Energiahoito ja alitajuisten esteiden purku 1vk

189,00  (sis. alv 24%)

Yhden viikon energiahoitokokonaisuus, joka sisältää päivittäin alitajuisten pelkojen ja rajoittavien uskomusten purkamista sekä kehoa tasapainottavaa energiahoitoa. Hoito toteutetaan kaukohoitona.

Edullinen harjoittelijahinta on voimassa rajoitetun ajan.

2 varastossa

Yhden viikon mittainen energiahoitokokonaisuus, joka sisältää päivittäin alitajuisten pelkojen ja rajoittavien uskomusten purkamista (viitenä arkipäivänä) sekä kehoa tasapainottavaa energiahoitoa. Hoito toteutetaan kaukohoitona.

Teen alitajuisten esteiden purkua ja kehon energeettistä tasapainotusta päivän aikana.  Aloitan aamulla ja päivän viimeiset energiahoidot teen illalla. Hoidan sinua päivittäin yhteensä noin 2 tunnin ajan. Sinun ei tarvitse erikseen asettua ottamaan hoitoa vastaan, hoito tulee kyllä perille. Hoidan hoitoryhmääni kuuluvia henkilöitä vuorotellen ja välillä myös koko ryhmää yhdessä.

Saat hoitoviikon päätteeksi koosteen viikon aikana tehdyistä hoidoista sähköpostiin ja tarkastelemme seurantapuhelussa hoidon vaikutuksia.

Ennen hoitojakson alkua soitan sinulle videopuhelun energeettisen yhteyden luomiseksi. (Whatsapp-videopuhelu on toiminut tässä hyvin.) Tarvitsen myös ajantasaisen kasvokuvan, jonka voit lähettää sähköpostin tai whatsappin välityksellä.

Kielteinen sisäinen puhe aiheuttaa oireilua

Päivittäinen energiahoito on näinä aikoina tärkeää, koska alitajunta nostaa meille nyt uusia aiheita käsiteltäväksi nopealla tahdilla ja tämä aiheuttaa stressiä sekä mielen että kehon tasolla. Omat työkalut eivät tunnu riittävän käsittelemään kaikkea niin nopeasti kuin asioita nousee pintaan. Elämme aikaa, jolloin alitajunta puhdistaa itseään vääristymistä hurjalla vauhdilla ja tämä asettaa meille suuren haasteen.

Alitajunnasta nousevat pelot ja rajoittavat uskomukset ilmenevät mm. kielteisenä sisäisenä puheena. Esimerkiksi vaadimme liikaa itseltämme tai muilta, moitimme itseämme tai muita, lannistamme itseämme tai muita emmekä usko onnistumiseen jne. Tämä seurauksena syntyy riitoja ja väärinkäsityksiä; tunteet leimahtelee siellä ja täällä. Hermot ovat kireällä, koska stressi on vallannut sekä mielen että kehon.

Sisäinen puheemme saattaa jäädä meiltä huomaamatta, koska olemme niin tottuneita siihen. Eron saattaa huomata vasta silloin, kun tämä pään sisäinen “jäkätyskone” hiljenee. Meidän kehomme kuitenkin reagoi sisäiseen puheeseen, vaikka se tietoiselta mieleltä saattaakin jäädä huomaamatta. Keho ja mieli oireilee alitajunnan vääristymien mukaisesti.

Tähän liittyy osaltaan veden muisti -teoria; onhan kehomme suurimmaksi osaksi vettä. Teorian mukaan veden energeettinen värähde muuttuu sen mukaisesti, miten vedelle puhutaan. Muutos tulee näkyväksi jäädytetyn veden ulkonäössä. Kaunis puhe saa aikaan kauniita jäätymiskuvioita ja kielteinen puhe rumia kuvioita. Vastaavasti kehomme vesi reagoi sisäiseen puheeseemme ja saa meidät oireilemaan.

