nainen ratsastaa

Tietoisen luomisen mestari ratsastaa kontrastilla

Ihmiselämään kuuluu olennaisena osana kontrastin kokeminen. Kontrastilla tarkoitan sitä, että kohtaamme asioita, olosuhteita ja ihmisiä, jotka tuntuvat jollain tavalla enemmän tai vähemmän epämiellyttäviltä. Emme haluaisi kokea sellaista. Joskus reaktiomme voi olla äärettömän voimakas, suorastaan vihaa tai inhoa.

Mitä tällaisia asioita eli kontrastia sinun elämässäsi tällä hetkellä on? Harmittaako sinua, että puhelin soi usein juuri, kun olet kaupan kassalla maksamassa ostoksiasi? Tai että naapurin koira pissii kukkapenkkiisi? Tai että joudut tekemään työksesi jotain, mikä ei tuota sinulle iloa? Tai että rahat ei riitä välttämättömiin kuluihin? Tai että sinulla on jatkuvasti liian kiire tai liikaa työtä? Tai että joku sinulle läheinen ihminen kohtelee sinua epäarvostavasti? Tai että sinulta puuttuu hyvä ystävä? Tai että asut liian ahtaasti tai kotisi kaipaisi remonttia? Joku muu asia?

Kesytä kontrasti palvelukseesi

Kontrastilla on erittäin tärkeä tehtävä tietoisessa luomisessa. Voisi sanoa, että suorastaan ratkaiseva tehtävä. Kontrastin tarkoitus on herättää meidät huomaamaan, että haluamme jotain parempaa. STOP. Pysähdythän hetkeksi miettimään tätä.

Kontrastin tarkoitus on herättää meidät huomaamaan, että haluamme jotain parempaa.

kontrasti
Käytä kontrastia hyväksesi ja löydä sen avulla todelliset toiveesi.

Tietoisen luomisen mestari hyödyntää kontrastia luomisessaan. Hän kiittää jokaisesta kontrastista, jonka kohtaa ja kysyy välittömästi itseltään “Mitä minä haluan kokea tämän sijaan?”. Saatuaan vastauksen itseltään, hän kiinnittää huomionsa siihen. Siitä tulee hänen johtotähtensä ja kompassinsa. Tietoisen luomisen mestari ei siis jää piehtaroimaan mutaan ja surkuttelemaan kohtamaansa kurjuutta, kuten aika moni meistä – vielä tietoista luomista harjoittelevista – ainakin ajoittain tekee.

Tee haluistasi ja toiveistasi elämäsi kompassi

Parasta, mitä voit itsellesi, onnellisuudellesi ja hyvinvoinnillesi tehdä, on selvittää kontrastin avulla, mitä todella haluat elämässäsi kokea. Eli kun kohtaat tilanteita, ihmisiä, olosuhteita tms. joista et pidä ja joita et haluaisi kokea, kysy itseltäsi taianomainen kysymys: “Mitä minä haluan kokea tämän sijaan?”.

Ota paperia ja kynä ja kirjoita ylös kaikki kontrastia aiheuttavat asiat elämässäsi ja toista kysymys “Mitä minä haluan kokea tämän sijaan?” jokaisen asian kohdalla. Kirjoita muistiin se, mitä haluat kokea ja vedä yli se, mitä et enää halua kokea. Kontrastin avulla saat selkeyden siitä, mitä ihan oikeasti elämääsi haluat. Tee tästä listasta päämääräsi ja tavoitteesi. Pidä huomiosi keskittyneenä siihen niin paljon kuin mahdollista. Tärkeintä on kääntää huomiosi pois asioista, joita et halua kokea, asioihin, joita haluat kokea.

kompassi

Mielemme on sellainen hassu vekotin, että se luo jatkuvasti elämäämme lisää niitä asioita, joihin se on keskittynyt. Jos mielemme on keskittynyt elämämme kurjuuteen, se luo alitajuisesti lisää kurjuutta elämäämme. Jos pidämme mielemme keskittyneenä unelmiimme, se alkaa toteuttaa niitä alitajuisesti. Tietoisen luomisen kannalta on merkittävää, että käännämme huomiomme kohtaamistamme haasteista (“ongelmista”) mahdollisimman pian siihen, mitä haluamme kokea.

Jos pidämme mielemme keskittyneenä unelmiimme, se alkaa toteuttaa niitä alitajuisesti.

Pidä katse keskittyneenä päämäärääsi

Muistatko vielä, kun lapsena opettelit luistelemaan tai ajamaan pyörällä? Neuvottiinko sinua pitämään katseesi siinä suunnassa, johon halusit edetä? Huomasitko, että se toimi? Jos luistellessa katsoi alas eteensä jäähän, niin sinne päätyi kohta itse perässä. Tai jos pyörällä ajaessa katsoikin sivulle, niin pyörä lähti kääntymään siihen suuntaan. Edelleen sama tapahtuu helposti pyörällä tai autolla ajaessa. Katseemme johtaa meitä siihen suuntaan, johon se on suunnattu. Samalla tavoin mielemme fokus johtaa meidät siihen suuntaan, johon se on suunnattu.

Pidä siis huomiosi keskittyneenä siihen, mitä haluat ja siitä näkökulmasta, että saat sen mitä haluat. Olet varma, että saat sen. Keskity tuntemaan miltä sinusta tuntuu, kun sinulla on jo se, mitä haluat. Miltä sinusta silloin tuntuu? Tunne ja aisti se koko kehollasi, mahdollisimman voimakkaasti. Marinoi jokaikinen solusi tuolla ihanalla tunteella.

Usko ja luota

Pysy suunnassasi, usko ja luota, että saat sen mitä haluat. Tee oma osasi luomistyöstä ja anna universumin hoitaa omansa. Irrottaudu mielen rajoittavista tavoista saada se, mitä haluat. Universumilla on mielikuvituksemme rajat ylittävät keinot tuoda sinulle se, mitä toivot. Irrottaudu myös miettimästä, milloin toiveesi toteutuu tai millä tavalla. Kaikki tapahtuu parhaalla mahdollisella tavalla ja parhaaseen mahdolliseen aikaan. Tee itse tarvittavia kontreettisia toimia toiveesi toteutumisen eteen. Ota yhteyttä ihmisiin, jotka voisivat ehkä auttaa sinua tai tee jotain muuta, mikä voisi edistää toiveesi toteutumista.

Tärkeää on pitää oma olemus linjassa oman toiveensa kanssa eli puhua, toimia, ajatella, tuntea ja uskoa varmana siitä, että toive muuttuu todeksi.

Muistathan kaiken keskellä pysyä lempeänä ja rakastavana itseäsi kohtaan. Teet parhaasi ja se riittää aina. Olet upea ja rakastettava juuri sellaisena kuin olet.

Pidä kaikki omassa olemuksesi linjassa toiveesi kanssa.

nainen ratsastaa

Koetko elämässäsi kontrastia liittyen rahaan ja taloudelliseen tilanteeseesi? Haluaisitko oppia luomaan elämääsi lisää rahaa, yltäkylläisyyttä ja onnellisuutta?

Kaikki on mahdollista. Luo rahaa! -verkkovalmennuksessani opit luomaan elämääsi lisää rahaa ja mitä muuta tahansa vain haluat.

Verkkovalmennuksessa on 12 osaa ja se kestää 3 kuukautta. Tämä on aika, joka vaaditaan totuttujen käyttäytymismallien muuttamiseen pysyvästi. Valmennuksen materiaali koostuu kirjallisista osioista sekä videotallenteista (12 kpl), jotka sisältävät mm. tietoa rahan luomisen periaatteista, harjoituksia, tehtäviä ja ohjattuja meditaatioita.

Valmennus sisältää mm. tämän:

 • Selvitämme sinun suhteesi yltäkylläisyyteen ja vaurauteen tällä hetkellä ja sen missä kohtaa vauraus ei virtaa vapaasti elämässäsi.
 • Saat työkalut nousta puutteen ja niukkuuden tilasta kokemaan runsautta joka päivä ja muuttaa rahaan liittyvän pelon luottamukseksi.
 • Puramme valheellisia uskomuksia rahasta ja luomme tilalle uusia, totuudenmukaisia ja voimaannuttavia.
 • Pureudumme syvälle syihin ja alitajuntaan harjoitusten ja meditaatioiden avulla ja poistamme esteet vaurauden virtaamisen tieltä.
 • Saat mahdollisuuden eheytyä tunnetasolla lempeässä ohjauksessa.
 • Opit luomaan uuden, voimaannuttavan suhteen rahaan ja koko elämään.
 • Luomme sinulle henkilökohtaiset affirmaatiot eli vahvistuslauseet tukemaan sinua niissä kohdissa, joissa juuri sinä tarvitset vahvistusta.
 • Selkeytämme sinulle kuvan siitä, mitä todella sisimmässäsi haluat.
 • Luot itsellesi taloudellisen vision eli millaisen rahatilanteen sisimmässäsi todella haluat.
 • Tutustut tulevaisuuden itseesi eli parhaaseen versioon siitä mitä kaikkea todella voit olla.
 • Opit voimakkaan ja yksinkertaisen prosessin, joka tekee sinusta magneettisen vauraudelle.
 • Avaudut ottamaan vastaan kaiken sen yltäkylläisyyden ja vaurauden, joka sinulle syntymäoikeutenasi kuuluu.

Lisätietoa valmennuksesta ja sen sisällöstä löydät täältä.

Opi lisää tietoisesta luomisesta katsomalla Manifestointiwebinaarin tallenne tästä.

Haluatko saada ilmaisia neuvoja onnelliseen ja yltäkylläiseen elämään?

Voit liittyä postituslistalleni kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen. Saat lahjaksi suositun “Itsensä rakastaminen” -meditaation (arvo 12€).

Uutiskirje, etusivu

Samankaltaiset artikkelit