kurpitsa asetelma

Numerologinen vuosi vaihtui – huomasitko?

Maapallon numerologinen vuosivärähde vaihtui 28.9.2019. Tämä ajankohta voi aluksi vaikuttaa vähän hassulta, mutta tarkemmin ajateltuna ei ehkä sittenkään. Syksyllä kuluneen vuoden energia on käytetty loppuun ja uuden vuoden energia alkaa jo vaikuttaa ja tuntua. Luonto on samoilla linjoilla ja sehän ei ole koskaan väärässä. Luonto vetäytyy talvilepoon odottamaan kevään uutta elävöittävää energiaa.

Numerologinen vuosi vaihtuu aina syyskuun 4.:nen päivän jälkeisenä uuden kuun päivänä (se musta pallukka kalenterissa). Myös mm. juutalaiset juhlivat uutta vuotta ja maailman luomisen vuosijuhlaa numerologisen vuoden vaihtumisen aikoihin.

Rakennetaan turvallisuutta ja perustaa tulevaisuudelle

28.9.2019 maapallon vuosivärähde vaihtui iloisesta kolmosesta työteliääseen neloseen. Nelosvärähteen ydinteema liittyy turvallisuuden rakentamiseen.

Alkava vuosi kannustaa meitä rakentamaan pohjaa tulevaisuudelle ja toimimaan sen hyväksi. Eli kaikki suunnittelu, opiskelu ja työnteko paremman tulevaisuuden puolesta ja hyväksi on linjassa maapallon vuosivärähteen kanssa. Meillä on nyt myös vuosivärähteen puitteissa oiva mahdollisuus tehdä isoja tekoja esim. maapallomme ilmaston parhaaksi. Lähetetään vähintäänkin ajatuksissamme kaunis pyyntö päättäjille tehdä hyviä ja oikeita päätöksiä lastemme ja maapallomme hyväksi.

Me jokainen luomme omaa ja myös yhteistä tulevaisuutta omilla ajatuksillamme, tunteillamme ja uskomuksillamme. Pidetään siis huolta, että uskomme hyvään, puhumme, ajattelemme ja tunnemme sen mukaisesti. Uhkakuvia kauhistelemalla annamme energiaa niille ja ne vain vahvistuvat siitä.

Erittäin tärkeä on näkökulman valinta: toimitaan maapallon parhaaksi, mutta ei vastusteta ilmastonmuutosta. Vastustaminen antaa energiaa sille asialle, jota vastustamme. Esim. Äiti Teresa osallistui rauhanmarsseille, mutta ei koskaan sodanvastaisille marsseille.

syksyinen vaahtera

Nelosvuosi on perustan luomisen ja kylvön vuosi. Sadonkorjuun aika ei ole nyt vaan vasta myöhemmin. Älä yritä saada muutoksia aikaan väkisin. Tarvitsemme tänä vuonna kärsivällisyyttä, sitkeyttä ja ahkeruutta, joka kyllä palkitaan aikanaan.

Nelosvuonna kannattaa välttää taloudellista riskinottoa ja velvollisuudet tulee hoitaa. Rahankäyttö kannattaa suunnata työolojen parantamiseen, työkaluihin ja opiskeluun. Huvittelut on tänä vuonna syytä jättää edellisvuotta vähemmälle. Niidenkin aika tulee jälleen.

Maapallon värähde vaikuttaa meihin kaikkiin, koska ihmiskuntana olemme vahvasti maapallon vaikutuspiirissä ja energiassa. Meillä jokaisella on kuitenkin myös oma henkilökohtainen vuosivärähde, joka riippuu syntymäpäivästämme.

Mikä vuosi sinulla alkoi nyt?

Oman nyt alkaneen henkilökohtaisen numerologisen vuotesi värähteen saat selville laskemalla yhteen syntymälukusi ja maapallon vuoden värähteen 4. Syntymäluku 9 kulkee samassa rytmissä maapallon kanssa eli yhdeksikköjen numerologinen vuosi on myös 4.

Numerologisten vuosien teemat:
1 – uuden alku: paljon uusia mahdollisuuksia ja tilaisuuksia, jotka kannattaa hyödyntää
2 – harkinnan vuosi: vedä henkeä ja punnitse mitä edellisen vuoden aloituksistasi haluat jatkaa
3 – laajenemisen vuosi: avautumista, huvittelua ja keskeneräisten asioiden ratkeamista
4 – työnteon vuosi: rakenna kärsivällisesti tulevaisuuttasi
5 – vauhtia ja vaarallisia tilanteita: oma reagointisi yllättäviin käänteisiin ratkaisee tuleeko tästä vuodesta harmittava vai paras vuotesi ikinä
6 – kodin ja sydämen asioiden vuosi: onnellisuutta ja tasapainoa
7 – sisäisen kasvun vuosi: itsetutkiskelua ja sisäisen äänen kuuntelua
8 – karman vuosi: sitä niität, mitä olet edellisinä vuosina kylvänyt (huom. karma voi olla yhtä lailla myönteistä kuin kielteistä)
9 – päätösvuosi: aiemmin aloitettujen asioiden päätökseen saattamista


Haluaisitko tietää, mitä numerologia kertoo juuri sinusta?


kurpitsa asetelma

Alla on haastatteluni Naiseuden Voiman juttutuokiossa ja linkki Heidi Harjun blogikirjoitukseen, jossa hän kertoo omista kokemuksistaan numerologiasta.

Apua elämään numerologiasta / Haastattelussa Tuulia Laine

Kerron haastattelussa mm. omista haasteistani identiteettiin ja ammatinvalintaan liittyen, joihin numerologia toi avun. Myös haastattelijani Heidi Harju Naiseuden Voimasta kertoo omista kokemuksistaan numerologisesta tulkinnasta ja tasapainotuksesta ja niiden vaikutuksesta hänen elämässään. Puhumme numerologiasta ja sen hyödyistä itsetuntemus- ja muutostyökaluna myös yleisellä tasolla.

Testaa omat numerosi – Numerologia testi

Kokeile tästä minitulkintaa ilmaiseksi ja vinkkaa kaverillekin! Tämä pieni numerologia testi tulkitsee syntymäajan lukuja tiivistetysti. Laajassa tulkinnassa otetaan huomioon myös nimien vaikutus.

Antamalla syntymäaikasi, numerologia laskuri lähettää sähköpostiisi minitulkinnan siitä. (Viesti voi tulla pienellä viiveellä, tarkista myös roskapostikansiosi.)

numerologia laskuri
Minitulkinta

(Jatkossa saat silloin tällöin sähköpostiisi tietoa mm. muutoksista numerologisissa ajanjaksoissa (kuukaudet, vuodet) ym. kiinnostavaa numerologiatietoutta. Voit lopettaa viestien vastaanottamisen koska tahansa.)

Samankaltaiset artikkelit