– NOKIA 2.5.2024 – Numerologian kurssi

98,00  (sis. alv 24%)

Numerologian peruskurssi Nokialla to 2.5.2024. Tule oppimaan numerologian perusteet, laskemaan numerologinen kartta ja tulkitsemaan sitä.

Numerologian peruskurssi Nokialla torstaina 2.5.2024 klo 9-15. Tule oppimaan numerologian perusteet, laskemaan numerologinen kartta ja tulkitsemaan sitä. Saat lisäksi pääsyn Numerologian verkkokurssille.

Numerologian peruskurssi

Opi numerologiaa! Tällä kurssilla perehdytän sinut numerologian saloihin. Opit numerologian perusteet, laskemaan numerologisen kartan ja tulkitsemaan sitä. Perehdymme numerologisten värähteiden olemukseen, mestarilukuihin ja kartan osatekijöihin sekä niiden keskinäisiin suhteisiin.

Opit myös kartoilla esiintyvät haastavat ja vaaralliset numeroyhdistelmät, jotka on syytä tasapainottaa. Esimerkkeinä käytetään julkisuuden henkilöiden numerologisia karttoja.

Kurssilla pääset laskemaan ja tulkitsemaan karttoja omista ja läheistesi tiedoista. Kartan laskemista varten tarvitset mukaan syntymäajat päivän tarkkuudella sekä kaikki elämän aikana olleet viralliset etu- ja sukunimet. Lisäksi on hyvä varmistaa, oliko henkilön äidillä sama sukunimi kuin ko. henkilön ensimmäinen virallinen sukunimi (jos ei ollut, mikä oli äidin sukunimi henkilön syntyessä).

Omat muistiinpanovälineet mukaan ja A4-kokoista ruutupaperia.

Kurssipaikkana on Nokian Yrittäjien tila Taidetalolla (2. krs). Osoite on Souranderintie 7, 37100 Nokia. Paikka sijaitsee Nokian keskustan kupeessa ja lähellä Nokian rautatieasemaa (0,5 km).

Tilassa on keittiö, joten voit ottaa omat eväät tai lounastaa läheisessä ravintolassa. Kahvi ja tee sisältyy hintaan.

Paikkoja on rajoitetusti, joten lunastathan paikkasi pian!

Saat bonuksena pääsyn numerologian verkkokurssille

Verkkokurssi sisältää 6 video-oppituntia, oheismateriaalia sekä yhden ylimääräisen bonus-oppitunnin. Verkkokurssi on käytettävissäsi 6 kk. Oppimateriaali löytyy videoiden lisäksi myös tallennettavassa ja tulostettavassa muodossa tekstitiedostoina, joten saat sisällön talteen itsellesi ja voit palata siihen myöhemminkin.

_______

Numerologia auttaa sinua kasvussa omaksi aidoksi itseksesi sekä muiden ymmärtämisessä. Muiden syvempi ymmärtäminen helpottaa ihmissuhteita, lisää suvaitsevaisuutta ja auttaa hyödyntämään jokaisen vahvimpia puolia. Esimerkiksi rekrytoinnissa numerologiasta on valtavan suuri apu, jos sitä vaan hoksataan hyödyntää.

Numerologian kurssin tiedoilla pystyt laskemaan ihmisten numerologisia karttoja ja tulkitsemaan niitä. Kannattaa aloittaa tutuista henkilöistä, jolloin opit näkemään syy-yhteyksiä henkilöiden luonteen ja kartan välillä. Se vahvistaa numerologista ymmärrystäsi. Harjoittelun myötä saat varmuutta tulkitsemiseen ja pystyt tulkitsemaan sinulle täysin vieraan henkilön karttaa.

Lähde mukaan numerologian kiehtovaan maailmaan!

_______

Olen opiskellut numerologiaa vuodesta 2005 ja valmistunut numerologiksi 2008. Siitä lähtien olen tehnyt tuhansia tulkintoja ja tasapainotuksia.

Numerologia oli minulle henkilökohtaisesti merkittävä työkalu oman itseni ja elämäntehtäväni löytämisessä. Numerologisen kartan tasapainotuksen kautta oma elämäni alkoi siirtyä niille raiteille kuin oli tarkoitus.

Haasteet eivät elämässä lopu koskaan, mutta turha sähellys, säätäminen ja ongelmien puoleensa vetäminen vähenevät. Lisäksi haasteista selviää helpommin, kun riittävästi erilaisia tasapainotuksessa saatuja työkaluja käytössä. Kerron oman tarinani sinulle kurssilla. Nyt haluan auttaa muita löytämään itsensä ja elämäntehtävänsä sekä löytämään tasapainon ja onnen elämäänsä.

Saatat myös pitää...