Luo rahaa! -yksilövalmennus 12 krt

980,00  (sis. alv 24%)

Luo rahaa! –valmennus opettaa sinut luomaan elämääsi lisää rahaa ja taloudellisen vapauden elää haluamallasi tavalla. Luo rahaa! -yksilövalmennus sisältää 12 valmennuskertaa zoomin, puhelimen tai skypen välityksellä. Valmennuskerta kestää noin tunnin. Varaukset info (at) tuulialaine.com .

Luo rahaa! –valmennus opettaa sinut luomaan elämääsi lisää rahaa ja taloudellisen vapauden elää haluamallasi tavalla. Luo rahaa! -yksilövalmennus 12 krt sisältää 12 valmennuskertaa zoomin, puhelimen tai skypen välityksellä. Valmennuskerta kestää noin tunnin. Varaukset info (at) tuulialaine.com .

Valmennuksessa keskitymme yksilöllisesti juuri sinun tilanteeseesi tällä hetkellä ja siihen mihin haluat päästä. Yksilövalmennus on todella tehokas menetelmä päästä omaan tavoitteeseensa, vaikka tavoitteesi ei olisi vielä edes kirkkaana mielessäsi. Autan sinua selvittämään oman syvimmän toiveesi liittyen vaurauteen ja annan sinulle työkalut saavuttaa sen. Valmennuksessa saat yllättävää ja ennen kuulumatonta tietoa rahasta sekä täysin uuden näkökulman rahaan ja vaurauteen. Valmennus lisää tietoisuuttasi ja auttaa sinua puhdistamaan alitajuntasi haitallisista esteistä unelmiesi toteuttamisessa erilaisten harjoitusten ja voimakkaiden ja syvälle vaikuttavien ohjattujen meditaatioiden avulla.

Tule mukaan Luo rahaa! – yksilövalmennukseen 12 krt ja nosta itsesi ihan uudelle vaurauden tasolle pysyvästi.

Saatat myös pitää...