naissoturi
|

Kaikkein tärkein asia elämässäsi, jonka puolesta olet valmis vaikka taistelemaan

Mikä on sinulle kaikkein tärkeintä maailmassa? Mikä on viimeinen asia, josta luovut, vaikka kaikki muu vietäisiin ja jonka puolesta olet valmis vaikka taistelemaan viimeiseen hengenvetoon saakka? Onko se sinulle vapaus? Onko se sinun perheesi tai muut läheiset ihmiset? Onko se terveytesi? Onko se omaisuutesi?

Mihin asti olet valmis tottelemaan ja tekemään, kuten ylemmältä taholta määrätään? Kumpi on tärkeämpää: tehdä niinkuin käsketään vai elää itselleen ja arvoilleen uskollisena? Pystytkö katsomaan lastasi vilpittömästi silmiin, kun hän myöhemmin kysyy perusteluita nykyisille valinnoillesi?

Päivittäiset arvovalinnat

Elämme nyt tilanteessa, jossa arvomme joutuvat päivittäin koetukselle. Joudumme tekemään arjessamme isoja arvovalintoja. Voiko toiseen koskea, voiko mennä kylään, uskaltaako kutsua kylään, voiko kätellä, voiko halata, onko käytettävä maskia, voiko lapsen lähettää kouluun, jos sillä jostain syystä vuotaa vähän nenä jne? Normaaleissa arjen tilanteissa olemme hämillämme, että miten tässä nyt tulisi toimia. Vastaavissa olosuhteissa emme ole olleet ikinä ennen. Tämä aiheuttaa hyvin monessa ymmärrettävästi stressiä ja ahdistusta sekä kuluttaa paljon henkisiä voimavarojamme. Moni tuntuu olevan hädissään ja peloissaan. Minäkin olen.

En ole tottunut joka päivä miettimään tavallisissa tilanteissa (kuten ruokaostoksilla käydessä), että miten minun tulee toimia, jotta pysyn uskollisena itselleni ja arvoilleni. Toisaalta joudun myös miettimään, miten muut suhtautuvat arvojeni mukaisiin valintoihin, jos ne poikkeavat muiden, kenties enemmistön, valinnoista. Joudun siis varautumaan hyökkäyksiin valintojani kohtaan ja miettimään, miten puolustaudun. Mikä valtava stressin aihe!

taistele arvojesi puolesta

Elämän arvot

Täyttymyksellinen, onnellinen elämä vaatii omien arvojen tiedostamista ja niiden mukaan itselleen uskollisena elämistä.

Jos et ole ihan varma, mitkä sinun arvosi ovat, katso valintojasi. Mihin sinä valitset käyttää aikaasi, rahaasi, huomiotasi? Kyllä, juuri niitä asioita sinä arvostat eniten. Jos et ole tyytyväinen nykyisiin arvoihisi (eli valintoihisi), voit alkaa valita toisin, tästä hetkestä alkaen. Voit tietoisesti muuttaa arvojesi järjestyksen ja alkaa toimimaan jatkossa päivitettyjen arvojesi mukaan.

Selvitä itsellesi oma arvojärjestyksesi sydäntäsi ja tunteitasi kuunnellen.

Tee lista

Autan sinua kysymysten avulla. Tee nyt heti lista asioista, jotka koet itsellesi tärkeiksi tai joihin kulutat aikaasi / huomiotasi / rahaasi / tai muuta energiaasi jossain muodossa. Listaa ihan kaikki, mitä suinkin keksit. Ala sitten vertailemaan listasi asioita keskenään. Kumpi on sinulle tärkeämpää, raha vai terveys? Kumpi on sinulle tärkeämpää, työ vai perheesi? Kumpi on sinulle tärkeämpää, vapaus vai raha? Jne.

Selvitä itsellesi oma arvojärjestyksesi sydäntäsi ja tunteitasi kuunnellen. Mikä ihan oikeasti liikuttaa sydäntäsi ja tunteitasi? Jätä järki kokonaan tämän tehtävän ulkopuolelle. Tämä tehtävä tehdään sydämellä.

Valitse tunteella

Jos sinulla olisi erinomainen terveys, mutta joutuisit elämään ilman rakkaitasi? Tai jos saisit elää rakkaidesi kanssa, mutta et olisi terve? Jos sinä olisit vapaa, mutta rahaton? Tai jos sinulla olisi rahaa, mutta olisit menettänyt vapautesi? Kumman valitsisit? Rajuja kysymyksiä, joiden eteen kukaan ei halua tosielämässä joutua, mutta ne auttavat järjestämään arvomaailmaasi. Pyri saamaan sinulle ne kaikkien tärkeimmät asiat nousemaan esiin näiden kysymysten ja kuvitteellisten vastakkain asettelujen avulla.

