Energiahoito ja alitajuisten esteiden purku 7pv

161,00  (sis. alv 24%)

Yhden viikon (7 päivää) energiahoitokokonaisuus, joka sisältää päivittäin alitajuisten pelkojen ja rajoittavien uskomusten purkamista sekä kehoa tasapainottavaa energiahoitoa. Hoito toteutetaan kaukohoitona.

Edullinen harjoittelijahinta on voimassa rajoitetun ajan. Otan hoitoon vain tietyn määrän asiakkaita kerrallaan. (Mikäli kaikki paikat on tällä hetkellä myyty, lähettämällä minulle viestin [email protected] pääset hoitojonoon odottamaan vapautuvaa paikkaa.)

1 varastossa

Yhden viikon (7 päivää) mittainen energiahoitokokonaisuus, joka sisältää päivittäin alitajuisten pelkojen ja rajoittavien uskomusten purkamista (2-3 krt/pv) sekä kehoa tasapainottavaa energiahoitoa. Hoito toteutetaan kaukohoitona.

Teen alitajuisten esteiden purkua päivän aikana ja kehon energeettinen tasapainotus tapahtuu päivän päätteeksi klo 20 jälkeen. Hoidan sinua päivittäin noin 2 tunnin ajan, seitsemänä päivänä viikossa.

Saat  hoitoviikon päätteeksi koosteen viikon aikana tehdyistä hoidoista sähköpostiin.

Ennen hoitojakson alkua otamme videopuhelun energeettisen yhteyden luomiseksi hoidettavaan. (Whatsapp-videopuhelu on toiminut tässä hyvin.) Tarvitsen myös ajantasaisen kasvokuvan, jonka voit lähettää sähköpostin tai whatsappin välityksellä.

Kielteinen sisäinen puhe aiheuttaa oireilua

Päivittäinen energiahoito on näinä aikoina tärkeää, koska alitajunta nostaa meille nyt uusia aiheita käsiteltäväksi nopealla tahdilla ja tämä aiheuttaa stressiä sekä mielen että kehon tasolla. Omat työkalut eivät tunnu riittävän käsittelemään kaikkea niin nopeasti kuin asioita nousee pintaan. Elämme aikaa, jolloin alitajunta puhdistaa itseään vääristymistä hurjalla vauhdilla ja tämä asettaa meille suuren haasteen.

Alitajunnasta nousevat pelot ja rajoittavat uskomukset ilmenevät mm. kielteisenä sisäisenä puheena. Esimerkiksi vaadimme liikaa itseltämme tai muilta, moitimme itseämme tai muita, lannistamme itseämme tai muita emmekä usko onnistumiseen jne. Tämä seurauksena syntyy riitoja ja väärinkäsityksiä; tunteet leimahtelee siellä ja täällä. Hermot ovat kireällä, koska stressi on vallannut sekä mielen että kehon.

Sisäinen puheemme saattaa jäädä meiltä huomaamatta, koska olemme niin tottuneita siihen. Eron saattaa huomata vasta silloin, kun tämä pään sisäinen “jäkätyskone” hiljenee. Meidän kehomme kuitenkin reagoi sisäiseen puheeseen, vaikka se tietoiselta mieleltä saattaakin jäädä huomaamatta. Keho ja mieli oireilee alitajunnan vääristymien mukaisesti.

Tähän liittyy osaltaan veden muisti -teoria; onhan kehomme suurimmaksi osaksi vettä. Teorian mukaan veden energeettinen värähde muuttuu sen mukaisesti, miten vedelle puhutaan. Muutos tulee näkyväksi jäädytetyn veden ulkonäössä. Kaunis puhe saa aikaan kauniita jäätymiskuvioita ja kielteinen puhe rumia kuvioita. Vastaavasti kehomme vesi reagoi sisäiseen puheeseemme ja saa meidät oireilemaan.

Stressi pois

Alitajunnan vääristymät triggeröivät meitä päivittäin ja olemme helposti jatkuvassa jännitteisessä tilassa, jossa mielenrauhaa on vaikea tavoittaa. Tämä energiahoito auttaa alitajuntaasi vapautumaan näistä käsittelyä vaativista aiheista ja purkaa sinulta stressiä sekä mielen että kehon tasolla. Hoitojen myötä sisäinen puheesi muuttuu kauniimmaksi ja keho alkaa toipua.

Energiahoito toimii myös stressiä ennaltaehkäisevästi, jolloin stressiä ei pääse syntymään, koska mahdollisia stressin aiheita puhdistetaan pois ennen kuin ne ilmestyvät näkyviin.

Kun energiahoidolla puretaan tehokkaasti stressiä kehosta ja mielestä, kehon oma luontainen kyky parantua ja ylläpitää terveyttä paranee.

Mihin hoito auttaa?

Olen saanut itselleni ja lähipiirilleni apua näistä hoidoista esimerkiksi seuraaviin asioihin:

 • vaihdevuosioireet
 • unettomuus
 • lapsen pelkotilat
 • lapsen kasvukivut
 • ihon kutina
 • erilaiset kiputilat
 • selkäkivut
 • päänsärky
 • ruokavaliorajoitteet
 • huonovointisuus
 • vatsan turvotus
 • ummetus
 • flunssa
 • vatsatauti
 • parisuhteen haasteet
 • stressi, ahdistus ja jännitystilat
 • yleisesti ottaen sisäinen rauha ja luottamus vahvistuu
 • jaksaminen arjessa lisääntyy
 • sisäinen vahvuus ja kyky pitää puolensa kasvaa
 • keho ja mieli vapautuvat ja kevenevät
 • vapaus olla oma itsensä lisääntyy

Hoito voi auttaa lähes millaisiin oireisiin tahansa. Itse asiassa en keksi yhtään tilannetta, missä hoito ei olisi avuksi.

Alitajunnan voima

Alitajunta ohjaa elämäämme 95%:sesti, joten jos haluamme muuttaa elämäämme, meidän on saatava muutos aikaan ensin alitajunnassamme. Alitajuntaan on tallentunut kaikki elämänkokemuksemme. Menneisyyden koettelemuksista (ulottuen jopa menneisiin elämiin) on aiheutunut rajoittavia uskomuksia ja pelkoja, joita kannamme mukanamme ja jotka ohjaavat nykyisyyttämme. Nämä alitajuiset rajoitukset eivät päästä sinua elämään täysin oman näköistäsi elämää.

Haluatko sinä vapautua menneisyyden kahleista ja elää vapaana rajoituksista toteuttaen itseäsi ja sydämesi tahtoa?

Hoitamisen harjoittelua

Kyseessä on harjoitushoito opiskelemaani KirsiK Energy Medicine -energiahoitajakoulutukseen liittyen. Hoitoja edulliseen harjoittelijahintaan on saatavalla rajoitetun ajan. Jos juuri tällä hetkellä hoito ei ole ostettavissa, laitathan minulle viestiä [email protected] , niin pääset hoitojonoon odottamaan vapautuvaa hoitopaikkaa.

Olisin hyvin kiitollinen palautteestasi. Jos olet tyytyväinen saamaasi hoitoon, olisi mahtavaa, jos voisit kirjoittaa minulle lyhyen suosittelun, jota voisin käyttää kertoessani palvelustani muille.

Muokkaan palveluani harjoitushoidoista saamani kokemuksen ja palautteen perusteella. Tähän viitaten pidätän itselläni oikeuden muuttaa hoidon sisältöä ja toteutusta, jotta saat hoidosta parhaan mahdollisen hyödyn.

Palautetta hoidostani

“Hoitoja takana kuukauden verran ja sisäisesti muutos on valtava. Tunnen olevani vahvempi tekemään valintoja, jotka ovat minulle hyväksi. Lisäksi suuri kiitollisuus ja ilo on tullut elämään. Aiemmin selittämätön ahdistus, möykky rinnassa on hävinnyt lähes kokonaan. Hoitojen alussa tunteet nousivat aika rajusti pintaan käsiteltäviksi. Tähän tunnemyrskyyn sain Tuulialta hyvin tukea ja apua. Hoitojen jatkuessa alitajunta alkoi vähitellen puhdistumaan ja elämä tuntumaan kevyemmältä ja helpommalta. Oman kokemukseni kautta voin suositella hoitoa, jos haluat edistää hyvinvointia, onnellisuutta, ilon ja keveyden tunnetta elämässäsi.”

“Kiitos! Todella voimallinen hoito. Mä täällä itkin, kun sä teit töitä. Sun hoitoenergia on hyvin lämmin ja pehmeä, jos niin voi sanoa.”

“Kiitos hoidosta. Perjantaina ja eilen illalla on ollut tunne, jossa on ollut syvää rauhaa ja kiitollisuutta.” (hoito aloitettu torstaina)

“Hei Tuulia, kiitos hoidosta. Viime yönä nukuin pitkästä aikaa kuin tukki ja tänään on ollut uskomattoman kevyt, virkeä olo.”

“Olen huomannut itsessäni eron työpaikalla; olen itsevarmempi, enemmän hymyilevä ja osaaottavainen. Viihdyn paremmin itsenäni ja työasiatkin kiinnostavat taas enemmän. Ja sain hyvää palautetta työkaverilta. Tänäänkin heräsin tosi hyvään oloon, on positiivinen ja seesteisen energinen olo. … Olen saanut sinultakin lisää itsevarmuutta ja rakkautta, halu huolehtia itsestäni paremmin. Kohta lähden joogaan pitkästä aikaa. Kiitos Tuulia.” Pirita Roks

”Pitkään olen yrittänyt käsitellä yksin näitä asioita ja nyt on vihdoin menetelmä, joka oikeasti auttaa ja vie eteenpäin.” (työstetty riittämättömyyden teemaa 2vk)