Tee elämästäsi Runsasta ja Vaurasta – videovalmennus TALLENNE

44,00  (sis. alv 24%)

Kolmen tunnin manifestointi tehovalmennuksen videotallenne. Valmennus pohjautuu suosittuun 12 viikon Luo rahaa! -valmennusohjelmaan ja sisältää lisäksi Vauraus ja onnellisuus -meditaation.

TALLENNE 27.1.2022 pidetystä zoom live valmennuksesta

Haluatko manifestoida enemmän rahaa, vaurautta ja runsautta? Vai onko toiveenasi manifestoida rakkautta, rauhaa ja onnellisuutta? Haluatko manifestoida unelmasi todeksi? Se on täysin mahdollista. Tule mukaan oppimaan tietoisen luomisen salaisuudet!

Yhden illan tehovalmennus sysää sinut manifestoinnin taianomaiseen maailmaan, mikä tulee räjäyttämään suhtautumisesi omiin mahdollisuuksiisi. Kaikki on mahdollista!

” Tee elämästäsi runsasta ja vaurasta ” -valmennukseen on koottu niin tiivis ja voimakas sisältö kuin vain yhteen valmennuskertaan on mahdollista saada. Tämä on tehokas manifestointivalmennus, joka pohjautuu suosittuun 12 viikon Luo rahaa! -valmennusohjelmaan ja sisältää bonuksena Vauraus ja onnellisuus -meditaation.

Tallenne on kolmen tunnin mittaisesta valmennuksesta, josta on editoitu tauot ja itsenäisen työskentelyn hiljaiset hetket pois. Tallenteen kesto on noin 2 tuntia 15 minuuttia.

Saat tehokkaat manifestointi -työkalut käyttöösi

Valmennuksessa saat käyttöösi voimakkaat työkalut oman elämäsi muuttamiseen runsaammaksi ja vauraammaksi. Valmennus sisältää tietoa rahan luonteesta ja sen luomisesta, harjoituksia, tehtäviä sekä valmennuksen päätteeksi ohjatun ja luomisvoimaasi vahvistavan Vauraus ja onnellisuus -meditaation. Manifestointi -valmennuksen lopuksi osallistujilla on mahdollisuus kysyä mieleen nousseita kysymyksiä.

Valmennuksessa saat yllättävää ja ennen kuulumatonta tietoa rahasta sekä täysin uuden näkökulman rahaan ja vaurauteen. Valmennus lisää tietoisuuttasi ja auttaa sinua puhdistamaan alitajuntaasi haitallisista esteistä unelmiesi toteuttamisessa.

Valmennuksen tehokkaat manifestointi -työkalut jäävät käyttöösi ja voit hyödyntää niitä monipuolisesti kaikessa muussakin, mitä haluat elämääsi luoda.

Kyseessä ei ole pelkkä älyllinen tietopaketti tai luento vaan käytännöllisiä työkaluja antava valmennus, joka alkaa saman tien muuttaa toimintaasi ohjaavaa alitajuntaa ja sitä kautta myös elämääsi, minkä tulet huomaamaan käytännössä. Manifestoinnin isoimmat haasteet eivät suinkaan ole älyllisellä, tiedollisella tasolla vaan syvällä alitajunnassa, joka suureksi osaksi ohjaa kaikkea toimintaamme. Siksi myös ongelmien ratkaisut löytyvät alitajunnan muokkaamisesta palvelemaan meitä ja sielumme syvimpiä toiveita.

Olen pitänyt tämän valmennuksen tässä muodossa kolme kertaa ja saamani palaute on ollut kiitollista ja suorastaan ylistävää.

”En tiedä tarkkaan, mitä haluan manifestoida”

Ei haittaa, vaikka et vielä tietäisi, mitä haluat manifestoida. Valmennuksessa saat työkalut kirkastaa itsellesi omat toiveesi, jotta voit vetää ne puoleesi.

Valmennus on sinulle, jos

  • kuulet sielusi kutsun päästä toteuttamaan itseään ja tekemään sitä, mitä sydämesi halajaa.
  • olet valmis levittämään kauniit ja luomisvoimaiset siipesi ja nousemaan sille runsauden tasolle, joka sinulle syntymäoikeutenasi kuuluu.
  • olet motivoitunut tarttumaan toimeen ja tekemään tarvittavan – valmennuksessa ohjattavan – työn niin henkisellä kuin fyysiselläkin tasolla.

Valmennus EI ole sinulle, jos

  • vain lentelet valmennuksissa kukasta kukkaan raapaisten ainoastaan asioiden pintaa.
  • et vielä uskalla hiljentyä oman itsesi äärelle kuuntelemaan sielusi ja sydämesi ohjausta.
  • sinulta puuttuu motivaatio tehdä pitkäjänteistä työtä tavoitteesi saavuttamiseksi.

Jos olet motivoitunut ja valmis muuttamaan elämäsi suunnan, ” Tee elämästäsi runsasta ja vaurasta ” -valmennus on se elämänmuutos, jota olet odottanut. Uskallatko ottaa askeleen ja toteuttaa unelmasi?

_____

Voit manifestoida rahaa, rakkautta ja terveyttä tai mitä tahansa muuta, mitä haluat. Kaikki on mahdollista! Älä enää odota, sillä kukaan ei tee tätä muutosta puolestasi.

_____

Palautteita valmennukseen osallistuneilta

”Oivalsin hyvin, miten nyt toimin. Opastuksesi oli todella selkeää ja hyvää.
Erityisesti haluan kiittää sinun avustasi toiveiden ilmaisuun. Sain niin hyvin ohjetta sinun antamista vinkeistä, että ihan kehossa ihana kutkutus, kun niitä luen. Hyvä ja onnellinen olotila tulee, kun niitä lueskelen. Pakko lukea useampi kerta päivässä, niin kutkuttavaksi olo niistä tulee.
Samoin antamasi voimalauseet ovat selkeitä ja niihin on helppo päästä sisään.”

”Tämä kurssi vaikutti energiatasolla laajasti. Puolisoni ilmoitti kurssin aikana viestillä töidensä jatkuvan. 💜”

_____

Osta tallenne klikkaamalla ”Lisää ostokoriin”.

Mikäli osallistut ”Tee elämästäsi runsasta ja vaurasta” -valmennukseen ja sen jälkeen päätät lähteä mukaan Luo rahaa! -valmennukseen, saat maksamasi hinnan verran alennusta Luo rahaa! -valmennuksesta.

Varaathan itsellesi kynän ja paperia ennen valmennuksen alkua.

Lisätiedot valmennuksesta: info (at) tuulialaine.com

Kiinnostuitko, mutta tililläsi ei juuri nyt ole riittävästi rahaa? Ei hätää, valitsemalla maksutavaksi ”Jousto” tai ”OP Lasku” saat lisää maksuaikaa ja voit maksaa ostoksesi erissä.  Jos sopivaa vaihtoehtoa ei löydy, otathan yhteyttä, niin keksitään jotain muuta.

Sinua saattaa kiinnostaa myös Luo rahaa! -ryhmävalmennus zoom

Saatat myös pitää...