Numerologinen tasapainotus

179,00  (sis. alv 24%)

Tilaa tästä Numerologisen kartan tasapainotus, jos olet jo aiemmin tilannut Numerologisen tulkinnan. (Jos et ole tilannut aiemmin tulkintaa, tee tasapainotustilaus tästä.) Toimitus sähköpostiin, toimitusaika noin 5 arkipäivää.

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Tilaa Numerologisen kartan tasapainotus tästä, jos olet jo aiemmin tilannut tulkinnan. (Jos et ole tilannut aiemmin tulkintaa, tee tasapainotustilaus tästä.)

Nimemme ja syntymäaikamme värähteet vaikuttavat siihen millaisissa energeettisissä olosuhteissa elämme ja toimimme. Ne määräävät tapamme reagoida, tuntea ja ajatella. Syntymäaikaa emme voi muuttaa, mutta nimiä voimme. Tiedät varmaan, että joogakultturissa on tapana antaa lisänimiä. Uusi nimi tarkoittaa siirtymistä uudelle tasolle. Samoin käy avioliittoon mentäessä, kun vaihdetaan sukunimeä. Jos olet joskus vaihtanut nimeä tai ottanut lisää nimiä, olet varmasti huomannut, että elämä on sen jälkeen muuttunut. Tai olet ehkä seurannut sivusta, kun jonkun läheisesi elämä on muuttunut. On voinut vaikuttaa suorastaan siltä, että kyseinen henkilö itse on muuttunut.

Nimet määräävät sen, miten syvällä sisimmässämme koemme asiat. Ne määräävät sen, millaisen kuvan muut saavat meistä. Nimet määrittävät myös elämässämme vaikuttavat päämäärät riippumatta siitä, olemmeko niistä tietoisia vai emme. Tämä käy ilmi numerologisen kartan tulkinnassa. Nimen muutoksen tuomat seuraukset ovat hyvin selvät ja tämä tuo monelle asiakkaalleni aivan uusia oivalluksia ja näkökulmia omaan elämäänsä.

Numerologinen tasapainotus tasapainottaa elämässä vaikuttavat värähteet

Usein on niin, että numerologisen kartan värähteet ovat enemmän tai vähemmän ristiriitaisia, korostuneen yksipuolisia tai suorastaan vetävät puoleensa ongelmia. Tällöin on suositeltavaa tehdä karttamuutos eli tasapainottaa kartta sopivien lisänimien avulla. Lisänimiä ei tarvitse muuttaa virallisiksi nimiksi eikä edes kertoa kenellekään, jos ei halua. Kyseessä on henkilökohtainen ja omaa identiteettiä koskeva prosessi. Omaksuttuaan numerologin huolellisesti valitsemat lisänimet osaksi omaa identiteettiään, tasapainottuvat henkilön elämässä vaikuttavat värähteet. Käytännössä se tuntuu elämän selkiytymisenä ja helpottumisena sitä kautta, että lakkaa vetämästä turhia ongelmia puoleensa. Oma suunta ja elämäntehtävä alkavat hahmottua. Tasapainotusta voi oikeutetusti kutsua numerologiseksi taikasauvaksi, jolla voi muuttaa elämänsä.

Tässä esimerkkejä saamistani asiakaspalautteista:

”Kiitos sinulle tulkinnasta ja varsinkin tasapainotuksesta, sillä on ollut jo vaikutusta elämääni. Tunnen itseni paljon tasapainoisemmaksi. Se sisäinen jännitys kehosta on hävinnyt, johon olen koko aikuisikäni etsinyt parannusta. Nukun paremmin ja ihmissuhteet ovat selvästi parantuneet. Ja mitäpä vielä tapahtuukaan kaikkea kivaa, se jää nähtäväksi.😃 Olen todella kiitollinen sinulle.” Anneli Pennanen (3 vk tasapainotuksen jälkeen)

”Haluan kiittää lämpimästi laatimastasi numerologisesta tasapainotuksesta. Olen nyt harjoitellut uutta nimeäni ja en voi kuin hämmästellä tätä lempeää muutosten tulvaa, jota on alkanut virrata sisimpääni!❤️ Ihan kuin jokin pitkään puuttunut palapelin palanen olisi löytänyt paikkansa. Voiko tämä toimia oikeasti näin nopeasti? Harjoittelen nimeäni aamuin illoin ja silloin kuin muistan, mutta joka päivä elämäni muuttuu tyytyväisemmäksi, energisemmäksi ja onnellisemmaksi. Ja minä olen se levoton sielu, joka on etsinyt itseään ja tarkoitustaan 40 vuotta!” Satu Malinen (4 pv tasapainotuksen jälkeen)

Tilauksen pohjatiedot

Pohjatiedoiksi tarvitaan syntymäpäivä (pp.kk.vvvv), kaikki elämän aikana olleet viralliset nimet (etunimet, toiset nimet, sukunimet) ja vahvat lempinimet, myös tieto siitä oliko vanhemmilla sama sukunimi, kun synnyit ja oletko syntynyt Suomessa. Lisäksi – mikäli mahdollista – kuva nykyisestä nimikirjoituksestasi sähköpostiin numerologia (at) tuulialaine.com. Kännykkäkuva käy oikein hyvin. Voin tehdä tasapainotuksen myös ilman kuvaa nimikirjoituksesta, mutta kuvasta on apua.

Toimitus sähköpostiin, toimitusaika on noin 2 – 10 arkipäivää (tilauskannasta riippuen).

Tilaa numerologisen kartan tasapainotus nyt ja muuta elämässäsi vaikuttavat värähteet.

Kiinnostuitko, mutta tililläsi ei juuri nyt ole riittävästi rahaa? Ei hätää, valitsemalla maksutavaksi ”Jousto” tai ”OP Lasku” saat lisää maksuaikaa ja voit myös maksaa ostoksesi erissä.