kukka

Mahdoton toteutuu parhaillaan

En ole koskaan ennen varannut ulkomaanmatkaa itselleni ja viidelle lapselleni. Huomaan, että se herättää minussa voimakkaita tunteita. Molempiin suuntiin. Tunnen suurta iloa siitä, että lopultakin minulla on mahdollisuus toteuttaa unelmani. Olen onnistunut luomaan rahat tähän odotettuun matkaan. Minä tein sen! Tein sen, minkä muutama vuosi sitten vielä kuvittelin mahdottomaksi.

flowers 19830 1280
Elämä on ihanan jännittävää.

Päätös

Muistan kuinka jossain vaiheessa avioeroni jälkeen, keskellä yksinhuoltajan niukkaa arkea, tein päätöksen, että vielä jonain päivänä vien lapseni etelänmatkalle. Että vielä koittaa se päivä, jolloin pystyn siihen. Minulla ei ollut aavistustakaan siitä, milloin se päivä tulisi ja olisivatko lapseni silloin ehkä jo aikuisia. Sillä ei oikeastaan ollut väliä. Halusin vain, että jonain päivä pystyn tarjoamaan lapsilleni ulkomaanmatkan. Yksi lapsistani on nyt ehtinyt varttumaan täysi-ikäiseksi ja toinenkin on jo muuttanut kotoa. Mutta nyt se päivä kuitenkin on koittanut.

Tunne vai järki?

Kaiken ilon ja onnistumisen tunteiden lisäksi huomaan tuntevani myös pelkoa ja epäröintiä: “Voinko nyt ihan oikeasti varata tämän matkan? Onkohan tämä nyt vähän tyhmää ja ajattelematonta? Eikö olisi viisaampi laittaa rahat talteen niukan päivän varalle?”

Ei! Tämä on minulle tärkeää ja uskon, että se on sitä myös lapsilleni. Sillä jos saisin vain yhden asian toteuttaa tässä elämässä, niin se olisi juuri tämä matka. Mutta kylläpä jännittää tai suorastaan pelottaa tämä uusi ja ihmeellinen aluevaltaus… Huh huh.

Pohdin samalla, että asioita voi arvottaa niin eri tavoilla. Järjellä tätä matkaa ei voi perustella. Järjellä ajateltuna rahat tulisi laittaa jemmaan ja säästää johonkin “tarpeelliseen”. Mutta jos on elänyt vuosikausia niukkaa ja yltiöjärkevää arkea yksin lasten kanssa ja vihdoin koittaa aika, jolloin voi rikkoa totutun kaavan, laittaa ns. elämän risaiseksi ja nauttia elämän tarjoamista ihanista kokemuksista ilman huolta tulevasta, niin kyllä nyt todellakin on sen aika. Me olemme ansainneet sen.

Kyllä! Nyt valitaan tunteella. Nyt on tunteiden aika. Järki pysyköön hetken hiljaa, sitä on kuunneltu jo ihan kyllästymiseen asti. Kylläpä elämä onkin jännittävää!

balloon 1046658 1280
Kohti korkeuksia!

Eka kerta jännittää aina

Jos tekee jotain asiaa ensimmäistä kertaa elämässään, niin on luonnollista, että se aiheuttaa hiukan tärinää, epäröintiä ja epävarmuutta. Ollaan uuden äärellä. Laajennetaan kokemuspiiriä. Otetaan uusi asia haltuun. Onhan polkupyörällä ajamisen opettelukin hieman pelottavaa. Ainakin jännittävää. Tai ensimmäinen työpäivä. Tai ensimmäisen lapsen syntymä. Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Uutta opeteltavaa riittää niin kauan kuin elämääkin.

Se, että joku asia pelottaa tai jännittää, ei ole syy jättää sitä tekemättä. Meille aikuisille siitä on tullut suorastaan tapa, että jätetään asioita tekemättä, kun pelottaa tai jännittää. Mutta mietipä jos yksivuotias, juuri kävelemään opetteleva lapsi päättäisikin, että enpä opettelekaan, koska pelottaa liikaa?

Nyt se on tehty. Kaikesta pelosta ja jännityksestä huolimatta. Yhteinen all inclusive matka lasten kanssa on varattu. Huh. Vieläkin jännittää. Ja hymyilyttää yhtä aikaa.

Miten tein sen?

Miten ihmeessä onnistuin (vielä vuosi sitten työttömänä) yksinhuoltajana säästämään rahat kuuden hengen etelänmatkaan?!? Sitähän tässä edelleen ihmettelen itsekin. Vaikka kyllä minä syyn tiedän, olen vain niin hämmästynyt sen voimasta.

Tein sen manifestoimalla vai pitäisikö sanoa moneyfestoimalla eli luomalla rahaa energiatasolla. Vielä vuosi sitten en olisi arvannut, että jo nyt olen varaamassa tätä unelmien matkaa. Vaikka tiesinkin, että olin juuri saanut käyttööni sellaiset manifestointityökalut (Luo rahaa! -valmennus), joilla voin luoda elämästäni ihan mitä haluan.

Pelkkä energiatasolla luominen ei tietenkään riitä, täytyy myös heilauttaa eväänsä tässä fyysisessä todellisuudessa. Mutta tärkein työ tehdään energiatasolla ENNEN kuin ryhdytään fyysisen tason toimiin.

Olen mm. vuosikaudet visualisoinut tätä matkaa lähes päivittäin. Olen nähnyt itseni ja lapseni nauttimassa yhdessäolosta,  hyvästä ruuasta, lämmöstä, etelän tuoksuista, musiikista ja tanssimassa iloiten elämästä. Olen tuntenut niitä ihania tunteita, joita haluan kokea. Olen kuvitellut ja nähnyt mielessäni lasteni ilon. Olen tuntenut itseni vapaaksi, onnelliseksi, vauraaksi ja rakastetuksi. Olen myös nähnyt lapseni vapaina, onnellisina, vauraina ja rakastettuina.

Hei, minun kalleimmat aarteeni, kohta me lennetään!

plane 841441 1280
Täältä tullaan unelmaloma!

Haluaisitko sinäkin oppia luomaan lisää rahaa ja toteuttaa unelmasi?

Se on täysin mahdollista. Luo rahaa! -verkkovalmennuksessa opit luomaan elämääsi lisää rahaa ja mitä muuta tahansa vain haluat. Jo 74 ihmistä on ottanut elämänsä ohjat omiin käsiinsä ja käynyt muutama kuukausi sitten julkaistun valmennukseni tai käy sitä parhaillaan laajentaen omaan elinpiiriään ja rikkoen omia rajojaan.

Haluatko saada ilmaisia neuvoja onnelliseen ja yltäkylläiseen elämään?

Voit liittyä postituslistalleni kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen. Saat lahjaksi suositun “Itsensä rakastaminen” -meditaation (arvo 12€).

Uutiskirje, etusivu

Samankaltaiset artikkelit