kiitollisuus

Kiitollisuuden eheyttävä voima

Olen jo pitkään halunnut kirjoittaa kiitollisuudesta ja sen valtavasta eheyttävästä voimasta. Kiitollisuuden tunteminen on kuin kiitorata hyviin fiiliksiin ja onnellisuuteen ja samalla myös eheytymiseen syvemmällä tasolla. Se kohottaa meidän energeettistä värähdettämme ja vetää sitä kautta puoleensa asioita, joista voimme tuntea lisää kiitollisuutta. Sain tästä upeimman omakohtaisen kokemukseni tähän mennessä Teneriffalta paluuta seuranneena marraskuisena päivänä.

Käsittämättömän valtava kiitollisuuden hyökyaalto vyöryi ylitseni ja lävitseni, ajatellessani juuri päättynyttä ja parhaalla mahdollisella tavalla onnistunutta lomamatkaa viiden lapseni kanssa. Matka oli kymmenen vuoden odotuksen täyttymys ja merkittävä meille jokaiselle. (Tämä oli minun kymmenen vuoden takainen ja avioeron jälkeinen lupaukseni itselleni, että vien lapseni etelään lomalle heti, kun siihen tarjoutuu taloudellinen mahdollisuus.) Lomalta paluuta seuranneena päivänä kävin mielessäni läpi matkan tapahtumia ja koettuja tunteita sekä edelliskeväistä ideaani matkan järjestämisestä ja siihen liittyviä vaiheita ja tunteita. Tunteita oli NIIN hirvittävän paljon ja aivan laidasta laitaan: pelosta, epävarmuudesta ja jännityksestä iloon, rakkauteen ja kiitollisuuteen. (Tästä prosessista kirjoitan ihan erikseen, se on ihan oma tarinansa.)

kiitollisuus
Kiitollisuus on kiitorata onnellisuuteen.

Kokemani tunteiden supercocktail oli yksi voimakkaimmista ikinä ja päällimmäisenä tunteena leijui valtava kiitollisuus. Olin aivan haljeta ja pakahtua ihanasta kiitollisuuden tunteesta. Se tuntui siltä kuin ilotulitus olisi ollut käynnissä koko olemuksessani ja energiakentässäni. Samalla tunsin, kuinka tuo voimakas kiitollisuuden tunne eheytti minua hyvin syvillä olemiseni tasoilla. En pystynyt tiedostamaan yksityiskohtaisesti enkä varsinkaan loogisen järjen tasolla mitä tapahtui, mutta tunsin sillä hetkellä, että nyt tapahtuu syvää paranemista energiatasolla. Jotain hyvin vanhoja haavoja parannettiin. Olivatko ne edes tässä elämässä syntyneitä vai varhaisempia. En tiedä. Tämä kiitollisuuden healing-hoito sai aikaan syvimmän ikinä kokemani rentouden ja luottamuksen tunteen.

Minä olen turvassa. Olen aina ollut ja tulen aina olemaan. Minusta pidetään huolta.

Ihmettelin ihan tosissani, että miten ikinä vuosien varrella olen saattanut epäillä selviämistäni tai toimeentulemistani. Sehän on ollut aivan kertakaikkisen turhaa ja täydellistä ajan ja energian tuhlaamista. Samalla vähän naurattikin, että on meille ihmisille melkoinen työmaa annettu tunteidemme kanssa. Kun jollekin tunteelle antaa vallan, niin sehän vie mennessään! Niin hyvässä kuin pahassa. On tullut koettua ihan liian hyvin myös tuo huonompikin puoli… Kiitollisuudelle ja muille kohottaville tunteille kannattaakin antaa ihan rajaton valta. Ne muut (joita en edes nimeltä mainitse) saisi jättää kokonaan huomiotta. Energiamme menee aina siihen asiaan ja kasvattaa sitä asiaa, jolle annamme huomiomme. Tämä on henkinen laki ja se pätee aina. Sitä ei voi rikkoa. Ainoastaan voi rikkoa itseään siinä touhussa.

Kiitollisuus on kiitorata onnellisuuteen.

Entä jos ei löydä kiitollisuuden aiheita? Miten kiitollisuuden eheyttävää tunnetta silloin pystyy kokemaan?

Muistan joskus kuulleeni erinomaisen ja toimivan vinkin/harjoituksen tähän. Se on tällainen: Kuvittele kaikkia niitä asioita, joita sinulla nyt on: koti, työ, vaatteet, ruokaa, ystäviä, perhe jne. Ihan tavallisia asioita siis. Kuvittele sitten, että ne kaikki otetaan sinulta pois. Ihan kaikki. Kuvittele, että menetät kaiken muun paitsi henkesi ja kehosi. Miltä se tuntuisi? Minkälaista elämäsi olisi? Mitä tekisit? Kun olet pohtinut asiaa hetken, kuvittele sen jälkeen, että saat takaisen kaiken sen, mitä sinulla jo nyt on ja jonka kuvittelit äsken menettäneesi.

