kirsikat

Paluu runsaustietoisuuteen

Olen viime aikoina kohdannut paljon ihmisten ahdistusta, joka on tullut ilmi mm. Facebook-julkaisuissa, haastatteluissa ja keskusteluissa. Ahdistus on liittynyt osaksi sairastumisen pelkoon, mutta eniten ahdistusta tuntuu aiheuttavan pelko toimeentulosta. Moni ei pysty tekemään työtään asiakkaiden kaikottua koronaepidemian myötä. Sekä yrittäjät että palkansaajat tuntevat olevansa taloudellisessa ahdingossa.

Kyseessä on enemmänkin tunne siitä, että tulevaisuudessa tapahtuu jotain kamalaa “kun rahat loppuu”. Kukaan näistä ahdistuneista henkilöistä ei kuitenkaan ollut menettänyt kotiaan tai ollut ilman ruokaa tai muita perustarpeita. Mitään todellista hätää ei ollut, mutta sellaisen odotettiin tulevan.

Ahdistuksen lamauttava vaikutus näkyy kyvyttömyytenä nähdä mahdollisuuksia. Jokainen kriisi sisältää mahdollisuuden löytää uusia ratkaisuja ja toimintatapoja. Nuo mahdollisuudet avautuvat vasta, kun ihminen avaa itsensä ensin sille mahdollisuudelle, että asiaan löytyy ratkaisu tai jopa useita ratkaisuja.

Ihminen on äärettömän luova

Ihminen on äärettömän luova ja maailmankaikkeus on täynnä runsautta. Kaikki on mahdollista, jos vain annamme itsemme uskoa niin. Meille jokaiselle riittää kaikkea, mitä tarvitsemme. Kyse on omasta tietoisuuden tasostamme. Sinä voit itse vaikuttaa omaan tietoisuuden tasoosi kohottavasti.

Voit luoda itsellesi runsaustietoisuuden ja elää siitä käsin.

Runsaustietoisuudessa ei ole niinkään kyse siitä, paljonko meillä on rahaa tai vaurautta numeroina. Kyse on siitä, mitä koemme ja tunnemme suhteessa vaurauteen ja runsauteen. Runsaustietoisuudessa elämme tunteessa, että meillä on riittävästi kaikkea mitä tarvitsemme. Jos tarvitsemme jotain, mitä meillä ei vielä ole, luomme sen tietoisesti käyttäen tietoisen luomisen menetelmiä. Olemme silloin linjassa koko maailmankaikkeuden kanssa ja asiat järjestyvät. Saamme kaiken sen, minkä tarvitsemme.

dandelion 445228 1280

Lapset runsaustietoisuuden opettajina

Voimme ottaa mallia lapsilta. Lapset elävät runsaustietoisuudessa. He eivät pelkää, että heiltä loppuisi elämän perustarpeet. He elävät elämäänsä tehden heille rakkaita asioita eli leikkien ja tietävät, että tarpeet tulevat täytetyiksi. Muistatko omasta lapsuudestasi tai nuoruudestasi tämän runsaustietoisuuden tunteen?

Jossain vaiheessa kasvuamme omaksumme puuteajattelun ympärillämme olevilta aikuisilta ja runsaustietoisuus alkaa korvautua sillä viimeistään silloin, kun alamme elää omillamme. Silloin astuu kuvaan  ahdistus ja pelko liittyen rahaan ja toimeentuloon. Vaikka rahaa olisi paljonkin, saatamme pelätä menettävämme sen. Rahaan liittyy valtavasti negatiivisia ohjelmointeja, jotka olemme imeneet itseemme kuin pesusienet varhaisina vuosinamme. Nuo ohjelmoinnit vaikuttavat alitajuntamme kautta kaikkiin toimiimme. Koska ne ovat alitajuisia, emme tiedosta niitä. Ne toimivat meidän itsemme huomaamatta tehden hallaa runsautietoisuudellemme.

Siirtyminen puuteajattelusta runsaustietoisuuteen

Voit onnitella itseäsi siitä, että luet tätä tekstiä nyt, koska tullessasi tietoiseksi puuteajattelustasi, voit muuttaa sen. Voit tehdä tarvittavan työn ja korvata puuteajattelun runsaustietoisuudella. Se ei ole ollenkaan vaikeata, mutta vaatii sitoutumista, tietoista työnkentelyä ja harjoittelua. Jos muistat varhaisilta vuosiltasi runsaustietoisuuden tunteen, voit hyödyntää sitä ja pyrkiä eläytymään siihen uudelleen. Kolme kuukautta on vähimmäisaika, joka vaaditaan pinttyneiden tapojen pysyvään muuttamiseen. Puuteajattelu on juuri tällainen pinttynyt tapa, jonka muuntamiseen vaaditaan vähintään kolmen kuukauden päivittäinen harjoittelu.