Stressi pois

Alitajunnan vääristymät triggeröivät meitä päivittäin ja olemme helposti jatkuvassa jännitteisessä tilassa, jossa mielenrauhaa on vaikea tavoittaa. Tämä energiahoito auttaa alitajuntaasi vapautumaan näistä käsittelyä vaativista aiheista ja purkaa sinulta stressiä sekä mielen että kehon tasolla. Hoitojen myötä sisäinen puheesi muuttuu kauniimmaksi ja keho alkaa toipua.

Energiahoito toimii myös stressiä ennaltaehkäisevästi, jolloin stressiä ei pääse syntymään, koska mahdollisia stressin aiheita puhdistetaan pois ennen kuin ne ilmestyvät näkyviin.

Kun energiahoidolla puretaan tehokkaasti stressiä kehosta ja mielestä, kehon oma luontainen kyky parantua ja ylläpitää terveyttä paranee.

Mihin hoito auttaa?

Olen saanut itselleni, lähipiirilleni ja asiakkailleni apua näistä hoidoista esimerkiksi seuraaviin asioihin:

 • vaihdevuosioireet
 • unettomuus
 • erilaiset pelkotilat sekä lapsilla että aikuisilla
 • lapsen kasvukivut
 • ihon kutina
 • erilaiset kiputilat
 • selkäkivut
 • päänsärky
 • ruokavaliorajoitteet
 • huonovointisuus
 • vatsan turvotus
 • ummetus
 • flunssa
 • vatsatauti
 • parisuhteen haasteet
 • stressi, ahdistus ja jännitystilat
 • hermostuneisuus, “ylikierroksilla käyminen”
 • yleisesti ottaen sisäinen rauha ja luottamus vahvistuu
 • jaksaminen arjessa lisääntyy
 • sisäinen vahvuus ja kyky pitää puolensa kasvaa
 • keho ja mieli vapautuvat ja kevenevät
 • vapaus olla oma itsensä lisääntyy

Hoito voi auttaa lähes millaisiin oireisiin tahansa. Itse asiassa en keksi yhtään tilannetta, missä hoito ei olisi avuksi.

Alitajunnan voima

Alitajunta ohjaa elämäämme 95%:sesti, joten jos haluamme muuttaa elämäämme, meidän on saatava muutos aikaan ensin alitajunnassamme. Alitajuntaan on tallentunut kaikki elämänkokemuksemme. Menneisyyden koettelemuksista (ulottuen jopa menneisiin elämiin) on aiheutunut rajoittavia uskomuksia ja pelkoja, joita kannamme mukanamme ja jotka ohjaavat nykyisyyttämme. Nämä alitajuiset rajoitukset eivät päästä sinua elämään täysin oman näköistäsi elämää.

Haluatko sinä vapautua menneisyyden kahleista ja elää vapaana rajoituksista toteuttaen itseäsi ja sydämesi tahtoa?

Hoitamisen harjoittelua

Kyseessä on harjoitushoito opiskelemaani KirsiK Energy Medicine -energiahoitajakoulutukseen liittyen. Hoitoja edulliseen harjoittelijahintaan on saatavalla rajoitetun ajan. Jos juuri tällä hetkellä hoito ei ole ostettavissa, laitathan minulle viestiä info@tuulialaine.com , niin pääset hoitojonoon odottamaan vapautuvaa hoitopaikkaa.

Olisin hyvin kiitollinen palautteestasi. Jos olet tyytyväinen saamaasi hoitoon, olisi mahtavaa, jos voisit kirjoittaa minulle lyhyen suosittelun, jota voisin käyttää kertoessani palvelustani muille.

Muokkaan palveluani harjoitushoidoista saamani kokemuksen ja palautteen perusteella. Tähän viitaten pidätän itselläni oikeuden muuttaa hoidon sisältöä ja toteutusta, jotta saat hoidosta parhaan mahdollisen hyödyn.

