Numerologinen tulkinta ja tasapainotus

233,00  sis. alv 24%

Numerologinen kartta, tulkinta siitä sekä kartan tasapainotus. Pituus noin 15 sivua. Toimitus sähköpostiin, toimitusaika keskimäärin 5 arkipäivää. Tyytyväisyystakuu.

Jaa tämä sivu ystävällesi:

Kuvaus

Numerologinen karttasi, tulkinta siitä sekä kartan tasapainotus.

Numerologisen kartan tulkinta parantaa itsetuntemustamme. Se paljastaa luonteenpiirteitä, taipumuksia, vahvuuksia ja tarpeita, jotka ovat meillä vielä tiedostamattomia, mutta vaikuttavat onnellisuuteemme ja elämäntarkoituksemme toteutumiseen. Itsetuntemuksen parantuessa pääsemme selvyyteen elämämme tarkoituksesta ja intohimoistamme: niistä asioista, joita syvällä sydämessämme haluamme tehdä, joista nautimme ja jotka saavat silmämme loistamaan innostuksesta. Ne ovat juuri niitä asioita, joita maailma nyt tarvitsee. Maailma tarvitsee juuri sinut omana ainutlaatuisena itsenäsi. Oletko valmis kasvamaan täyteen potentiaaliisi ja ottamaan oman paikkasi?

Usein on niin, että numerologisen kartan värähteet ovat enemmän tai vähemmän ristiriitaisia, korostuneen yksipuolisia tai suorastaan vetävät puoleensa ongelmia. Tällöin on suositeltavaa tehdä karttamuutos eli tasapainottaa kartta sopivien lisänimien avulla. Omaksuttuaan numerologin huolellisesti valitsemat lisänimet osaksi omaa identiteettiään, tasapainottuvat henkilön elämässä vaikuttavat värähteet. Käytännössä se tuntuu elämän selkiytymisenä ja helpottumisena sitä kautta, että lakkaa vetämästä turhia ongelmia puoleensa. Tasapainotusta voi oikeutetusti kutsua numerologiseksi taikasauvaksi, jolla voi muuttaa elämänsä.

Lisää tietoa numerologisesta tulkinnasta löydät täältä ja tasapainotuksesta täältä.

Pohjatiedoiksi tarvitaan syntymäpäivä (pp.kk.vvvv), kaikki elämän aikana olleet viralliset nimet ja vahvat lempinimet, myös tieto siitä oliko vanhemmillasi sama sukunimi, kun synnyit ja oletko syntynyt Suomessa. Lisäksi kuva nykyisestä nimikirjoituksestasi sähköpostiin numerologia@tuulialaine.com.

Tulkinnan ja tasapainotuksen pituus on noin 15 sivua nimenmuutosten lukumäärästä riippuen. Toimitus sähköpostiin, toimitusaika on noin 2 – 10 arkipäivää (tilauskannasta riippuen).

Tyytyväisyystakuu: Jos et ole tulkintaan ja tasapainotukseen tyytyväinen, voit ilmoittaa siitä minulle 14 vrk kuluessa ostostasi ja palautan rahasi pyytämättä perusteluja. Tulkinta ja tasapainotus jää sinulle tässäkin tapauksessa, joten tilaamalla et voi hävitä mitään.

Kiinnostuitko, mutta tililläsi ei juuri nyt ole riittävästi rahaa? Ei hätää, valitsemalla maksutavaksi ”Jousto” tai ”OP Lasku” saat lisää maksuaikaa ja voit myös maksaa ostoksesi erissä.