Harjoittelu sisältää oman puuteajattelun havainnointia ja tiedostamista sekä runsaustietoisuuden istuttamista sen tilalle. Alamme suorastaan kylpeä runsaustietoisuudessa. Hellimme itseämme runsauden mielikuvilla, kokemuksilla ja tunteilla. Keskitymme näkemään ja havainnoimaan runsautta ympärillämme. Luonto tarjoaa tähän valtavasti mahdollisuuksia. Eläydymme ja yhdymme runsauden olemukseen. Muutumme osaksi maailmankaikkeuden runsautta, joka on todellisuudessa syvin olemuksemme. Me olemme syntyneet tähän maailmaan yltäkylläisinä. Runsaus ja vauraus ovat syntymäoikeuksiamme. Siirtyessämme takaisin runsaustietoisuuteen, palaamme alkuperäiseen olemukseemme. Voisi sanoa, että palaamme kotiin. Palaamme sinne, mistä lähdimme. Me olemme runsaus, yltäkylläisyys ja vauraus.

Sinä olet runsaus, yltäkylläisyys ja vauraus. Olet aina ollut ja tulet aina olemaan. Kyse on siitä näetkö ja tunnistatko sen itse.

ornamental cherry 4950417 1920

Haluan auttaa sinua pääsemään takaisin runsaustietoisuuteen, rakkauteen ja onnellisuuteen

Haluan, että löydät uudelleen oman syvimmän olemuksesi ja linjaudut siihen. Sinä olet turvassa, rakastettu ja kaikki on hyvin. Yltäkylläisyys on syntymäoikeutesi.

Luo rahaa! -verkkovalmennukseen on koottu voimakkaimmat työkalut, menetelmät ja runsausrutiinit, joita käyttämällä opit luomaan elämääsi lisää rahaa, yltäkylläisyyttä, onnellisuutta, rakkautta, terveyttä, ystävyyttä tai mitä muuta tahansa vain haluat. Kaikki on mahdollista. Valmennuksen näkökulmaksi on valittu raha, koska juuri raha on useimmille se kaikkein vaikeimmin manifestoitava asia. Kun rahan tietoisen luomisen saa otettua haltuun, sujuu kaikki muukin!

Verkkovalmennuksessa on 12 osaa ja se kestää 3 kuukautta. Tämä on aika, joka vaaditaan totuttujen käyttäytymismallien muuttamiseen pysyvästi. Valmennuksen materiaali koostuu kirjallisista osioista sekä videotallenteista (12 kpl), jotka sisältävät mm. tietoa rahan luomisen periaatteista, harjoituksia, tehtäviä ja ohjattuja meditaatioita.

Valmennus sisältää mm. tämän:

 • Selvitämme sinun suhteesi yltäkylläisyyteen ja vaurauteen tällä hetkellä ja sen missä kohtaa vauraus ei virtaa vapaasti elämässäsi.
 • Saat työkalut nousta puutteen ja niukkuuden tilasta kokemaan runsautta joka päivä ja muuttaa rahaan liittyvän pelon luottamukseksi.
 • Puramme valheellisia uskomuksia rahasta ja luomme tilalle uusia, totuudenmukaisia ja voimaannuttavia.
 • Pureudumme syvälle syihin ja alitajuntaan harjoitusten ja meditaatioiden avulla ja poistamme esteet vaurauden virtaamisen tieltä.
 • Saat mahdollisuuden eheytyä tunnetasolla lempeässä ohjauksessa.
 • Opit luomaan uuden, voimaannuttavan suhteen rahaan ja koko elämään.
 • Luomme sinulle henkilökohtaiset affirmaatiot eli vahvistuslauseet tukemaan sinua niissä kohdissa, joissa juuri sinä tarvitset vahvistusta.
 • Selkeytämme sinulle kuvan siitä, mitä todella sisimmässäsi haluat.
 • Luot itsellesi taloudellisen vision eli millaisen rahatilanteen sisimmässäsi todella haluat.
 • Tutustut tulevaisuuden itseesi eli parhaaseen versioon siitä mitä kaikkea todella voit olla.
 • Opit voimakkaan ja yksinkertaisen prosessin, joka tekee sinusta magneettisen vauraudelle.
 • Avaudut ottamaan vastaan kaiken sen yltäkylläisyyden ja vaurauden, joka sinulle syntymäoikeutenasi kuuluu.

Lisätietoa valmennuksesta ja sen sisällöstä löydät täältä.

Opi lisää tietoisesta luomisesta katsomalla Manifestointiwebinaarin tallenne tästä.

Haluatko saada ilmaisia neuvoja onnelliseen ja yltäkylläiseen elämään?

Voit liittyä postituslistalleni kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen. Saat lahjaksi suositun “Itsensä rakastaminen” -meditaation (arvo 12€).

Uutiskirje, etusivu

Samankaltaiset artikkelit