maailmankaikkeus

Maailmankaikkeus juonittelee jatkuvasti asioita sinun hyväksesi

Se on kuin salaliitto, joka toimii sinun huomaamattasi, järjestellen asioita selkäsi takana ja aina sinun parhaaksesi. Maailmankaikkeus/Luoja/Korkein Voima/Ikiaikainen Viisaus/tai miksi haluatkaan meitä korkeampaa voimaa kutsua haluaa aina ja jatkuvasti vain sinun parastasi. Se tekee kaikkensa, jotta sinä vapautuisit itse tekemistäsi suojakuoristasi ja antaisit upean Valosi loistaa maailmalle. Olisit ylväästi ja rohkeasti se Valo, joka sisimmässäsi olet.

Sisimmässäsi sinä tiedät kyllä kuka olet ja mitä olet tullut tänne tekemään. Sinä olet voimakas Valon soturi, josta “olosuhteiden uhri” on hyvin kaukana, valovuosien päässä oleva harhakuva, jolla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.

Elämme illuusioiden maailmassa, jonka materiaaliset muodot saavat meidät sokaistumaan emmekä näe todellisuutta illuusion verhon toisella puolen. Hetkittäin saatamme kokea aitoa Ykseyttä ja ymmärtää todellisuuden luonteen. Kuinka hyvältä ja täyttymykselliseltä tuollaisessa hetkessä voikaan tuntua! Voi, kunpa se pysyisi. Mutta fyysisin aistein koettavan maailman virikkeet ovat voimakkaita ja vievät huomiomme muualle. Meille jää vain kaunis muisto Ykseyden hetkestä sekä kaipaus kokea se uudelleen.

Kuinka hyvältä ja täyttymykselliseltä tuollaisessa hetkessä voikaan tuntua!

nainen valossa
Anna upean valosi loistaa maailmaan.

Mikä tarkoitus tällä oikein on?

Miksi me leikimme täällä maapallon kokoisessa nukkekodissa kehoihin ja aisteihin kahlittuina?

Ihan niin kuin leikki on lasten työtä, elämänleikki on meidän aikuisten työtä. Meidän työmme on vapautua omatekoisista rajoitteistamme ja elää onnellisina ja runsauden ympäröiminä. Siksi me olemme täällä.

Keho, aistit, tunteet ja ajatukset ovat työkalujamme, joita hyväksi käyttäen vapautamme itsemme itse luomistamme rajoitteista. Työ tuntuu joskus raskaalta ja kurjalta, mutta palkitsee. Ympärillämme olevat ihmiset ja olosuhteet peilaavat edistymistämme. Mitä rakkaudellisempia ovat ihmissuhteemme ja mitä yltäkylläisempiä ovat olosuhteemme, sitä pidemmällä olemme.

Kaikki vaikuttaa kaikkeen eikä mitään osaa voi irrottaa erilliseksi. Ihminen on kokonaisuus ja ihmiskunta on kokonaisuus. Kun yksi ihminen antaa oman Valonsa loistaa, hän valaisee samalla myös muita ja auttaa heitä tekemään samoin. Siksi meistä ihan jokaisella on merkitystä. Myös sinulla. Sinä olet tärkeä ja merkityksellinen koko ihmiskunnalle.

Arvokkain teko, jonka voit tehdä itsesi ja meidän kaikkien hyväksi, on vapauttaa itsesi omista rajoitteistasi ja olla se Valo, joka sisimässäsi olet. Irrota rohkeasti ja luottavaisena suojukset ja varjostimet Valosi edestä, koska sinä et enää tarvitse niitä. Mitä vastaan sinun tarvitsisi suojautua, kun koko Maailmankaikkeus toivoo samaa kuin sinä ja tekee kaikkensa hyväksesi?

Sinun tarkoituksesi on olla onnellinen.

Haluatko saada ilmaisia neuvoja onnelliseen ja yltäkylläiseen elämään?

Voit liittyä postituslistalleni kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen. Saat lahjaksi suositun “Itsensä rakastaminen” -meditaation (arvo 12€).

Uutiskirje, etusivu

Samankaltaiset artikkelit