nainen punaisissa kukkasissa

Olemme syntyneet täydellisiksi ja runsauden keskelle

Meistä jokainen on syntynyt tähän maailmaan täydellisenä ja runsauden keskelle. Vastasyntyneellä vauvalla on kaikki tarvittava äidissään, joka täyttää kaikki hänen tarpeensa ravinnosta lähtien. Meillä jokaisella on syntyessämme vakaa luottamus siihen, että meistä pidetään huolta ja tarpeemme täytetään. Se kuuluu meille. Se on syntymäoikeutemme. Me emme epäile sitä. Vastasyntynyt elää yltäkylläisyydessä. Hänelle tuodaan lahjoja ja hänellä on vaatteita ja kaikkea muutakin tarpeellista runsaasti. Puutetta ei ole. Meidän ei vastasyntyneenä tarvitse tehdä mitään ansaitaksemme runsautta. Meidän ei tarvitse taistella etujemme puolesta. Kaikki hoituu muiden toimesta. Riittää, että vain olemme.

Meidän ei vastasyntyneenä tarvitse tehdä mitään ansaitaksemme runsautta. Riittää, että olemme.

Kun sitten katsomme tällaista runsauteen syntynyttä vauvaa aikuiseksi kasvaneena (meitä itseämme nykyhetkessä), näemmekin jotain muuta kuin täydellisen luottamuksen siihen, että meistä pidetään huolta ja että meidän tarpeemme täytetään.

Mitä tapahtui? Mihin katosi täydellinen luottamus? Mihin käsitys täydellisyydestä?

Tapahtui se, että omaksuimme sen, mitä näimme ympärillämme ja mitä itse koimme. Sen, miten muut meitä kohtelivat ja miten näimme muiden kohtelevan toisiaan. Mallioppiminen teki tehtävänsä. Vakaa usko omasta täydellisyydestä ja siitä, että runsaus on syntymäoikeutemme, korvautui uskomuksella siitä, että meissä on jotain vikaa ja että meidän tulee ansaita hyvät asiat elämässä. Että voimme ansaita ne olemalla tietynlaisia, muiden määrittelemällä tavalla, ja tekemällä tiettyjä, muiden määrittämiä, asioita. Hukkasimme sydänlähtöisen itseohjautuvuutemme.

Kaipaus takaisin totuuteen

Ei meitä silti voi syyttää tästä tapahtuneesta. Olimme puhdassydämisiä, viattomia ja avoimia. Kuvittelimme, että kaikki ympärillämmekin oli sellaista. Mutta näin ei ollutkaan. Maailma ympärillämme huusi kovempaa kuin oma sisäinen ymmärryksemme. Omaksuimme maailman yhteisen harhan ja meistä tuli onnettomia. Nyt yritämme pyristellä ulos tuosta harhan verkosta, joka saa meidät voimaan huonosti. Tahdomme kovasti muistaa oman täydellisyyteemme ja oikeutemme runsauteen. Hetkittäin onnistummekin siinä ja toivomme tuon hetken jäävän pysyväksi. Maailma huutaa kuitenkin edelleen kovaa ja vie pian jälleen huomiomme.

nainen katsoo
Sinä olet täydellinen ja runsaus on syntymäoikeutesi.

Mutta meissä on toivo. Meissä on voima muuttaa maailma. Me pystymme siihen, kunhan vain muistamme oman täydellisyytemme ja oikeutemme elämän yltäkylläisyyteen. Kun yksi meistä muistaa, se auttaa muitakin muistamaan.

Sinä olet syntynyt täydelliseksi ja elämän runsaus on syntymäoikeutesi. Sinun ei kuulu tuntea puutetta mistään.

Mitä useammin tämän muistamme ja mitä pidempään pystymme pitämään sen mielessämme, sitä pidemmällä olemme ihmiskuntana. Ihmiskunnan tietoisuus kohoaa meidän jokaisen kautta ja avulla. Sinulla on merkitystä. Sinä olet tärkeä. Sinä olet arvokas. Sinä olet ihmiskunnan supersankari. Meistä jokainen on.

Vaali siis ajatusta itsestäsi täydellisenä olentona, joka täydellisyydessään vetää puolensa kaiken tarvitsemansa ja myös luottaa näin tapahtuvan ilman tarvetta ansaita sitä. Tämä vapauttaa meidät tekemään niitä asioita, joita olemme tulleet tänne tekemään: kuuntelemaan sisintämme ja toimimaan sen ohjauksessa.