Tämän kaltaisia kysymyksiä käytetään myös osana Passion Test:ä. Olet ehkä kuullut siitä tai tehnytkin sen joskus. Se on loistava menetelmä omien intohimojen ja arvojen selvittämiseksi.

Vapaus ja rakkaimmat

Mitä sait selville nykyisistä arvoistasi? Kun tärkeimmät arvosi ovat selvät sinulle itsellesi, sinun on helpompi tehdä päivittäisiä valintoja, seistä niiden takana ja tarvittaessa myös puolustaa omaa kantaasi. Tämä ei ole mikään pikku juttu vaan juuri sitä, mitä tämä aika ja ihmiskunnan tulevaisuus vaatii meiltä nyt.

Minulle on kaikkein tärkeintä vapaus ja perheeni. Vapaus olla fyysisesti lähellä, vapaus koskettaa, vapaus halata. Vapaus pitää huolta itseni ja lasteni hyvinvoinnista sen mukaan, minkä katson olevan totta, hyvää ja oikein (mm. homeopatia pääasiallisena hoitomuotona sekä kemiallisten lääkkeiden ja rokotusten välttäminen). Nykyarjessa hyvinvoinnista huolehtiminen tarkoittaa mm. vahingollisen käsidesin ja haitallisten kasvomaskien välttämistä. Yksistään jo tämä on aiheuttanut paljon stressiä, ahdistusta ja mielipahaa. Tulevaa rokotetta en myöskään tule ottamaan itselleni enkä lapsilleni. Vapauteen liittyy olennaisena osana itsemääräämisoikeus. Oikeus henkilökohtaiseen vapauteen ja koskemattomuuteen on kirjattu Suomen Perustuslakiin. Tämä on hyvä pitää mielessä näinä omituisina aikoina, joita nyt elämme.

Numerologinen marraskuu tuo huomion kotiin ja perheeseen

Uskon, että monella arvojärjestyksen kärkipäähän nousee perhe ja läheiset ihmiset. Nyt marraskuussa tähän onkin oiva tilaisuus kiinnittää huomiota, koska marraskuun numerologinen värähde 6 suosii perheeseen, kotiin ja sydämen asioihin keskittymistä. Nyt on hyvä hetki tehdä parannuksia kotona ja ihmissuhteissa; hieroa sopua ja syventää ihmissuhteita.

En usko, että yksikään ihminen valitsisi elää muuten täydellisessä maailmassa, mutta yksin ilman läheisiä ihmissuhteita. Marraskuun 6-värähde nostaa ihmissuhteet, perheen ja kodin merkityksen huomiomme keskiöön. Ja juuri sinne nämä asiat kuuluvatkin. Miten voimme luoda kodistamme onnen, rakkauden ja harmonian keskuksen, turvasataman maailman myrskyiltä? Miten suojaamme kotimme ulkopuolisilta vaikutuksilta, joita emme kotiimme halua? Meillä on oikeus valita, keitä ja millaista energiaa päästämme kotiimme. Me määritämme kotimme energeettiset rajat.

Entä miten voimme lisätä läheistemme onnellisuutta? Miten voimme lisätä läheisyyttä ja kosketusta, fyysistä läheisyyttä, joka lisää onnellisuuden kokemustamme ja sitoo meidät kiintymyksen sitein yhteen? Fyysinen läheisyys saa onnellisuushormonit virtaamaan kehossamme, joten kosketaan toisiimme; halataan, silitetään, hierotaan, paijataan, painitaan ja pussaillaan. Ollaan toistemme iholla. Fyysinen hellyys lisää onnellisuutta ja vähentää stressiä, vahvistaa vastustuskykyä ja pitää meidät terveinä.

Elinvoima, terveys ja onnellisuus edellyttävät läheisiä ihmissuhteita, hellyyttä ja toisen koskettamista.

läheisyys

 

Haluatko saada ilmaisia neuvoja onnelliseen ja yltäkylläiseen elämään?

Voit liittyä postituslistalleni kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen. Saat lahjaksi suositun “Itsensä rakastaminen” -meditaation (arvo 12€).

Uutiskirje, etusivu

Testaa omat numerosi – Numerologia testi

Kokeile tästä minitulkintaa ilmaiseksi ja vinkkaa kaverillekin! Tämä pieni numerologia testi tulkitsee syntymäajan lukuja tiivistetysti. Laajassa tulkinnassa otetaan huomioon myös nimien vaikutus.

Antamalla syntymäaikasi, numerologia laskuri lähettää sähköpostiisi minitulkinnan siitä. (Viesti voi tulla pienellä viiveellä, tarkista myös roskapostikansiosi.)

numerologia laskuri
Minitulkinta

(Jatkossa saat silloin tällöin sähköpostiisi tietoa mm. muutoksista numerologisissa ajanjaksoissa (kuukaudet, vuodet) ym. kiinnostavaa numerologiatietoutta. Voit lopettaa viestien vastaanottamisen koska tahansa.)

Samankaltaiset artikkelit