Vauraus ja onnellisuus -meditaatio

12,00  (sis. alv 24%)

Tilaa tästä Vauraus ja onnellisuus -meditaatio vaurauden ja onnellisuuden lisäämiseen elämässäsi. Kesto noin 18 minuuttia. Saat oston jälkeen linkin meditaation kuunteluun verkkosivullani. Voit myös ladata meditaation omalle laitteellesi.

Osastot: ,

Tilaa tästä Vauraus ja onnellisuus -meditaatio vaurauden ja onnellisuuden lisäämiseen elämässäsi. Kesto noin 18 minuuttia. Saat oston jälkeen linkin meditaation kuunteluun verkkosivullani. Voit myös ladata meditaation omalle laitteellesi. Kuuntele meditaatiota säännöllisesti parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Meditaatiossa ohjaan sinua kohti omien toiveidesi täyttymystä. Menemme syvälle siihen, mitä pohjimmiltasi haluat ja miten voit saavuttaa sen. Meditaatio auttaa sinua nostamaan omaa värähdettäsi ja toteuttamaan toiveitasi. Voit käyttää sitä myös muiden kuin vaurauteen ja onnellisuuteen liittyvien toiveiden toteuttamiseen ja voit joka kuuntelukerralla valita uuden aiheen.

Tämä meditaatio on kohottava ja inspiroiva. Se herättää sinussa uskon omiin voimavaroihisi ja luomiskykyysi. Se vahvistaa myönteistä ja rakkaudellista suhtautumista itseesi ja elämääsi. Se lisää luottamustasi ja vahvistaa intuitiotasi. Tilaamalla tämän manifestointi -meditaation pääset askeleen lähemmäs unelmiasi.

Voit saada mitä haluat

Sinä olet energialähetin ja vedät puoleesi samalla värähtelytaajuudella värähteleviä asioita. Jotta voit saada mitä haluat, sinun on muutettava omaa energiaasi, tarkemmin sanottuna värähtelytaajuuttasi. Se, mitä sinulla tällä hetkellä on elämässäsi, vastaa nykyistä värähtelytaajuuttasi. Jos haluat saada elämääsi jotain muuta kuin mitä sinulla nyt on, sinun on muutettava oma värähtelytaajuutesi vastaamaan haluamasi asian värähtelytaajuutta.

Miten omaa värähtelytaajuutta muutetaan?

Jos pystyisit tietoisesti muuttamaan oman värähtelytaajuutesi, olisit jo tehnyt sen ja sinulla olisi elämässäsi kaikki mitä haluat. Se ei kuitenkaan onnistu, koska muuttaaksesi värähtelytaajuutesi sinun on muutettava alitajuntaasi. Alitajunnassasi olevat uskomukset ja ajatusmallit vaikuttavat värähtelytaajuuteesi voimakkaasti, joten sinun on löydettävä keinot vaikuttaa alitajuntaasi.

Tilaa ohjattu Vauraus ja onnellisuus -meditaatio

Meditaatio on yksinkertainen ja helppo työkalu muuttaa alitajuntaa. Meditaation avulla tulet tietoiseksi alitajunnassa olevista malleista ja uskomuksista ja voit muuttaa ne sellaisiksi, että ne palvelevat sitä mitä sinä elämääsi toivot ja haluat.

Ohjatussa meditaatiossa voit antautua ohjauksen vietäväksi ja luottaa siihen, että tiedät joka hetki mitä tehdä. Käsittelet asioita ainoastaan sillä tasolla ja siinä syvyydessä kuin olet sillä hetkellä valmis niitä käsittelemään. Kukaan ei pakota sinua mihinkään ja valitset joka hetki itse mitä teet.

Meditaatio ei ole hypnoosi. Olet koko ajan täysin tietoinen siitä mitä tapahtuu ja miten itse haluat toimia. Sinä olet oma kapteenisi myös ohjatussa meditaatiossa. Oppaan tavoin osoitan sinulle polun, jota pitkin kulkemalla pääset päämäärääsi. Sinä itse valitset kuinka pitkälle sillä kertaa kuljet.

Säännöllinen meditointi vie sinut uudelle tasolle elämässäsi. Ohjatussa meditaatiossa keskittyminen on helpompaa ja ohjauksen ansiosta sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antautua ohjauksen vietäväksi. Ohjaus johdattaa sinut mielesi syvemmille tasoille, saat oivalluksia ja lisää ymmärrystä.

Tilaa nyt Vauraus ja onnellisuus -meditaatio nostaaksesi itsesi uudelle yltäkylläisyyden tasolle.

Saatat myös pitää...