Vauraus ja onnellisuus -meditaatio

12,00  sis. alv 24%

Meditaatio vaurauden ja onnellisuuden lisäämiseen elämässäsi. Kesto noin 18 minuuttia. Saat oston jälkeen linkin meditaation kuunteluun verkkosivullani. Voit myös ladata meditaation omalle laitteellesi.

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,
Jaa tämä sivu ystävällesi:

Kuvaus

Meditaatio vaurauden ja onnellisuuden lisäämiseen elämässäsi. Kesto noin 18 minuuttia. Saat oston jälkeen linkin meditaation kuunteluun verkkosivullani. Voit myös ladata meditaation omalle laitteellesi. Kuuntele meditaatiota säännöllisesti parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Meditaatiossa ohjaan sinua kohti omien toiveidesi täyttymystä. Menemme syvälle siihen, mitä pohjimmiltasi haluat ja miten voit saavuttaa sen. Meditaatio auttaa sinua nostamaan omaa värähdettäsi ja toteuttamaan toiveitasi. Voit käyttää sitä myös muiden kuin vaurauteen ja onnellisuuteen liittyvien toiveiden toteuttamiseen ja voit joka kuuntelukerralla valita uuden aiheen.

Tämä meditaatio on kohottava ja inspiroiva. Se herättää sinussa uskon omiin voimavaroihisi ja luomiskykyysi. Se vahvistaa myönteistä ja rakkaudellista suhtautumista itseesi ja elämääsi. Se lisää luottamustasi ja vahvistaa intuitiotasi.

Säännöllinen meditointi vie sinut uudelle tasolle elämässäsi. Ohjatussa meditaatiossa keskittyminen on helpompaa ja ohjauksen ansiosta sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antautua ohjauksen vietäväksi. Ohjaus johdattaa sinut mielesi syvemmille tasoille, saat oivalluksia ja lisää ymmärrystä.

Lisätiedot tästä tai [email protected]

Saatat myös pitää...