valoa pinnalla

Ihmiskunnan sukellus syvään päähän

Nykyinen maailmantilanne mietityttää minua ihan jokaikinen päivä. Mistä oikein on kyse? Miten tähän olisi parasta suhtautua? Miten minun olisi parasta toimia? Tähän kuluu päivittäin paljon aikaa ja henkistä energiaa.

Hyvänä hetkenä, rentoutuneena, virkeänä ja meditoidessa minussa vahvistuu sisäinen tieto ja tunne, että kaikki on hyvin. Tapahtuipa mitä tahansa, kaikki tulee menemään lopulta hyvin. Okei… No hyvä.

Sitten taas kun väsyttää, on muuten huonoissa fiiliksissä ja kaikki muutenkin ärsyttää, alkaa ahdistus nostaa päätään ja mieleen alkaa nousta kysymyksiä. Jos kaikki siis menee hyvin, niin mitä se ihan oikeasti käytännössä tarkoittaa? Kokemuksesta tiedän, että jos yläkerran mielestä joku asia menee hyvin, niin itsestäni ei välttämättä kyllä ollenkaan tunnu siltä… Niin, että onko tämäkin sen kaltainen “kaikki menee hyvin” -juttu?!?

Turha sitä oikeastaan on kysyä, koska tiedän kyllä vastauksen sisimmässäni, vaikka kovasti mielelläni haluankin sen torjua. Kyllä tämä taitaa juuri sellainen juttu olla.

Ihmiskunta on tehnyt sukelluksen syvään päähän ja ne, jotka uivat määrätietoisesti ylöspäin kohti pintaa ja valoa, selviävät parhaiten.

Kissanpojat on siis heitetty veteen ja nyt katsotaan, ketkä oppivat uimaan ja kuinka nopeasti. Parhaiten selviävät ne, jotka pystyvät pysyttelemään mahdollisimman paljon luottamuksen, rakkauden, ilon, armollisuuden, lempeyden, kiitollisuuden ja innostuksen tilassa. Okei… Miten se tehdään?

valoa

Kaikki keinot ovat sallittuja

“Kaikki keinot ovat sallittuja sodassa ja rakkaudessa.” sanotaan. Nyt olemme sodassa, joten tämä pitää paikkansa nykytilanteessa. Tee siis ihan mitä tahansa, mikä saa sinut pysymään hyvissä fiiliksissä (ilo, rakkaus, luottamus, toivo, kiitollisuus, innostus jne.). Siis ihan mitä tahansa. Kaikkein tärkeintä on huolehtia omasta energiavärähtelyn tasosta ja että se pysyy mahdollisimman korkealla.

Suuri Avunpyyntö -rukous

Haluan jakaa kanssasi yhden keinon, joka toimii minulla upeasti. Se voimaannuttaa, kohottaa, lohduttaa ja antaa toivoa. Se antaa minulle voimaa kohdata haastavia ja ristiriitaisia tilanteita rauhallisena ja oman voimani säilyttäen. Se on Suuri Avunpyyntö -rukous.

suuri avunpyyntö -rukous
Voit tallentaa tai tulostaa rukouksen itsellesi klikkaamalla kuvaa.

Yhdessäolo läheisten kanssa

Itselle tärkeiden ja läheisten ihmisten kanssa rakkaudellisen ja hyväntuulisen ajan viettäminen yhdessä on myös supertärkeää. Yhdessäolo ja aito kohtaaminen voimaannuttavat ja kohottavat värähdettämme. Hyvissä ihmissuhteissa on parantavaa voimaa.

Valo poistaa pimeyden

Oman energian vahvistaminen ja oman värähteen kohottaminen on tärkeää siksi, että se lisää valoa ihmiskunnassa ja kohottaa ihmiskunnan tietoisuuden tasoa. Meistä ihan jokaisella on merkitystä. Sinä olet tärkeä. Ei ole ollenkaan yhdentekevää, miten kohtelet itseäsi. Pidä siis itsestäsi ja värähteestäsi hyvää huolta, koska sinun tulee omalta osaltasi pelastaa maailma. Et kuitenkaan ole yksin. Me teemme tämän yhdessä. Ja me tarvitsemme myös sinut!

Sytytä liekkisi

Kun joku tuo pimeään, ikkunattomaan huoneeseen palavan kynttilän, valo lisääntyy ja pimeys vähenee. Kun toinenkin tuo sisään oman sytytetyn kynttilänsä, valo lisääntyy ja pimeys vähenee entisestään. Kun yhä useampi sytyttää kynttilänsä ja valaisee sillä omalta osaltaan huonetta, se kirkastuu lopulta niin, että huoneesta ei löydy enää edes hämärää nurkkaa vaan huone loistaa täydessä kirkkaudessaan valoa. Sytytä siis liekkisi ja valaise sillä ihmiskunnan vielä hämärää, mutta alati valaistuvaa huonetta.

Sinä pelastat maailman. Ja me teemme sen yhdessä.

sytytä kynttiläsi

Haluatko saada ilmaisia neuvoja onnelliseen ja yltäkylläiseen elämään?

Voit liittyä postituslistalleni kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen. Saat lahjaksi suositun “Itsensä rakastaminen” -meditaation (arvo 12€).

Uutiskirje, etusivu

Samankaltaiset artikkelit