Numerologinen tasapainotus

179,00 

Numerologisen kartan tasapainotus jo aiemmin tulkinnan tilanneille. Toimitus sähköpostiin, toimitusaika noin 5 arkipäivää Tyytyväisyystakuu.

Osastot: , Avainsana tuotteelle
Jaa tämä sivu ystävällesi:

Kuvaus

Numerologisen kartan tasapainotus jo aiemmin tulkinnan tilanneille. Toimitus sähköpostiin, toimitusaika on noin 2 – 10 arkipäivää (tilauskannasta riippuen).

Tyytyväisyystakuu: Jos et ole tasapainotukseen tyytyväinen, voit ilmoittaa siitä minulle 14 vrk kuluessa ostostasi ja palautan rahasi pyytämättä perusteluja. Tasapainotus jää sinulle tässäkin tapauksessa, joten tilaamalla et voi hävitä mitään.

Pohjatiedoiksi syntymäpäivä (pp.kk.vvvv), kaikki elämän aikana olleet viralliset nimet ja vahvat lempinimet, myös tieto siitä oliko vanhemmilla sama sukunimi, kun synnyit ja oletko syntynyt Suomessa. Lisäksi kuva nykyisestä nimikirjoituksestasi sähköpostiin numerologia@tuulialaine.com.

Joskus on niin, että numerologisen kartan värähteet ovat ristiriitaisia, korostuneen yksipuolisia tai suorastaan vetävät puoleensa ongelmia. Tällöin on suositeltavaa tehdä karttamuutos eli tasapainottaa kartta sopivien lisänimien avulla. Omaksuttuaan numerologin huolellisesti valitsemat lisänimet osaksi omaa identiteettiään, tasapainottuvat henkilön elämässä vaikuttavat värähteet. Käytännössä se tuntuu elämän selkiytymisenä ja helpottumisena sitä kautta, että lakkaa vetämästä turhia ongelmia puoleensa. Tasapainotusta voi oikeutetusti kutsua numerologiseksi taikasauvaksi, jolla voi muuttaa elämänsä.

Lisää tietoa numerologiasta löydät täältä.

Kiinnostuitko, mutta tililläsi ei juuri nyt ole riittävästi rahaa? Ei hätää, valitsemalla maksutavaksi ”Jousto” tai ”OP Lasku” saat lisää maksuaikaa ja voit myös maksaa ostoksesi erissä.