tanssi

Paljonko muutos maksaa?

Se, paljonko annat omaa energiaasi (rahaa, aikaa, huomiota) asioille, määrittää sen, paljonko saat niistä itsellesi.

Me ihmiset olemme kovin mukavuudenhaluisia – kuin takan päällä makoileva kissa, joka hieman kohentaa asentoaan nauttiakseen olostaan vielä vähän enemmän. Eikö olisikin niin kiva saada kaikki ihana helposti? Kyllähän me joskus onneksi saammekin. Mutta silloin, kun meillä on edessämme isompi toivottu elämänmuutos, se vaatii raakaa työtä – sekä energiatasolla että fyysisellä tasolla.

Muistat ehkä koulun fysiikan tunnilta, että liikkuva kappale jatkaa mielellään matkaansa samaan suuntaan kuin mihin se on menossa. Jos sen suuntaa halutaan muuttaa tai peräti pysäyttää, se vaatii enemmän energiaa kuin matkan jatkaminen samaan suuntaan. Niin se on ihmiselämässäkin. Meidän totutut tavat kuljettavat meitä samaan tuttuun suuntaan kuin tähänkin asti.

Mitä suuremman muutoksen haluamme saada aikaan elämässämme, sitä enemmän se vaatii meiltä asiaan panostamista: rahaa, aikaa ja huomiota.

balettitanssijat

Mitä sinä haluat muuttaa elämässäsi ja miten paljon energiaasi olet valmis muutokselle antamaan?

Haastan sinut lempeästi pohtimaan seuraavia kysymyksiä. Toivon, että todella pysähdyt hetkeksi miettimään niitä.

 1. Onko sinun elämässäsi jotain, mitä haluaisit muuttaa?
 2. Kuinka kovasti haluat saada muutoksen aikaan eli kuinka tärkeä tämä muutos sinulle on?
 3. Kuinka paljon olet valmis muutoksesta “maksamaan” omalla energiallasi?

On luonnollista haluta välitä sitä ja välillä tätä, joten on hyvä hieman ruotia, että mitkä on ne itselle oikeasti tärkeät muutokset, jotka tekevät elämästä täyttymyksellisempää ja onnellisempaa. Kirkastaa ne itselle isoimmat asiat juuri nyt, tässä elämäntilanteessa. Ja sitten kun se selviää, tulee päätöksen aika.

Teenkö sen, mitä haluamani muutos vaatii vai jatkanko samaan vanhaan malliin kuin tähänkin asti?

Mieli yleensä vastustaa muutosta. Se tekee kaikkensa, jotta pysymme tutussa ja turvallisessa, vaikka se pitäisi meidät kurjuudessa. Uusi ja tuntematon on mielelle pelottavaa, vaikka se johtaisikin meidät paratiisiin. Mieli on etevä keksimään kaikenlaisia “järkeviä” (teko)syitä luopua hankkeesta. Tämä on hyvä pitää mielessä, kun tekee päätöksen elämänmuutoksesta.

Uskon, että kuuntelemalla herkästi omaa sisintäsi, sieluasi ja intuitiotasi tunnistat kyllä mihin ja miten edetä. Maailmankaikkeus on apunamme, kunhan vain saamme päätöksen tehtyä ja otamme itse ensimmäisen askeleen.

Päätöksen jälkeen on toiminnan aika

Kun päätös on tehty, tehdään suunnitelma toteutuksesta ja aletaan toteuttaa sitä. Muutos tapahtuu aina ensin energiatasolla. Konkreettinen, materiaalinen taso seuraa väistämättä perässä.

Energiatason työskentelyä on mm. mielikuvien rakentaminen siitä, mitä haluaa. Mitä tarkemmin tiedät, mitä haluat, sen parempi. Liitä tähän myös tunteet, joita haluat kokea ja ominaisuudet, joiden haluat itsessäsi vahvistuvan. Haluatko kokea olevasi enemmän vapaa, rakastettu, luottavainen, turvassa, sisäisen rauhan tilassa, kiitollinen, vauras, itsevarma, terveet rajat asettava, itseäsi arvostava, määrätietoinen, omista tarpeista huolehtiva, hyvinvoiva, tasapainoinen, onnellinen, elämästä nautiskeleva, luova, naisellinen?

Ala tuntea niitä ihania tunteita jo nyt, joita kuvittelet muutoksen myötä kokevasi enemmän. Tunne on voimakas energiatason magneetti, jolla vedät puoleesi toiveesi toteutumista.

