aamuin illoin ja silloin kuin muistan, mutta joka päivä elämäni muuttuu tyytyväisemmäksi, energisemmäksi ja onnellisemmaksi. Ja minä olen se levoton sielu, joka on etsinyt itseään ja tarkoitustaan 40 vuotta!” Satu Malinen (4 pv tasapainotuksen jälkeen)

”Kiitos paljon tulkinnastasi ja tasapainotuksesta! Täytyy myöntää, että tasapainotuksen suhteen olin melko skeptinen, vaikka luin hyviä palautteita asiakkailtasi. Mutta…olen hämmentynyt! Jotakin on TODELLA muuttunut, asiat ovat alkaneet mennä eteenpäin melkein kuin itsestään monen vuoden jumituksen jälkeen. Tulkinnasta löysin paljolti itseni ja todellakin, olen ollut masennukseen taipuvainen, mutta hämmentävää, sekin tuntuu jo melko kaukaiselta. Henkinen palvelutehtävä, josta sinäkin  mainitset,  on tuntunut minulle omimmalta, mutta sekin on vain junnannut paikoillaan ja olen todella epäillyt, onko se minun juttu ensinkään. Tällä viikolla olen saanut jo useita yhteydenottoja ja uusia asiakkaita, on ollut todella ilo palvella heitä. Ilo ja tasapaino ovat näkyneet jo pienin pisaroin. Ja niin kuin sanoit, todella tarvitsen maadoitusta! Henkiväki kiusaa minua öisin, mutta nyt nuo äänet ovat antaneet minun nukkua yöt levollisempana. Vieläkin hämmästelen, onko tämä kaikki todella tasapainotuksen ansiota, vai mitä on tapahtumassa. Selkeästi tunnen, että energiatasolla on menossa iso muutos ja vaatii sopeutumista asettua uuteen olemukseeni. Joka tapauksessa olen niin kiitollinen sinulle tästä, kiitos!” (1 viikko tasapainotuksesta)

Tilaa Numerologinen tulkinta ja tasapainotus

Tilauksen pohjatiedoiksi tarvitaan syntymäpäivä (pp.kk.vvvv), kaikki elämän aikana olleet viralliset nimet (etunimet, toiset nimet, sukunimet) ja vahvat lempinimet, myös tieto siitä oliko vanhemmillasi sama sukunimi, kun synnyit ja oletko syntynyt Suomessa. Lisäksi – mikäli mahdollista – kuva nykyisestä nimikirjoituksestasi sähköpostiin numerologia (at) tuulialaine.com. Kännykkäkuva käy oikein hyvin. Voin tehdä tasapainotuksen myös ilman kuvaa nimikirjoituksesta, mutta kuvasta on apua.

Tulkinnan ja tasapainotuksen pituus on noin 15 sivua nimenmuutosten lukumäärästä riippuen. Toimitan tilauksesi sähköpostiin, toimitusaika on noin 2 – 10 arkipäivää (tilauskannasta riippuen).

Tilaa Numerologinen tulkinta ja tasapainotus nyt. Aloita tutustumaan itseesi syvemmin ja muuta elämässäsi vaikuttavat värähteet.

Kiinnostuitko, mutta tililläsi ei juuri nyt ole riittävästi rahaa? Ei hätää, valitsemalla maksutavaksi ”Jousto” tai ”OP Lasku” saat lisää maksuaikaa ja voit myös maksaa ostoksesi erissä.