Numerologinen tasapainotus

179,00  sis. alv 24%

Numerologisen kartan tasapainotus jo aiemmin tulkinnan tilanneille. (Jos et ole tilannut aiemmin tulkintaa, tee tasapainotustilaus tästä.) Toimitus sähköpostiin, toimitusaika noin 5 arkipäivää.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Numerologisen kartan tasapainotus jo aiemmin tulkinnan tilanneille. (Jos et ole tilannut aiemmin tulkintaa, tee tasapainotustilaus tästä.)

Usein on niin, että numerologisen kartan värähteet ovat enemmän tai vähemmän ristiriitaisia, korostuneen yksipuolisia tai suorastaan vetävät puoleensa ongelmia. Tällöin on suositeltavaa tehdä karttamuutos eli tasapainottaa kartta sopivien lisänimien avulla. Omaksuttuaan numerologin huolellisesti valitsemat lisänimet osaksi omaa identiteettiään, tasapainottuvat henkilön elämässä vaikuttavat värähteet. Käytännössä se tuntuu elämän selkiytymisenä ja helpottumisena sitä kautta, että lakkaa vetämästä turhia ongelmia puoleensa. Tasapainotusta voi oikeutetusti kutsua numerologiseksi taikasauvaksi, jolla voi muuttaa elämänsä.

Lisää tietoa numerologisesta tasapainotuksesta löydät täältä.

Pohjatiedoiksi tarvitaan syntymäpäivä (pp.kk.vvvv), kaikki elämän aikana olleet viralliset nimet ja vahvat lempinimet, myös tieto siitä oliko vanhemmilla sama sukunimi, kun synnyit ja oletko syntynyt Suomessa. Lisäksi kuva nykyisestä nimikirjoituksestasi sähköpostiin numerologia@tuulialaine.com.

Toimitus sähköpostiin, toimitusaika on noin 2 – 10 arkipäivää (tilauskannasta riippuen).

Kiinnostuitko, mutta tililläsi ei juuri nyt ole riittävästi rahaa? Ei hätää, valitsemalla maksutavaksi ”Jousto” tai ”OP Lasku” saat lisää maksuaikaa ja voit myös maksaa ostoksesi erissä.