nainen jasmike

Numerologia henkisen kasvun työkaluna

On ollut ilahduttavaa nähdä, miten kiinnostus henkiseen kasvuun on suorastaan räjähtänyt viimeisen parin vuosikymmenen aikana. Vielä 15 vuotta sitten jouduin tarkkaan puntaroimaan kenelle voin puhua henkisestä kasvusta ja millä tavalla. Mitä sanoja voin käyttää, että minua ymmärretään ilman, että minut leimataan kylähulluksi. Jossain vaiheessa kylähullun leiman saaminen ei enää vaikuttanut puheisiini, mutta edelleen punnitsen kuulijani tietoisuuden tason keskustelussa ja valitsen sanani sen perusteella.

Jos joku kysyy minulta neuvoa pulmiinsa, en edelleenkään ehkä vastaa suoraan, että “Sinulla on heikko maadoitus ja aurasi vuotaa kolmannen chakran kohdalta. Ongelmasi ratkeavat, kunhan opit maadoittumaan tukevammin ja suojaamaan energiakenttäsi.”, vaikka nykyään moni jo ymmärtäisikin mitä tuolla tarkoitan. Vielä 15 vuotta sitten tuon kommentin jälkeen minut olisi pyyhitty ystävälistalta ja poistettu numeroni kännykän yhteystiedoista…

Henkisen kasvun työkalut

Olen käyttänyt hyödykseni lukemattoman paljon erilaisia menetelmiä ja työvälineitä vuosien varrella kirjoista selvänäköisiin auralukemuksiin ja ravintolisistä paastoamiseen. Tuohon välille osuu erilaiset astrologiset ja numerologiset tulkinnat, numerologisen kartan tasapainotus, kehon mittaukset (kuten energian virtaaminen, elinten toiminta, puutokset ym.), luonnonmukaiset hoidot (mm. healing, homeopatia, vyöhyketerapia, aleksanteri-tekniikka, jäsenkorjaus) ja tietenkin meditaatio. Ja paljon muita, jotka olen jo unohtanut…

Olin myös 8 vuotta henkisen kasvun koulutuksessa ensin oppilaana ja myöhemmin opettajana. Siellä oppilaita edellytettiin teettämään itselleen numerologisen kartan tasapainotus, koska se helpottaa ja nopeuttaa henkisessä kasvussa edistymistä.

Numerologia henkisen kasvun välineenä

Numerologiaa voimme hyödyntää kahdella – toisiaan tukevalla – tavalla henkisessa kasvussa. Nämä tavat ovat

  1. itsetuntemukseen lisääminen ja
  2. muutoksen aikaansaaminen.
valkovuokot

Elämänopetukset

Numerologinen tulkinta lisää itsetuntemusta. Se paljastaa meille itsestämme piirteitä, joita emme vielä täysin tiedosta tai halua nähdä. Se tuo päivänvaloon sekä ihastuttavimmat piirteemme ja vahvuutemme että ne kamalimmat ja rumimmat piirteet, joita emme halua nähdä itse emmekä varsinkaan ikinä koskaan paljastaa kenellekään muulle.

No, nämä kamaluudet me juuri haluammekin nähdä, jos haluamme kasvaa henkisesti.

Ne ovat juuri ne meidän elämämme oppiläksyt, kultakimpaleet, jotka meidän tulisi ottaa haltuun ja muuttaa joksikin kauniiksi ja hyödylliseksi. Eihän meidän hyvissä puolissa ole mitään henkisen kasvun materiaalia.

Eli numerologinen tulkinta auttaa meitä näkemään, mitkä ovat opetuksemme tässä elämässä.

Elämäntehtävä

Numerologinen tulkinta auttaa myös selvittämään mikä on elämäntehtävämme. Meidän vahvuutemme ja juuri ne ihanimmat piirteet itsessämme ovat tienviittoja, jotka johdattavat meitä löytämään elämäntehtävämme. Elämäntehtävä on se asia, jota meidän on tarkoitus tehdä ja toteuttaa tässä elämässä. Se on asia, jonka tekemisestä nautimme ja jonka tekemisessä olemme hyviä. Elämäntehtävän toteuttaminen antaa meille täyttymyksen tunteen. Siitä saa energiaa ja se täyttää meidät. Tuntuu, että monen leipätyö on nykypäivänä juuri päinvastainen: se vaan kuluttaa energiaa ja vie voimat. Se on merkki väärästä suunnasta. Tässäkin on onneksi alkanut tapahtua muutos parempaan, joka tuntuu kiihtyvän vauhdilla. Ihmiset etsivät mielekkäämpää työtä ja vaihtavat alaa. Henkisen alan yrittäjien määrä lisääntyy jatkuvasti ja niin lisääntyy kysyntäkin.

Ihmiset heräävät henkisyyteen niin, että rytisee.

Henkilökohtainen muutos

Jokainen henkisen kasvun polulla edennyt tietää, että matka on pitkä ja tie on kivinen. Hikeä pukkaa ja usein itkettää. Samaa tietä kulkenut tietää myös oivalluksen ihanuuden ja keveyden sekä euforisen ykseyden tunteen kaiken olevaisen kanssa. Tietoisuuden tason noustessa viisaus lisääntyy, samoin kiitollisuus ja rakkaus. Kaikki mitä upeimpia palkintoja raskaasta työstä.

Henkisen kasvun tietä voidaan kuitenkin tasoittaa numerologisen kartan tasapainotuksella. Se poistaa ylimääräiset kivet, kuopat ja juurakot polulta, jolloin matka helpottuu. Emme jää enää jumiin epäoleellisiin asioihin tai ongelmiin vaan näemme selkeämmin, mitkä ovat juuri ne haasteet (eli opetukset), jotka ovat kaikkein tärkeimmät. Tasapainotus helpottaa ja nopeuttaa henkisellä tiellä etenemistä. Se myös poistaa henkisen kasvun esteitä.

Numerologisesta kartastamme riippuen vedämme puoleemme erilaisia asioita. Jotkut tuntuvat vetävän puoleensa enemmän ongelmia kuin toiset ja se näkyy numerologisella kartalla myös. Vaikka kartta tasapainotetaan ei elämästä silti haasteet lopu, sillä henkinen kasvu on ihmisen elämän yksi tarkoitus. Se tärkein tarkoitushan on olla onnellinen.

Elämän tarkoitus on olla onnellinen.

nainen jasmikepensaassa 1920

Tilaa numerologiset palvelut tästä: tuulialaine.com/tuote-osasto/yleinen/numerologia/

Numerologiset palveluni löytyvät verkkokaupastani.

Opi lisää katsomalla Numerologiawebinaarin tallenne tästä.


Testaa omat numerosi – Numerologia testi

Kokeile tästä minitulkintaa ilmaiseksi ja vinkkaa kaverillekin! Tämä pieni numerologia testi tulkitsee syntymäajan lukuja tiivistetysti. Laajassa tulkinnassa otetaan huomioon myös nimien vaikutus.

Antamalla syntymäaikasi, numerologia laskuri lähettää sähköpostiisi minitulkinnan siitä. (Viesti voi tulla pienellä viiveellä, tarkista myös roskapostikansiosi.)

numerologia laskuri
Minitulkinta

(Jatkossa saat silloin tällöin sähköpostiisi tietoa mm. muutoksista numerologisissa ajanjaksoissa (kuukaudet, vuodet) ym. kiinnostavaa numerologiatietoutta. Voit lopettaa viestien vastaanottamisen koska tahansa.)

Samankaltaiset artikkelit