meditaatio

Numerologisen karttasi tasapainotus tehdään sielusi ohjauksessa

En ole aikaisemmin kertonut, miten numerologisen kartan tasapainotus käytännössä tehdään. Olen kyllä kirjoittanut niistä perusteista, joilla tasapainotus tehdään ja jotka johtavat tasapainotuksen toteutumiseen eli siitä, miten tietyt kirjaimet lisänimien muodossa muuttavat elämässämme vaikuttavat värähteet, kun omaksumme ne osaksi omaa identiteettiämme. Ehkä sinua kiinnostaa tietää syvemmin, mitä tasapainotusprosessissa tapahtuu?

Tasapainotus on vastuullinen tehtävä

Kun asiakas tilaa minulta numerologisen kartan tasapainotuksen itselleen tai lapselleen, prosessi alkaa siitä, että keskustelen kyseisen henkilön (eli asiakkaan tai hänen lapsensa) sielun kanssa siitä, mitä hän haluaa. Kartan tasapainotus on vastuullinen tehtävä, joka vaatii minulta keskittymistä ja hyvässä, korkeassa energiassa olemista. Tasapainotusta ei voi lähteä tekemään esim. väsyneenä tai ärtyneenä eikä kiireessä. Työhön on varattava reilusti aikaa.

Ennen tasapainotusprosessin aloittamista maadoitan itseni hyvin ja puhdistan oman energiakenttäni, jotta pysyn mahdollisimman korkealla värähteellä koko prosessin ajan. Pyydän myös avuksi ja oppaaksi numerologian henkioppaan.

meditation 1384758 1280

Sielu itse valitsee haluamansa värähteet

Kun alkuvalmistelut on tehty, tervehdin sielua, jonka karttaa olen tasapainottamassa. Kysyn sielulta haluaako hän, että kartta tasapainotetaan. Jos hän vastaa myöntävästi, alamme keskustella tasapainotuksen yksityiskohdista. Sielu valitsee itse minkälaiset luvut hän haluaa itseilmaisun porteiksi ja kuinka paljon kutakin kirjainvärähdetyökalua hän haluaa lisää. Samoin sielu valitsee itselleen sopivan nimikirjoitusvärähteen. Joskus sielu on epävarma valinnoista, jolloin pyydän numerologian henkiopasta antamaan hänelle oppitunnin numerologiasta, jonka jälkeen sielun on yleensä helppo tehdä valintansa. Aivan lopuksi vielä tarkistan sielulta kaikki kohdat tasapainotuksessa ja kysyn, onko hän niihin tyytyväinen.

Numerologinen tietämys varmistaa onnistuneen lopputuloksen

Käytän hyödyksi myös numerologista tietämystäni. Jos esimerkiksi sielu valitsisi jotain, jonka tiedän vaikuttavan karttaan haitallisesti, kysyisin onko hän aivan varma valinnastaan ja pyytäisin henkiopasta opastamaan häntä. Tällaista ei yleensä kuitenkaan tapahdu. Käytännössä aina sielu valitsee värähteet, jotka minun tietämykseni valossa parantavat kartan värähteet parhaiksi mahdollisiksi. Ja jos sielu haluaisi jotain minun näkemykseni mukaan haitallista, kieltäytyisin tasapainottamasta karttaa.

Yksi janoaa muutosta, toinen vastustelee

Joskus sielu kertoo minulle hyvin suoraan lisänimet, jotka hän haluaa. Tämä ei ole kovin yleistä, mutta silloin, kun näin tapahtuu, olen todella ilahtunut. Se kertoo minulle siitä, että kyseinen henkilö on äärettömän valmis tasapainotuksen tuomaan muutokseen ja se tulee todennäköisesti myös tapahtumaan hyvin nopeasti. Hän suorastaan janoaa odotettua muutosta. Toisinaan tasapainotuksen tekeminen sen sijaan on työläämpää ja tuntuu, että lisänimet eivät meinaa millään muodostua. Silloin henkilöllä on yleensä jonkinlaista vastustusta tasapainotuksen tuomaa muutosta kohtaan. Hän on pyytänyt tasapainotusta ja haluaa sen, mutta toisaalta jollain tasolla kuitenkin vastustaa sitä. Tämä ei silti ole este tasapainotuksen tekemiselle. Tällaisessakin tapauksessa henkilö on ollut lopulta tyytyväinen tasapainotuksen tuomaan muutokseen.

ranunculus 3934207 1280

Kiinnostuitko numerologisen kartan tasapainotuksesta?

Voit tilata numerologisen tulkinnan ja/tai tasapainotuksen verkkokaupastani.


Haastatteluni Naiseuden Voiman juttutuokiossa

Apua elämään numerologiasta / Haastattelussa Tuulia Laine

Kerron haastattelussa mm. omista haasteistani identiteettiin ja ammatinvalintaan liittyen, joihin numerologia toi avun. Myös haastattelijani Heidi Harju Naiseuden Voimasta kertoo omista kokemuksistaan numerologisesta tulkinnasta ja tasapainotuksesta ja niiden vaikutuksesta hänen elämässään. Puhumme numerologiasta ja sen hyödyistä itsetuntemus- ja muutostyökaluna myös yleisellä tasolla.


Tilaa numerologiset palvelut tästä: tuulialaine.com/tuote-osasto/yleinen/numerologia/


Opi lisää katsomalla Numerologiawebinaarin tallenne tästä.

Numerologinen uusi vuosi 15.9.2023

Testaa omat numerosi – Numerologia testi

Kokeile tästä minitulkintaa ilmaiseksi ja vinkkaa kaverillekin! Tämä pieni numerologia testi tulkitsee syntymäajan lukuja tiivistetysti. Laajassa tulkinnassa otetaan huomioon myös nimien vaikutus.

Antamalla syntymäaikasi, numerologia laskuri lähettää sähköpostiisi minitulkinnan siitä. (Viesti voi tulla pienellä viiveellä, tarkista myös roskapostikansiosi.)

numerologia laskuri
Minitulkinta

(Jatkossa saat silloin tällöin sähköpostiisi tietoa mm. muutoksista numerologisissa ajanjaksoissa (kuukaudet, vuodet) ym. kiinnostavaa numerologiatietoutta. Voit lopettaa viestien vastaanottamisen koska tahansa.)

Samankaltaiset artikkelit