Tunnistatko itsessäsi alitajuisia ajattelumalleja, jotka estävät sinua pääsemästä haluaasi suuntaan? Tällaiset mallit on hyvä tiedostaa ja purkaa pois, koska ne ovat energiatason patoja, jotka voivat estää sinua saamasta haluamaasi. Kirjoita ylös mitä sinulle tulee mieleen, kun ajattelet toivomasi muutoksen toteutuvan. Nouseeko mieleesi vain kannustavia ajatuksia vai tunnistatko joukosta soraääniä? Nuo soraäänet me haluamme muokata päinvastaisiksi ja saada kaikki omassa olemuksessa linjaan toivotun muutoksen kanssa. Tarkkaile siis omia ajatuksiasi ja poista energian virtausta haittaavat muurit.

Totuttujen tapojen murtaminen vaatii 3 kuukauden harjoittelun

On tutkittu, että riippuvuuksista irrottautumiseen vaaditaan vähintään 3 kuukauden vieroitus. Meidän piintyneet ajattelu- ja käyttäytymismallit ovat verrattavissa tähän ja vaativat saman ajan muuttuakseen pysyvästi. Tämän tiedostaminen saattaa auttaa muutoksen loppuun viemisessä ja antaa voimia heikolla hetkellä, kun tekisi mieli lyödä hanskat tiskiin ja luovuttaa.

Kolmen kuukauden jälkeen yleensä helpottaa, mutta silti työtä on hyvä edelleen jatkaa. Palaamme jälleen kysymykseen: Miten paljon energiaasi olet valmis muutokselle antamaan? Jos olet valmis antamaan kaiken, mitä muutoksen toteutuminen vaatii, tulet melko varmasti saavuttamaan tavoitteesi. Jos taas lähdet vain vähän kokeilemaan, tulokset tuskin päätä huimaavat.

Jos olet valmis antamaan kaiken, mitä muutoksen toteutuminen vaatii, tulet melko varmasti saavuttamaan tavoitteesi.

seteleita

Haluatko sinä muuttaa nykyisen rahasuhteesi ja taloudellisen tilanteesi? Haluatko oppia luomaan elämääsi lisää rahaa ja yltäkylläisyyttä?

Se on täysin mahdollista. Luo rahaa! – verkkovalmennuksessa opit luomaan elämääsi lisää rahaa ja mitä muuta tahansa vain haluat.

Luo rahaa! -valmennuksessa on 12 osaa ja se kestää 3 kuukautta (12 vk). Tämä on aika, joka vaaditaan totuttujen käyttäytymismallien muuttamiseen pysyvästi. Valmennus sisältää tietoa rahan luonteesta ja sen luomisesta, harjoituksia, tehtäviä ja voimakkaita, ohjattuja meditaatioita. Tyytyväisyystakuu 14 vrk ostosta eli voit turvallisesti kokeilla kaksi ensimmäistä osaa.

Valmennus sisältää mm. tämän:

 • Selvitämme sinun suhteesi yltäkylläisyyteen ja vaurauteen tällä hetkellä ja sen missä kohtaa vauraus ei virtaa vapaasti elämässäsi.
 • Saat työkalut nousta puutteen ja niukkuuden tilasta kokemaan runsautta joka päivä ja muuttaa rahaan liittyvän pelon luottamukseksi.
 • Puramme valheellisia uskomuksia rahasta ja luomme tilalle uusia, totuudenmukaisia ja voimaannuttavia.
 • Pureudumme syvälle syihin ja alitajuntaan harjoitusten ja meditaatioiden avulla ja poistamme esteet vaurauden virtaamisen tieltä.
 • Saat mahdollisuuden eheytyä tunnetasolla lempeässä ohjauksessa.
 • Opit luomaan uuden, voimaannuttavan suhteen rahaan ja koko elämään.
 • Luomme sinulle henkilökohtaiset affirmaatiot eli vahvistuslauseet tukemaan sinua niissä kohdissa, joissa juuri sinä tarvitset vahvistusta.
 • Selkeytämme sinulle kuvan siitä, mitä todella sisimmässäsi haluat.
 • Luot itsellesi taloudellisen vision eli millaisen rahatilanteen sisimmässäsi todella haluat.
 • Tutustut tulevaisuuden itseesi eli parhaaseen versioon siitä mitä kaikkea todella voit olla.
 • Opit voimakkaan ja yksinkertaisen prosessin, joka tekee sinusta magneettisen vauraudelle.
 • Avaudut ottamaan vastaan kaiken sen yltäkylläisyyden ja vaurauden, joka sinulle syntymäoikeutenasi kuuluu.

Lisätietoa valmennuksesta ja sen sisällöstä löydät täältä.

Opi lisää tietoisesta luomisesta katsomalla Manifestointiwebinaarin tallenne tästä.

Haluatko saada ilmaisia neuvoja onnelliseen ja yltäkylläiseen elämään?

Voit liittyä postituslistalleni kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen. Saat lahjaksi suositun “Itsensä rakastaminen” -meditaation (arvo 12€).

Uutiskirje, etusivu

Samankaltaiset artikkelit