Numerologiset nimet vauvalle

125,00  (sis. alv 24%)

Tilaa tästä Numerologiset nimet vauvalle. Valitsen yhteistyössä vanhempien kanssa vauvalle nimet, joiden numerologinen värähde on sopusoinnussa vauvan syntymäpäivän numerologisen värähteen kanssa ja jotka tasoittavat pienokaisen tietä elämässä. ”Numerologiset nimet vauvalle” sisältää lisäksi muutaman sivun mittaisen syntymälukutulkinnan vauvan syntymäpäivästä.

Mikä nimi vauvalle?

Pienen, suloisen ja viattoman ihmislapsen syntyessä tähän maailmaan, me kaikki toivomme hänelle onnellista ja hyvää elämää. Luonnollisesti lapsen vanhemmat haluavat tehdä kaikkensa, että pienokaisen elämänpolku kulkisi ilossa ja päivänpaisteessa. Numerologisten värähteiden huomioon ottaminen vauvan nimien valinnassa on vastuullinen tehtävä, joka vaikuttaa lapsen koko loppuelämään. Siinä luodaan pohja pienokaisen koko tulevaisuudelle. Niinpä lapsen nimet on hyvä valita äärimmäisen huolellisesti ja syntymäaika huomioon ottaen. Tilaamalla Numerologiset nimet vauvalle varmistat, että pienokaisen alkutaival elämässä lähtee suotuisaan suuntaan.

Miten nimet vaikuttavat?

Nimen ja syntymäajan värähteet vaikuttavat siihen millaisissa energeettisissä olosuhteissa elämme ja toimimme. Ne määräävät tapamme reagoida, tuntea ja ajatella. Syntymäaikaa emme voi muuttaa, mutta nimiin voimme vaikuttaa. Tiedät varmaan, että joogakultturissa on tapana antaa lisänimiä. Siinä uusi nimi tarkoittaa siirtymistä uudelle tasolle. Samoin käy avioliittoon mentäessä, kun vaihdetaan sukunimeä. Jos olet joskus vaihtanut nimeä tai ottanut lisää nimiä, olet varmasti huomannut, että elämä on sen jälkeen muuttunut. Tai olet ehkä seurannut sivusta, kun jonkun läheisesi elämä on muuttunut. On voinut vaikuttaa suorastaan siltä, että kyseinen henkilö itse on muuttunut.

Nimet määräävät sen, miten syvällä sisimmässämme koemme asiat. Ne määräävät sen, millaisen kuvan muut saavat meistä. Nimet määrittävät myös elämässämme vaikuttavat päämäärät riippumatta siitä, olemmeko niistä tietoisia vai emme.

Vauvan nimet valitaan yhteistyössä

Käytännössä numerologiset nimet vauvalle valitaan yhteistyössä vanhempien kanssa, jotka tekevät nimiehdotuksia, joiden numerologiset värähteet lasken. Voin tehdä laskujeni pohjalta myös omia ehdotuksia. Sovitan nimivärähteen yhteen vauvan syntymäpäivän numerologisen värähteen kanssa, jotta hänen elämänsä sujuisi ilman ylimääräisiä karikoita. Eli numerologisesti valitut nimet tasoittavat pienokaisen tietä elämässä. Joskus nimiä tarvitaan enemmän kuin virallisia nimiä sallitaan. Tällöin osa nimistä voidaan ottaa käyttöön ikään kuin lempiniminä tai lisäniminä.

Numerologiset nimet vauvalle sisältää lisäksi muutaman sivun mittaisen syntymälukutulkinnan vauvan syntymäpäivästä. Tulkinta kertoo kyseisen henkilön luonteesta, taipumuksista, vahvuuksista ja haasteista.

Tilaa Numerologiset nimet vauvalle ja varmista, että pienokaisen elämänpolku lähtee kulkemaan onnelliseen suuntaan.

Lisätiedot info (at) tuulialaine.com

Saatat myös pitää...