Numerologian verkkokurssi

Tulossa loppuvuonna 2020. Voit ostaa numerologian verkkokurssin jo nyt ja aloittaa sen heti, kun se julkaistaan.

Numerologian verkkokurssilla opit numerologian perusteet, laskemaan numerologisen kartan ja tulkitsemaan sitä. Kurssi sisältää 6 video-oppituntia, oheismateriaalia sekä yhden ylimääräisen bonus-oppitunnin. Esimerkkeinä käytetään julkisuuden henkilöiden numerologisia karttoja.

Numerologia auttaa sinua kasvussa omaksi aidoksi itseksesi sekä muiden ymmärtämisessä. Muiden syvempi ymmärtäminen helpottaa ihmissuhteita ja auttaa hyödyntämään jokaisen vahvimpia puolia.

Esimerkiksi rekrytoinnissa numerologiasta on valtavan suuri apu, jos sitä vaan hoksataan käyttää. Suosittelenkin numerologian peruskurssia jokaiselle, joka rekrytoi työntekijöitä tai toimii esimiestehtävissä. Ihmisten vahvuuksissa on suuri käyttämätön potentiaali, joka on mahdollista selvittää ja ottaa käyttöön numerologian avulla. Samalla näiden ihmisten onnellisuus lisääntyy, koska he saavat loistaa ja tehdä asioita, joissa he ovat hyviä ja joista he nauttivat. Tällaisessa tapauksessa työ tuntuu täyttymykselliseltä ja antaa voimaa sen sijaan, että kuluttaisi sitä

Numerologian kurssin tiedoilla pystyt laskemaan ihmisten numerologisia karttoja ja tulkitsemaan niitä. Kannattaa aloittaa tutuista henkilöistä, jolloin opit näkemään syy-yhteyksiä henkilöiden luonteen ja kartan välillä. Se vahvistaa numerologista ymmärrystäsi. Harjoittelu kannattaa! Harjoittelun myötä saat varmuutta tulkitsemiseen ja pystyt tulkitsemaan sinulle täysin vieraan henkilön karttaa.

Olen opiskellut numerologiaa vuodesta 2005 ja valmistunut numerologiksi 2008. Siitä lähtien olen tehnyt satoja tulkintoja ja tasapainotuksia.

Numerologia oli minulle henkilökohtaisesti merkittävä työkalu oman itseni ja elämäntehtäväni löytämisessä. Kerron oman tarinani sinulle kurssilla. Nyt haluan auttaa sinua ja muita löytämään itsensä ja elämäntehtävänsä. Numerologian perusteet on siihen oiva työväline.

Numerologian verkkokurssi käydään Verkkovalmentajat.fi-alustalla. Osta kurssi klikkaamalla kuvaa alla:

Numerologian verkkokurssi