Palautetta hoidostani

“Hoitoja takana kuukauden verran ja sisäisesti muutos on valtava. Tunnen olevani vahvempi tekemään valintoja, jotka ovat minulle hyväksi. Lisäksi suuri kiitollisuus ja ilo on tullut elämään. Aiemmin selittämätön ahdistus, möykky rinnassa on hävinnyt lähes kokonaan. Hoitojen alussa tunteet nousivat aika rajusti pintaan käsiteltäviksi. Tähän tunnemyrskyyn sain Tuulialta hyvin tukea ja apua. Hoitojen jatkuessa alitajunta alkoi vähitellen puhdistumaan ja elämä tuntumaan kevyemmältä ja helpommalta. Oman kokemukseni kautta voin suositella hoitoa, jos haluat edistää hyvinvointia, onnellisuutta, ilon ja keveyden tunnetta elämässäsi.”

“Kiitos! Todella voimallinen hoito. Mä täällä itkin, kun sä teit töitä. Sun hoitoenergia on hyvin lämmin ja pehmeä, jos niin voi sanoa.”

“Kiitos hoidosta. Perjantaina ja eilen illalla on ollut tunne, jossa on ollut syvää rauhaa ja kiitollisuutta.” (hoito aloitettu torstaina)

“Hei Tuulia, kiitos hoidosta. Viime yönä nukuin pitkästä aikaa kuin tukki ja tänään on ollut uskomattoman kevyt, virkeä olo.”

“Koen olevani mielenkiintoisella tutustumismatkalla itseeni, tavalla jonka kautta pääsen eteenpäin ja pystyn ajattelemaan asioista laajemmin.”

“Olen huomannut itsessäni eron työpaikalla; olen itsevarmempi, enemmän hymyilevä ja osaaottavainen. Viihdyn paremmin itsenäni ja työasiatkin kiinnostavat taas enemmän. Ja sain hyvää palautetta työkaverilta. Tänäänkin heräsin tosi hyvään oloon, on positiivinen ja seesteisen energinen olo. … Olen saanut sinultakin lisää itsevarmuutta ja rakkautta, halu huolehtia itsestäni paremmin. Kohta lähden joogaan pitkästä aikaa. Kiitos Tuulia.” Pirita Roks

”Pitkään olen yrittänyt käsitellä yksin näitä asioita ja nyt on vihdoin menetelmä, joka oikeasti auttaa ja vie eteenpäin.” (työstetty riittämättömyyden teemaa 2vk)

“Suuri Kiitollisuus ja ilo tullut elämääni, keveys ja paljon unia. Aivan mahtavan Onnellinen Olen.”

“Olen kärsinyt uniongelmista koko aikuisikäni ja kokeillut jos jonkinlaista hoitoa, tuloksetta. Nyt kun alitajuntaa puhdistettu pitemmän aikaa (n. 2kk) nukkumisesta on tullut helpompaa. Nukahdan illalla nopeasti ja herään aamulla levänneenä. Tämä suuri ero aiempaan jolloin iltaisin nukahtaminen kesti, heräilin aamuyöllä, aamulla vaikea herätä. Alan itsekin ymmärtää miten suuri merkitys unella on. Tuntuu että päivään on tullut lisää tunteja koska nyt herään virkeänä ja levänneenä. Pystyn tekemään asioita heti aamusta ihan erilailla kuin ennen.”

“Suosittelen lämpimästi Tuulian tekemää hoitoa. Olin aluksi hieman epäileväinen, mutta jo viikon hoidon jälkeen olotilani oli kohentunut merkittävästi. Selkeys, rauha, ilo ja energisyys arjessa lisääntyi huomattavasti. Aivan kuin kehossa olisi enemmän tilaa olla. Kiitos Tuulia valtavasti!”

“Otin 1kk mittaisen jakson Tuulian energiahoitoa aiheena ihmissuhteet. Olen kokenut ihmissuhteeni hankalina ja käynyt psykoterapiassa jo yli vuoden käsitellen pelkoja/syitä aiheeseen liittyen. Sain nopeampaa tulosta vuorovaikutuksessa muihin ihmisiin tämän hoitojakson aikana: oma olo keveni ja ihmiset muuttuivat ystävällisemmiksi minua kohtaan. Parisuhteessakin pääsimme eteenpäin, kun jotain solmuja avautui .💗 Olen iloinen, että lähdin mukaan tähän hoitoon ja koen että se auttoi eri tavalla kuin terapia.”

Saatat myös pitää...