Toiminta sydämen ohjauksessa

Se ero meissä on vastasyntyneisiin nähden, että meillä on nyt aikuisina kyky ja tahto toimia ja tehdä asioita. Meidän on tarkoitus käyttää kykyämme toimia sydämen ohjauksessa. Toiminnan motiivina tulee olla halu yhteiseen hyvään ja siihen mikä on oikein. Meidän tulee suunnata toimintamme oikeista motiiveista käsin. Jos toiminnan motiivina on puute tai sen pelko, olemme hukanneet oikean suunnan. Tämä aiheuttaa meille pahoinvointia, joka on tällä hetkellä laajasti nähtävissä mihin vain katsookin. Lääke tähän löytyy siitä, että palaamme takaisin muistamaan oman täydellisyytemme ja oikeutemme runsauteen.

nainen punaisissa kukissa

Sinä olet ihmiskunnan supersankari.


Haluan auttaa sinua pääsemään takaisin runsaustietoisuuteen, rakkauteen ja onnellisuuteen

Haluan, että löydät uudelleen oman syvimmän olemuksesi ja linjaudut siihen. Sinä olet turvassa, rakastettu ja kaikki on hyvin. Yltäkylläisyys on syntymäoikeutesi.

Luo rahaa! -verkkovalmennukseen on koottu voimakkaimmat työkalut, menetelmät ja runsausrutiinit, joita käyttämällä opit luomaan elämääsi lisää rahaa, yltäkylläisyyttä, onnellisuutta, rakkautta, terveyttä, ystävyyttä tai mitä muuta tahansa vain haluat. Kaikki on mahdollista. Valmennuksen näkökulmaksi on valittu raha, koska juuri raha on useimmille se kaikkein vaikeimmin manifestoitava asia. Kun rahan tietoisen luomisen saa otettua haltuun, sujuu kaikki muukin!

Verkkovalmennuksessa on 12 osaa ja se kestää 3 kuukautta. Tämä on aika, joka vaaditaan totuttujen käyttäytymismallien muuttamiseen pysyvästi. Valmennuksen materiaali koostuu kirjallisista osioista sekä videotallenteista (12 kpl), jotka sisältävät mm. tietoa rahan luomisen periaatteista, harjoituksia, tehtäviä ja ohjattuja meditaatioita.

Valmennus sisältää mm. tämän:

 • Selvitämme sinun suhteesi yltäkylläisyyteen ja vaurauteen tällä hetkellä ja sen missä kohtaa vauraus ei virtaa vapaasti elämässäsi.
 • Saat työkalut nousta puutteen ja niukkuuden tilasta kokemaan runsautta joka päivä ja muuttaa rahaan liittyvän pelon luottamukseksi.
 • Puramme valheellisia uskomuksia rahasta ja luomme tilalle uusia, totuudenmukaisia ja voimaannuttavia.
 • Pureudumme syvälle syihin ja alitajuntaan harjoitusten ja meditaatioiden avulla ja poistamme esteet vaurauden virtaamisen tieltä.
 • Saat mahdollisuuden eheytyä tunnetasolla lempeässä ohjauksessa.
 • Opit luomaan uuden, voimaannuttavan suhteen rahaan ja koko elämään.
 • Luomme sinulle henkilökohtaiset affirmaatiot eli vahvistuslauseet tukemaan sinua niissä kohdissa, joissa juuri sinä tarvitset vahvistusta.
 • Selkeytämme sinulle kuvan siitä, mitä todella sisimmässäsi haluat.
 • Luot itsellesi taloudellisen vision eli millaisen rahatilanteen sisimmässäsi todella haluat.
 • Tutustut tulevaisuuden itseesi eli parhaaseen versioon siitä mitä kaikkea todella voit olla.
 • Opit voimakkaan ja yksinkertaisen prosessin, joka tekee sinusta magneettisen vauraudelle.
 • Avaudut ottamaan vastaan kaiken sen yltäkylläisyyden ja vaurauden, joka sinulle syntymäoikeutenasi kuuluu.

Ilmoittaudu mukaan verkkovalmennukseen täällä. Lisätietoa valmennuksesta ja sen sisällöstä löydät täältä.

Haluatko saada ilmaisia neuvoja onnelliseen ja yltäkylläiseen elämään?

Voit liittyä postituslistalleni kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen. Saat lahjaksi suositun “Itsensä rakastaminen” -meditaation (arvo 12€).

Uutiskirje, etusivu

Samankaltaiset artikkelit