perhonen

Uusi sukunimi on numerologinen uudestisyntymä

Pääsin tänä keväänä kokemaan virallisen sukunimen muutoksen energeettisen vaikutuksen elämääni ensimmäistä kertaa, 47-vuoden iässä. Herkästi energioita tuntevana osasin odottaa, että huomaan kyllä muutoksen. Sen suuruus ja kaikenkattavuus kuitenkin yllätti. Muutoksen tuuli pyyhkäisi ylitseni ja jäin miettimään, mitä jäikään jäljelle… Ulkoisesti muutos ei ollut niinkään suuri, mutta sisäisesti se oli mullistava. En ole enää sama, joka olin ennen.

Uusi sukunimi oli valittu huolella numerologisesta näkökulmasta katsottuna. Samalla sen piti myös muuten miellyttää ja olla riittävän sukunimenomainen eli ei mikään Jumalanvalittu tai Valaistunut tai Rakkaudenlähettiläs tms. joiden kaltaisia (okei, no ei ehkä ihan tuollaisia…) uusia sukunimiä välillä tulee vastaan. Sukunimen täytyi myös olla vapaa käytettäväksi eli kenelläkään elossa olevalla ei saanut olla kyseistä nimeä. Tai jos oli, heiltä olisi pitänyt saada lupa sukunimen käyttöön.

Miten uusi nimi oikein vaikutti?

Huomasin uuden sukunimen vaikutuksen jo ennen kuin edes tiesin, mistä vaikutus johtuu. Sain tietää uuden sukunimen voimaan astumisesta vasta jälkikäteen. Olin lähettänyt sukunimihakemuksen jo yli puolta vuotta aiemmin enkä ollut saanut tarkempaa tietoa asian käsittelyn etenemisestä. Ilmoitus uuden sukunimen hyväksymisestä tuli kirjeitse vasta pari viikkoa nimen voimaantulon jälkeen.

Nimivärähteiden vaihduttua tunsin itseni yhtäkkiä tavallista omavoimaisemmaksi ja uudistuneeksi – kuin uudestisyntyneeksi. Ja kyllä, niinhän se olikin. Uusi nimivärähde on aina uuden syntymä. Olin syntynyt uudelleen uusien energioiden vaikutuksen alaisuuteen. Ja koska värähteet oli numerologisesti tarkkaan valitut, vaikutus oli pelkästään myönteinen.

Kun sain tietää uuden sukunimen hyväksymisestä, aloin oikein fiilistellä, että miltäs tämä nyt sitten oikein tuntuu. Olo oli riemukas! Tiesin, että tässä oli nyt muutos, jota olin halunnut ja tarvinnut. Tunsin henkisen voimani kasvaneen ja olin jollain muullakin tavalla laajentunut ja kasvanut. Tunsin uusien mahdollisuuksien ja maailmojen avautuvan. Odotan mielenkiinnolla, miten tämä muutos, jonka olen jo kokenut energeettisellä tasolla, alkaa näyttäytyä fyysisessä todellisuudessa. Jotain tulee varmasti muuttumaan. Se hieman jännittää, että miten muutos käytännössä toteutuu. Useinhan muutoksiin liityy jonkinlaista “rytinää”, kun vanha sortuu uuden tieltä.

Tunsin uusien mahdollisuuksien ja maailmojen avautuvan.

uusi maailma

Avioliitto

Nimenmuutos liittyi oleellisesti avioliiton solmimiseen ja uuteen, yhteiseen sukunimeen. Olemme nyt Suomen – ja luultavasti myös maailman – ainoat Helmisolat. Muutama viikko sukunimen muutoksen jälkeen pääsin fiilistelemään myös avioliiton mukanaan tuomia muutoksia. Muuttuiko mikään? Olimmehan jo asuneet yhdessä uusperheenä reilun vuoden ajan uutta, yhteistä arkea harjoitellen.

