Luo rahaa! -yksilövalmennus 1 krt

98,00  (sis. alv 24%)

Luo rahaa! –valmennus opettaa sinut luomaan elämääsi lisää rahaa ja taloudellisen vapauden elää haluamallasi tavalla. Yksi tunnin valmennuskerta zoomin, puhelimen tai skypen välityksellä. Luo rahaa! -valmennusohjelma sisältää kokonaisuudessaan 12 valmennuskertaa.

Osastot: , Avainsana tuotteelle
Jaa ystävällesi:

Kuvaus

Luo rahaa -yksilövalmennus opettaa sinut luomaan elämääsi lisää rahaa ja taloudellisen vapauden elää haluamallasi tavalla. Yksi tunnin valmennuskerta zoomin, puhelimen tai skypen välityksellä. Luo rahaa! -valmennusohjelma sisältää kokonaisuudessaan 12 valmennuskertaa.

Voimme yksittäisellä valmennuskerralla valita sinulle hyödyllisimmän osan valmennuskokonaisuudesta tai voit käydä valmennusohjelman kaksi ensimmäistä osaa yksittäisvalmennuksina ja päättää sen jälkeen käytkö koko 12 kerran ohjelman. Hyvitän sinulle jo käymäsi kaksi kertaa valmennusohjelman loppusummasta. Varaukset info (at) tuulialaine.com .

Valmennuksessa keskitymme yksilöllisesti juuri sinun tilanteeseesi tällä hetkellä ja siihen mihin haluat päästä. Yksilövalmennus on todella tehokas menetelmä päästä omaan tavoitteeseensa. Valmennuksessa saat yllättävää ja ennen kuulumatonta tietoa rahasta sekä täysin uuden näkökulman rahaan ja vaurauteen. Valmennus lisää tietoisuuttasi ja auttaa sinua puhdistamaan alitajuntaasi haitallisista esteistä unelmiesi toteuttamisessa. Valitsen yksilöllisesti sinulle parhaiten sopivat menetelmät. Valittavana on erilaisia harjoituksia ja voimakkaita ja syvälle vaikuttavia ohjattuja meditaatioita.

Luo rahaa -yksilövalmennus auttaa sinut ihan uudelle runsauden tasolle.

Saatat myös pitää...