Yrityksen numerologia

125,00  (sis. alv 24%)

Tilaa tästä Yrityksen numerologia. Yrityksen nimi, perustamispäivä sekä omistajien nimet ja syntymäajat vaikuttavat yrityksen menestymisen mahdollisuuksiin. ”Yrityksen numerologia” sisältää yrityksen nimen ja perustamisajankohtan suunnittelun omistajien tiedot huomioiden.

Tilaa Yrityksen numerologia tästä. Numerologiset värähteet vaikuttavat myös yrityksissä. Numerologiset värähteet vetävät puoleensä menestystä – tai sitten eivät. Samalla työllä tulokset ovat yrityksissa hyvin erilaiset, vaikka kaikki tehtäisiin ns. ”oikein”.

Yrityksen nimi, perustamispäivä sekä omistajien nimet ja syntymäajat vaikuttavat yrityksen menestymisen mahdollisuuksiin. Uutta yritystä perustettaessa on viisasta ottaa huomioon yritykseen vaikuttavat numerologiset värähteet. On myös huolehdittava siitä, että yrityksen perustajajäsenillä on suotuisa numerologinen vuosi menossa.

Numerologiasta on hyötyä myös jo olemassa olevan yrityksen nimenvaihdoksen yhteydessä, jolloin voidaan valita yritykselle uusi, menestystä puoleensa vetävä nimi.

”Yrityksen numerologia” sisältää yrityksen nimen ja perustamisajankohdan suunnittelun. Omistajien nimet, syntymäajat ja menossa olevat numerologiset vuodet otetaan myös huomioon.

Käytännössä etenemme niin, että omistaja(t) antaa erilaisia nimivaihtoehtoja, joista pyrin löytämään numerologiselta värähteeltään sopivan eli menestystä puoleensa vetävän. Annan tarvittaessa myös omia ehdotuksiani laskujeni pohjalta. Sopiva nimi löytyy yhteistyöllä. Kun nimi on löytynyt, etsin parhaat perusmispäivävaihtoehdot, jotka vetävät puoleensa menestystä.

Yrityksen numerologia vaatii jonkin verran aikaa ideoiden pallotteluun, joten otathan yhteyttä hyvissä ajoin, kun alat suunnitella yrityksen perustamista. Suunnitellaan yhdessä menestystä puoleensa vetävä yritys.

Tilaamalla Yrityksen numerologian autat yritystäsi vetämään puoleensa menestystä helpommin ja vähemmällä vaivalla, koska yrityksen numerologiset värähteet on valittu menestystä puoleensa vetäviksi.

Numerologian merkitystä yrityksissä voisi havainnollistaa niin, että ajatellaan kaksi samanlaista yritystä, joissa on yhtä taitavat työntekijät, hyvä liikeidea ja hyvät tuotteet. Molemmissa on kaikin puolin hyvät edellytykset menestyä ja molemmissa tehdään yhtä paljon töitä. Toisen yrityksen numerologiset värähteet ovat suosiolliset ja menestystä puoleensa vetävät ja toisen yrityksen värähteet vetävät puoleensa ongelmia. Tästä seuraa yksinkertaisesti se, että toinen yritys menestyy paremmin ja toinen huonommin. Juuri tästä syystä numerologian huomioinen yrityksissä on viisasta.

Tilaa nyt Yrityksen numerologia ja luo yritys, joka vetää helposti puoleensa menestystä.

Lisätiedot info (at) tuulialaine.com

Saatat myös pitää...