Kyllä muuttui. On siinä iso ero olla avopari tai aviopari. Jotenkin se liittyy sitoutumisen asteeseen. Avioliitto on sitoutuneempi ja tarkoitukseltaan pysyvä. Se poistaa jaagailun, johon avoliitto vielä jättää (alitajuisen?) mahdollisuuden. Jotenkin se rauhoittaa poistamalla “ylimääräiset” vaihtoehdot. “Tässä nyt ollaan, toimeen pitäisi tulla ja ratkaisuja löytää – myös siinä kuuluisassa vastamäessä”, joita tiiviissä parisuhteessa kuitenkin riittää.

Numerologinen kesäkuu

Toukokuun vaihduttua kesäkuuksi saimme taas uuden numerologisen kuukausivärähteen, kun maapallo siirtyi 11-2 värähteen vaikutuksen alle. Tämä onkin mielenkiintoista, kun kyseessä on mestariluku 11-2 eikä perusluku 2.

Kakkonen on hienotunteinen epäitsekkyyden, palvelemisen, muiden itsensä edelle laittamisen ja diplomaattisuuden värähde. Kakkonen on myös ymmärtäväinen ja muiden tunteet huomioiva. 11 tuo siihen mukaan henkisen ulottuvuuden ja henkisen palvelun. Tämä vahvistaa myös henkisiä kykyjämme.

Voisiko kesäkuu palvella ihmiskunnan henkisiä päämääriä vielä tavallista voimakkaammin? Ja jos kyllä, miten tämä ilmenee meidän jokaisen tavallisessa elämässä? Otetaanko tässä kuussa isoja harppauksia eteenpäin niin yksittäisen ihmisen kuin ihmiskunnankin tasolla? Lisääntyykö ymmärrys ja muiden – omista eriävien – näkökulmien huomioon ottaminen? Numerologiset värähteet ainakin ovat sellaiselle suotuisat.

Voisiko kesäkuu palvella ihmiskunnan henkisiä päämääriä vielä tavallista voimakkaammin?

Oli niin tai näin kesäkuussa on erityisen otollista auttaa, palvella ja ottaa huomioon muita (ja heidän mielipiteitään) sekä huomioda elämän henkinen ulottuvuus. Erityisesti henkinen palvelu on tämän kuukauden avainsana. Miten sinä voisit palvella lähimmäisiäsi, yhteisöäsi tai koko ihmiskuntaa? Tapoja on monia ja sinä varmasti keksit omasi. Itse esim. osallistuin viime viikonloppuna Tampereella järjestettyyn yhteismeditaatioon, jossa meditoimme keskittyen rauhaan, rakkauteen, iloon, totuuteen ja vapauteen. Yhteismeditaatiot ovat voimakkaita ja yleensäkin yhdessä tekeminen yhteisen, myönteisen päämäärän hyväksi saa paljon hyvää aikaan. Yhteinen intentio vahvistaa ja moninkertaistaa osallistujiensa voiman.

Ne asiat vahvistuvat, joihin kiinnitämme huomiomme.

sukunimen

Muita numerologia-aiheisia kirjoituksiani ovat mm. Minun tarinani ja miten numerologia liittyy siihenTasapainoa elämään numerologian avulla ja Numerologisen karttasi tasapainotus tehdään sielusi ohjauksessa.

Opi lisää katsomalla Numerologiawebinaarin tallenne tästä.

Numerologinen uusi vuosi 15.9.2023

Testaa omat numerosi – Numerologia testi

Kokeile tästä minitulkintaa ilmaiseksi ja vinkkaa kaverillekin! Tämä pieni numerologia testi tulkitsee syntymäajan lukuja tiivistetysti. Laajassa tulkinnassa otetaan huomioon myös nimien vaikutus.

Antamalla syntymäaikasi, numerologia laskuri lähettää sähköpostiisi minitulkinnan siitä. (Viesti voi tulla pienellä viiveellä, tarkista myös roskapostikansiosi.)

numerologia laskuri
Minitulkinta

(Jatkossa saat silloin tällöin sähköpostiisi tietoa mm. muutoksista numerologisissa ajanjaksoissa (kuukaudet, vuodet) ym. kiinnostavaa numerologiatietoutta. Voit lopettaa viestien vastaanottamisen koska tahansa.)

Samankaltaiset artikkelit