Henkinen tuki ja neuvonta zoom

53,00  (sis. alv 24%)

Henkinen tuki ja neuvonta auttaa saamaan tukea ja korkeampaa näkökulmaa omaan elämään ja löytämään suunnan uudelleen. Henkinen näkökulma oman elämän haasteisiin antaa selkeyttä tilanteeseen. Sisältää healing-energiahoidon. Kesto noin puoli tuntia.

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Tuntuuko sinusta, että olet vailla suuntaa ja tukea tai jotenkin muuten hukassa oman elämäsi kanssa? Oletko yksin haastavien asioidesi kanssa ja vailla läheistesi tukea? Haluatko puhua toiselle ihmiselle, joka kuuntelee ja ymmärtää sinua?

Henkinen tuki ja neuvonta antaa inhimillistä tukea ja auttaa saamaan korkeampaa näkökulmaa omaan elämään. Se auttaa laittamaan asioita oikeisiin mittasuhteisiin sekä löytämään suunnan uudelleen. Henkinen näkökulma oman elämän haasteisiin tuo helpotusta tilanteen aiheuttamaan ahdistukseen ja hämmennykseen sekä antaa tarvittavaa selkeyttä. Usko ja luottamus avaa näkemään mahdollisuuksia.

Kohtaan sinut lempeässä, hyväksyvässä ja arvostavassa ilmapiirissä, antaen tukea ja korkeampaa näkökulmaa haasteisiisi.

Henkisen tuen ja neuvonnan lopuksi saat vielä halutessasi healing-energiahoidon.

Kaikki on hyvin juuri nyt. Sinä olet turvassa.

Henkisen neuvonnan kesto on noin ½ tuntia ja se toteutetaan zoom-videoyhteydellä. Varaa aika ajanvarauskalenterista. Jos sopivia aikoja ei löydy, otathan yhteyttä sähköpostitse info (at) tuulialaine.com . Lähetän sähköpostiisi zoom-linkin ennen varattua aikaa.