Ale!

Tee elämästäsi Runsasta ja Vaurasta – zoom live ryhmävalmennus

44,00  (sis. alv 24%)

Vuorovaikutteinen kolmen tunnin manifestointi tehovalmennus zoom-videosovelluksen välityksellä. Valmennus pohjautuu suosittuun 12 viikon Luo rahaa! -valmennusohjelmaan ja sisältää lisäksi Vauraus ja onnellisuus -meditaation.

Torstaina 27.1.2022 klo 18 – noin 21. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi nyt!

Jaa ystävällesi:

Kuvaus

Haluatko manifestoida enemmän rahaa, vaurautta ja runsautta? Vai onko toiveenasi manifestoida rakkautta, rauhaa ja onnellisuutta? Haluatko manifestoida unelmasi todeksi? Se on täysin mahdollista. Tule mukaan oppimaan tietoisen luomisen salaisuudet ” Tee elämästäsi runsasta ja vaurasta ” – zoom valmennukseen torstaina 27.1.2022 klo 18 – noin 21!

Kolmen tunnin tehovalmennus sysää sinut manifestoinnin taianomaiseen maailmaan, mikä tulee räjäyttämään suhtautumisesi omiin mahdollisuuksiisi. Kaikki on mahdollista!

” Tee elämästäsi runsasta ja vaurasta ” -valmennukseen on koottu niin tiivis ja voimakas sisältö kuin vain yhteen valmennuskertaan on mahdollista saada. Vuorovaikutteinen manifestointi ryhmävalmennus zoom-videosovelluksen välityksellä on tehokas valmennus, joka pohjautuu suosittuun 12 viikon Luo rahaa! -valmennusohjelmaan ja sisältää bonuksena Vauraus ja onnellisuus -meditaation.

Saat tehokkaat manifestointi -työkalut käyttöösi

Valmennuksessa saat käyttöösi voimakkaat työkalut oman elämäsi muuttamiseen runsaammaksi ja vauraammaksi. Valmennus sisältää tietoa rahan luonteesta ja sen luomisesta, harjoituksia, tehtäviä sekä valmennuksen päätteeksi ohjatun ja luomisvoimaasi vahvistavan Vauraus ja onnellisuus -meditaation. Manifestointi -valmennuksen lopuksi osallistujilla on mahdollisuus kysyä mieleen nousseita kysymyksiä.

Valmennuksessa saat yllättävää ja ennen kuulumatonta tietoa rahasta sekä täysin uuden näkökulman rahaan ja vaurauteen. Valmennus lisää tietoisuuttasi ja auttaa sinua puhdistamaan alitajuntaasi haitallisista esteistä unelmiesi toteuttamisessa.

Valmennuksen tehokkaat manifestointi -työkalut jäävät käyttöösi ja voit hyödyntää niitä monipuolisesti kaikessa muussakin, mitä haluat elämääsi luoda.

Kyseessä ei ole pelkkä älyllinen tietopaketti tai luento vaan käytännöllisiä työkaluja antava valmennus, joka alkaa saman tien muuttaa toimintaasi ohjaavaa alitajuntaa ja sitä kautta myös elämääsi, minkä tulet huomaamaan käytännössä. Manifestoinnin isoimmat haasteet eivät suinkaan ole älyllisellä, tiedollisella tasolla vaan syvällä alitajunnassa, joka suureksi osaksi ohjaa kaikkea toimintaamme. Siksi myös ongelmien ratkaisut löytyvät alitajunnan muokkaamisesta palvelemaan meitä ja sielumme syvimpiä toiveita.

Olen pitänyt tämän valmennuksen kaksi kertaa aiemmin suljetulle ryhmälle ja saamani palaute on ollut kiitollista ja suorastaan ylistävää.

”En tiedä tarkkaan, mitä haluan manifestoida”

Ei haittaa, vaikka et vielä tietäisi, mitä haluat manifestoida. Valmennuksessa saat työkalut kirkastaa itsellesi omat toiveesi, jotta voit vetää ne puoleesi.

Zoom live ryhmävalmennuksen hyödyt

Zoom livessä osallistujat pääsevät vaikuttamaan valmennuksen sisältöön ja voivat kysyä mieleen nousevia kysymyksiä. Voit liittyä mukaan tietokoneelta, kännykältä tai tabletilta, jossa on internet-yhteys.

Ryhmävalmennuksessa ryhmän voima kannattelee yhteisen päämäärän tavoittelussa. Kohtaaminen ja yhdessä tekeminen ovat asioita, joita tässä ajassa kaipaamme ja jotka on mahdollista toteuttaa videoyhteyden välityksellä.

Kaikki osallistumisoikeuden ostaneet saavat pääsyn valmennuksen tallenteeseen, joten voit ostaa valmennuspaikan itsellesi, vaikka et pääse osallistumaan varsinaiseen zoom liveen. En tiedä, pidänkö tätä valmennusta enää uudelleen, joten tule ihmeessä mukaan nyt!

Valmennus on sinulle, jos

  • kuulet sielusi kutsun päästä toteuttamaan itseään ja tekemään sitä, mitä sydämesi halajaa.
  • olet valmis levittämään kauniit ja luomisvoimaiset siipesi ja nousemaan sille runsauden tasolle, joka sinulle syntymäoikeutenasi kuuluu.
  • olet motivoitunut tarttumaan toimeen ja tekemään tarvittavan – valmennuksessa ohjattavan – työn niin henkisellä kuin fyysiselläkin tasolla.

Valmennus EI ole sinulle, jos

  • vain lentelet valmennuksissa kukasta kukkaan raapaisten ainoastaan asioiden pintaa.
  • et vielä uskalla hiljentyä oman itsesi äärelle kuuntelemaan sielusi ja sydämesi ohjausta.
  • sinulta puuttuu motivaatio tehdä pitkäjänteistä työtä tavoitteesi saavuttamiseksi.

Jos olet motivoitunut ja valmis muuttamaan elämäsi suunnan, ” Tee elämästäsi runsasta ja vaurasta ” -valmennus on se elämänmuutos, jota olet odottanut. Uskallatko ottaa askeleen ja toteuttaa unelmasi?

_____

Voit manifestoida rahaa, rakkautta ja terveyttä tai mitä tahansa muuta, mitä haluat. Kaikki on mahdollista! Älä enää odota, sillä kukaan ei tee tätä muutosta puolestasi.

Paikkoja on rajoitetusti, joten varmista omasi heti.

_____

Osta osallistumisoikeus ainutkertaiseen zoom live -ryhmävalmennukseen klikkaamalla ”Lisää ostokoriin”.

Mikäli osallistut ”Tee elämästäsi runsasta ja vaurasta” -valmennukseen ja sen jälkeen päätät lähteä mukaan Luo rahaa! -valmennukseen, saat maksamasi hinnan verran alennusta Luo rahaa! -valmennuksesta.

Varaathan itsellesi kynän ja paperia ennen valmennuksen alkua.

Lisätiedot valmennuksesta: info (at) tuulialaine.com

Kiinnostuitko, mutta tililläsi ei juuri nyt ole riittävästi rahaa? Ei hätää, valitsemalla maksutavaksi ”Jousto” tai ”OP Lasku” saat lisää maksuaikaa ja voit maksaa ostoksesi erissä.  Jos sopivaa vaihtoehtoa ei löydy, otathan yhteyttä, niin keksitään jotain muuta.

Sinua saattaa kiinnostaa myös Luo rahaa! -ryhmävalmennus zoom

Saatat myös pitää...