Verkkovalmennus

Valmennuksen materiaali koostuu kirjallisista osioista sekä audio-tallenteista (12 kpl), jotka sisältävät mm. tietoa rahan luomisesta, harjoituksia, tehtäviä ja ohjattuja meditaatioita. Uusi materiaali ilmestyy verkkovalmennussivulle kerran viikossa 12 viikon eli 3 kuukauden ajan. Saat  linkin ensimmäiseen materiaaliin heti maksettuasi. Voit perehtyä materiaaliin juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Vastaan myös kaikkiin valmennuksen aikana herääviin kysymyksiisi sähköpostitse.

Valmennuksessa saat yllättävää ja ennen kuulumatonta tietoa rahasta sekä täysin uuden näkökulman rahaan ja vaurauteen. Valmennus lisää tietoisuuttasi ja auttaa sinua puhdistamaan alitajuntasi haitallisista esteistä unelmiesi toteuttamisessa voimakkaiden ja syvälle vaikuttavien ohjattujen meditaatioiden avulla.

Tilaa klikkaamalla kuvaa alla:

Mitä hinta sisältää

Luo rahaa! -verkkovalmennuksen hinta sisältää 3 kk kestävän verkkovalmennuksen (12 osaa) sekä henkilökohtaisen tuen koko valmennuksen ajan. Eli verkkovalmennus maksaa sinulle kuukaudessa saman verran kuin kuukauden kuntosalijäsenyys. Erona on kuitenkin se, että kolmen kuukauden rahan luomisharjoittelun tulokset vaikuttavat koko loppuelämääsi.

Valitsemalla verkkokaupassani maksutavaksi ”Jousto” tai ”OP Lasku” saat lisää maksuaikaa ja voit myös maksaa erissä. Mikäli sopivaa maksutapaa ei löydy, olethan yhteydessä, niin keksitään yhdessä joku ratkaisu.

Saat  linkin ensimmäiseen materiaaliin heti maksettuasi, joten voit aloittaa matkasi vauraampaan tulevaisuuteesi nyt heti.

Tyytyväisyystakuu

Aloita nyt ja päätä myöhemmin: kahden viikon ”Rahat takaisin” -takuu. Mikäli et halua jatkaa, voit ilmoittaa siitä minulle kahden viikon (14 vrk) kuluessa ostostasi. Palautan rahasi ilman, että sinun tarvitsee perustella päätöstäsi mitenkään. Et siis voi menettää mitään, mutta voit voittaa paljon.

Lisätiedot: Luo rahaa! -verkkovalmennus

Jaa ystävällesi: