pinkki viini

Nosta yltäkylläisyyden tasoasi runsausrutiineilla

Meillä jokaisella on hyvin erilaiset lähkökohdat luoda runsautta ja yltäkylläisyyttä elämäämme. Mallinnamme jo lapsuudessa  vanhemmiltamme ja ympäristöstä opittuja malleja ja luomme elämäämme niiden pohjalta. Tai itse asiassa alitajuntamme luo sitä puolestamme siihen asti, kunnes otamme ohjat omiin tietoisiin käsiimme. Siihen asti luomme elämäämme ja vauraustasoamme alitajunnan automaattiohjauksessa.

Synnymme runsauteen – mitä sitten tapahtuu?

Kun synnymme tänne, me synnymme runsauteen. Meillä on kaikkea mitä tarvitsemme ja vanhemmat täyttävät tarpeemme. Vastasyntynyt syntyy ja elää runsaustietoisuudessa niin kauan, kunnes olosuhteet ja tapahtumat alkavat muokkaamaan sitä. Meillä on siis syntyessämme vielä yhtäläiset mahdollisuudet yltäkylläiseen elämään. Mitä sitten tapahtuu?

Jos olet sattunut syntymään vauraaseen perheeseen, jossa puute ei koskaan ollut puheenaiheena ja kaikki tarpeellinen tarjottiin sinulle viiveettä, olet luultavimmin omaksunut tämän saman mallin ja toistat sinä nyt elämässäsi alitajunnan ohjaamana. Alitajuntasi on ohjelmoitu niin. Tämähän on aivan loistavaa! Jatka vaan samaa rataa. Näistä lähtökohdista vauraan ja yltäkylläisen elämän luominen on helppoa.

Mutta entä sitten me kaikki muut, jotka olemme eri syistä johtuen omaksuneet toisenlaisia malleja ja ohjelmointeja elämän varrella? Jos olemme kasvaneet lapsuutemme ympäristössä, joka toistuvasti heijasteli puutetta jollain tavalla, olemme väistämättä imeneet puuteohjelmoinnin alitajuntaamme ja se pyrkii sieltä käsin ohjaamaan meidän toimiamme. Alitajuntamme pyrkii luomaan meille nuo samat tutut kurjat olosuhteet ja laittaa meidät toimimaan / käyttäytymään / valitsemaan sen mukaisesti, että näin käy. Tuttu on turvallista, vaikka se olisikin kurjaa. Eikö olekin hullua?

Muutos on mahdollinen myös sinulle

Jotta pääsemme ulos tutusta ja turvallisesta alitajunnan luomasta elämästä ja olosuhteista, meidän on alettava ohjaamaan elämäämme tietoisesti. Se tarkoittaa tietoista harjoittelua ja tietoista alitajunnan uudelleen ohjelmointia. Käytännössä poistetaan puuteohjelmointi ja korvataan se runsausohjelmoinnilla. Kuulostaa hyvältä, eikö?

Tämä on täysin mahdollista meille jokaiselle. Myös sinulle, joka nyt luet tätä. Sinä voit luoda itsellesi yltäkylläisen ja vauraan elämän. Se ei vaadi mitään erikoista, meillä kaikilla on siihen tarvittavat välineet eli mieli. Mieli on meidän voimakkain työkalumme ja sen avulla me teemme suurimmat urotyömme.

Runsauden ja vaurauden luominen omaan elämään vaatii päättäväisyyttä ja päivittäistä harjoittelua. Ei muuta. Tarvitaan runsausrutiinit, joita harjoitetaan päivittäin. Tässä pätee aivan sama kuin omasta fyysisestä kunnosta huolehtimisessa: jotta pääsee hyvään kuntoon, on harjoiteltava ja jotta pysyy hyvässä kunnossa, on edelleen harjoiteltava säännöllisesti.

pink wine 1964457 1920
Elämän yltäkylläisyys kuuluu myös sinulle.

Miten puuteohjelmointi korvataan runsausohjelmoinnilla?

Voimme uudelleenohjelmoida itsemme vaurauteen. Meidän tulee kääntää puutteeseen pohjautuvat ajatukset, tunteet, puheet ja teot päinvastaisiksi. Tähän tarvitaan tietoista havainnointia ja ennen kaikkea tietoista huomiomme keskittämistä. Meidän tulee kiinnittää ympäristössämme huomio siihen, mitä kaikkea ihanaa meillä on jo nyt runsaasti, sen sijaan, että keskittyisimme siihen, mitä meiltä puuttuu. Mitä enemmän keskitymme runsauteen, sitä enemmän vedämme runsautta puoleemme.

Jos huomaamme keskittyvämme puutteeseen, käännämme vain lempeästi huomiomme jälleen runsauteen. Kohteeksi kelpaa ihan mikä tahansa (vaikka lehtien / sadepisaroiden / lumihiutaleiden / hiekanjyvien runsaus), kunhan huomion keskipisteen saa siirrettyä runsauteen. Luonto suorastaan pursuaa runsautta, joten sen apuun voi aina luottaa. Voimme omassa elämässämme keskittyä siihen, että meillä on ruokaa, vaatteita, koti jne. Meillähän tosiasiassa on aivan valtavan paljon kaikkea. Jos keskitymme puutteeseen, emme kertakaikkiaan pysty näkemään runsautta elämässämme. Viime kirjoituksessani Kiitollisuuden eheyttävä voima kerroin ajatusleikistä, jossa kuvittelet menettäväsi kaikki mitä sinulla nyt on ja sen jälkeen kuvittelet, että saat sen kaiken takaisin. Tämän jälkeen uskon olevan helppoa nähdä runsaus elämässään.

Tällä tavalla, vähitellen, alitajuntamme alkaa muokkautua ja alkaa osaltaan luomaan runsautta elämäämme.

Rahaan liittyvät ohjelmoinnit

Rahaan liittyy meillä aivan erityisen paljon puuteohjelmointeja, luultavasti enemmän kuin mihinkään muuhun asiaan. Mitä sinä ajattelet nykyisistä tulonlähteistäsi? Minkälaisia tunteita ne sinussa herättää? Tunnetko kiitollisuutta ja yltäkylläisyyttä tulonlähteisiisi liittyen? Tunnetko, että rahat riittävät ja rahaa tulee aina vain lisää?

Jos et ole tällä hetkellä täysin tyytyväinen tulovirtaasi ja haluaisit sen lisääntyvän, ala arvostaa nykyistä tulonhankintaväylääsi ja tuntea kiitollisuutta siitä. Siinä on vaurauden avain. Tyytymättömyyden ja puutteen tilasta käsin on täysin mahdotonta luoda runsautta ja vaurautta. Se on manifestoinnin ja henkisten lakien vastaista. Puutteen tilasta käsin luot lisää puutetta. Runsauden tilasta käsin luot lisää runsautta. Yksinkertaista, mutta käytännössä ei aina niin helppoa.

Tunteet = Kokemusmagneetti

Mitä enemmän ja useammin näemme ja koemme runsautta elämässämme ja tunnemme kiitollisuutta siitä, sitä voimakkaammin luomme runsautta ja vaurautta elämäämme. Tunne on erityisen voimakas työkalu luomisessa. Se on kuin magneetti, joka vetää puoleensa lisää asioita, jotka saavat aikaan samoja tunteita meissä. Tuntemalla myönteisiä tunteita, saamme luotua myönteisen, alati vahvistuvan kierteen. Ilo, innostus, inspiraatio, rakkaus, onnellisuus, kiitollisuus ja kaikki muut ihanat tunteet vetävät puoleensa lisää asioita, jotka saavat meidät tuntemaan näitä samoja tunteita. Teemme itsellemme – ja kaikille muillekin – suuren palveluksen järjestämällä elämämme niin, että koemme näitä kohottavia tunteita mahdollisimman paljon. Tehdään enemmän niitä asioita, joista nautimme ja jotka saavat meidät tuntemaan myönteisiä tunteita. Oma asenne ja suhtautuminen elämään on ratkaiseva. Pienellä asenteen muutoksella voimme saada isoja muutoksia aikaan pitkällä tähtäimellä. Toivotut muutokset eivät tapahdu heti, mutta ajan saatossa kyllä.

Runsausrutiinit

Jotta saamme itsemme timmiin runsauskuntoon, meidän on harjoiteltava päivittäin. Ja hyvälle runsauden tasolle päästyämme, meidän on jatkettava rutiinien noudattamista, jotta pysymme saavuttamallamme tasolla. Olen saanut tästä itsekin muistutuksen, että ei kannata tuudittautua siihen, että saavutetulla tasolla pysyy ilman ylläpitävää treeniä.

Päivittäisiin runsausrutiineihin voi kuulua esim. affirmaatiot eli myönteiset vahvistuslauseet (kuten “Sallin vaurauden elämääni”, “Olen vaurauden arvoinen” tms.), joita toistetaan aamulla heti herättyä ja illalla nukkumaan mennessä mahdollisimman voimakkaasti tunteella eläytyen, aarrekartan katseleminen (myös tunne mukana!), vaurausmeditaation kuuntelu tai mitä tahansa muuta, joka toimii sinulla. Tärkeintä on, että harjoittelu on päivittäistä ja että harjoitus kohottaa sinua ja saa sinut todella tuntemaan myönteisiä tunteita siitä, että elät jo nyt runsaudessa ja vauraudessa.

Luomisen järjestys – Energiatasolta materiaaliselle tasolle

Luomistyö tehdään aina ensin energiatasolla (ajatus/tunne) ja vasta sitten se voi todentua fyysisessä, materiaalisessa maailmassamme. Eli “leiki” siis ajatuksissasi ja tunteissasi olevasi vauras, vaikka et vielä olisikaan. Fyysinen taso seuraa kyllä perässä. Englannin kielessä on osuva sanonta tähän liittyen:

Fake it until you make it.

gold 1369453 1280
Sinun vaurastumisesi ei ole keneltäkään muulta pois. Maailmankaikkeuden lähde on ehtymätön.

Haluaisitko sinä oppia luomaan elämääsi lisää rahaa, runsautta ja vaurautta?

Luo rahaa! -verkkovalmennukseen on koottu voimakkaimmat työkalut, menetelmät ja runsausrutiinit, joita käyttämällä opit luomaan elämääsi lisää rahaa, yltäkylläisyyttä, onnellisuutta, rakkautta, terveyttä, ystävyyttä tai mitä muuta tahansa vain haluat. Kaikki on mahdollista. Valmennuksen näkökulmaksi on valittu raha, koska juuri raha on useimmille se kaikkein vaikeimmin manifestoitava asia. Kun rahan tietoisen luomisen saa otettua haltuun, sujuu kaikki muukin!

Verkkovalmennuksessa on 12 osaa ja se kestää 3 kuukautta. Tämä on aika, joka vaaditaan totuttujen käyttäytymismallien muuttamiseen pysyvästi. Valmennuksen materiaali koostuu kirjallisista osioista sekä videotallenteista (12 kpl), jotka sisältävät mm. tietoa rahan luomisen periaatteista, harjoituksia, tehtäviä ja ohjattuja meditaatioita.

Valmennus sisältää mm. tämän:

 • Selvitämme sinun suhteesi yltäkylläisyyteen ja vaurauteen tällä hetkellä ja sen missä kohtaa vauraus ei virtaa vapaasti elämässäsi.
 • Saat työkalut nousta puutteen ja niukkuuden tilasta kokemaan runsautta joka päivä ja muuttaa rahaan liittyvän pelon luottamukseksi.
 • Puramme valheellisia uskomuksia rahasta ja luomme tilalle uusia, totuudenmukaisia ja voimaannuttavia.
 • Pureudumme syvälle syihin ja alitajuntaan harjoitusten ja meditaatioiden avulla ja poistamme esteet vaurauden virtaamisen tieltä.
 • Saat mahdollisuuden eheytyä tunnetasolla lempeässä ohjauksessa.
 • Opit luomaan uuden, voimaannuttavan suhteen rahaan ja koko elämään.
 • Luomme sinulle henkilökohtaiset affirmaatiot eli vahvistuslauseet tukemaan sinua niissä kohdissa, joissa juuri sinä tarvitset vahvistusta.
 • Selkeytämme sinulle kuvan siitä, mitä todella sisimmässäsi haluat.
 • Luot itsellesi taloudellisen vision eli millaisen rahatilanteen sisimmässäsi todella haluat.
 • Tutustut tulevaisuuden itseesi eli parhaaseen versioon siitä mitä kaikkea todella voit olla.
 • Opit voimakkaan ja yksinkertaisen prosessin, joka tekee sinusta magneettisen vauraudelle.
 • Avaudut ottamaan vastaan kaiken sen yltäkylläisyyden ja vaurauden, joka sinulle syntymäoikeutenasi kuuluu.

Ilmoittaudu mukaan verkkovalmennukseen täällä. Lisätietoa valmennuksesta ja sen sisällöstä löydät täältä.

Haluatko saada ilmaisia neuvoja onnelliseen ja yltäkylläiseen elämään?

Voit liittyä postituslistalleni kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen. Saat lahjaksi suositun “Itsensä rakastaminen” -meditaation (arvo 12€).

Uutiskirje, etusivu

Samankaltaiset artikkelit