… Kuvittele asiaa vielä pikkuhetki. …

Wow! Eikö tunnukin siltä, että sinullahan on aivan valtavasti kaikkea hyvää ja ihanaa elämässäsi? Tonneittain asioita, joista voit olla kiitollinen? Anna tuon kiitollisuuden tunteen nyt vallata olemuksesi ja energiakenttäsi ihan totaalisesti. Uiskentele kiitollisuudessa ja paisuta tunnetta yhä vaan edelleen mielesi ja mielikuvituksesi voimalla. Ruoki sitä. Heitä lisää bensaa liekkeihin!

Mitä syvemmin tunnet kiitollisuutta, mitä useammin tunnet kiitollisuutta ja mitä kauemmin pystyt kiitollisuuden tunteen säilyttämään, sitä suurempi on sinun palkintosi eli eheytymisen kokemus syvemmillä olemisesi tasoilla. Tämä on itse tehtyä healing- eli energiahoitoa ja täysin ilmaista. Voit tehdä healingia näin itsellesi vaikka joka päivä. Voit aloittaa ja lopettaa päiväsi kiitollisuus-healingillä, jolloin vaikutus yhä vain syvenee, koska alitajuntamme on silloin auki ja vastaanottavainen, jolloin vaikutus tavoittaa helpommin syvimmät olemisen tasomme.

Tällä tavoin saavutat myös syvemmän luottamuksen elämään; siihen, että saat aina kaiken mitä tarvitset, että sinusta pidetään huolta ja että olet aina turvassa. Tästä syvän luottamuksen ja rentouden tilasta käsin pystyt luomaan elämääsi ihania ja kauniita asioita; onnellisuutta, rakkautta, vaurautta ja terveyttä – kaikkea sitä mitä unelmissasi haluat kokea.

Kiitollisuus on yksi korkeavärähteisimmistä tunteista, joita voimme kokea ja siksi sen eheyttävä vaikutus on niin suuri.

joutsenet valossa

Haluaisitko sinä oppia luomaan elämääsi tietoisesti ja toteuttaa unelmasi?

Se on täysin mahdollista. Luo rahaa! -verkkovalmennuksessa opit luomaan elämääsi lisää rahaa, yltäkylläisyyttä, onnellisuutta, rakkautta, terveyttä, ystävyyttä tai mitä muuta tahansa vain haluat. Kaikki on mahdollista. Valmennuksen näkökulmaksi on valittu raha, koska juuri raha on useimmille se kaikkein vaikeimmin manifestoitava asia. Kun rahan tietoisen luomisen saa otettua haltuun, sujuu kaikki muukin!

Verkkovalmennuksessa on 12 osaa ja se kestää 3 kuukautta. Tämä on aika, joka vaaditaan totuttujen käyttäytymismallien muuttamiseen pysyvästi. Valmennuksen materiaali koostuu kirjallisista osioista sekä audio-tallenteista (12 kpl), jotka sisältävät mm. tietoa rahan luomisen periaatteista, harjoituksia, tehtäviä ja ohjattuja meditaatioita.

Valmennus sisältää mm. tämän:

 • Selvitämme sinun suhteesi yltäkylläisyyteen ja vaurauteen tällä hetkellä ja sen missä kohtaa vauraus ei virtaa vapaasti elämässäsi.
 • Saat työkalut nousta puutteen ja niukkuuden tilasta kokemaan runsautta joka päivä ja muuttaa rahaan liittyvän pelon luottamukseksi.
 • Puramme valheellisia uskomuksia rahasta ja luomme tilalle uusia, totuudenmukaisia ja voimaannuttavia.
 • Pureudumme syvälle syihin ja alitajuntaan harjoitusten ja meditaatioiden avulla ja poistamme esteet vaurauden virtaamisen tieltä.
 • Saat mahdollisuuden eheytyä tunnetasolla lempeässä ohjauksessa.
 • Opit luomaan uuden, voimaannuttavan suhteen rahaan ja koko elämään.
 • Luomme sinulle henkilökohtaiset affirmaatiot eli vahvistuslauseet tukemaan sinua niissä kohdissa, joissa juuri sinä tarvitset vahvistusta.
 • Selkeytämme sinulle kuvan siitä, mitä todella sisimmässäsi haluat.
 • Luot itsellesi taloudellisen vision eli millaisen rahatilanteen sisimmässäsi todella haluat.
 • Tutustut tulevaisuuden itseesi eli parhaaseen versioon siitä mitä kaikkea todella voit olla.
 • Opit voimakkaan ja yksinkertaisen prosessin, joka tekee sinusta magneettisen vauraudelle.
 • Avaudut ottamaan vastaan kaiken sen yltäkylläisyyden ja vaurauden, joka sinulle syntymäoikeutenasi kuuluu.

Ilmoittaudu mukaan verkkovalmennukseen täällä. Lisätietoa valmennuksesta ja sen sisällöstä löydät täältä.

Haluatko saada ilmaisia neuvoja onnelliseen ja yltäkylläiseen elämään?

Voit liittyä postituslistalleni kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen. Saat lahjaksi suositun “Itsensä rakastaminen” -meditaation (arvo 12€).

Uutiskirje, etusivu

Samankaltaiset artikkelit