kukka

Maalliset halumme sisältävät halun kasvaa ihmisenä

Jokin aika sitten minut pysäytti ajatus, jonka kuulin ja joka herätti minussa suorastaan ajatusten tulvan. Tai pikemminkin pyörremyrskyn. Olin sisimmässäni aina tiennyt tämän, mutta minun piti kuulla se, jotta se paljastui kokonaisuudessaan tietoisuuteeni.

”Kun haluamme jotain, jota meillä ei vielä ole, se sisältää halun kasvaa ja kehittyä ihmisenä.”

Takana on korkeamman minämme halu puettuna haluksi jotakin fyysisen maailmamme asiaa kohtaan. Korkeampi olemuspuolemme haluaa, että kasvamme ja kehitymme ihmisinä täyttämään oman todellisen potentiaalimme. Inhimillisinä olentoina olemme kuitenkin taipuvaisia mukavuudenhaluun emmekä viitsisi nähdä hirveästi vaivaa.

Meillä on kuitenkin haluja ja toiveita, koskien maallisen elämämme olosuhteita. Esimerkiksi uusi, isompi auto olisi kiva ja lisäksi haluaisin ison omakotitalon luonnonkauniilta paikalta. Ja parisuhde saisi kukoistaa ja kuntokin kohota. Haluaisin olla kauniimpi, hoikempi, viisaampi, vauraampi, hauskempi, parempi pesäpallossa jne.

fence 3156734 960 720

Nerokasta!

Minusta tämä on nerokasta ja asettaa meidän maalliset halumme aivan eri valoon kuin aiemmin. Jos vaikka haluan lisää vaurautta, minun on kasvettava ihmisenä ja kehitettävä itsessäni sellaisia ominaisuuksia, jotka johtavat toivomaani päämäärään. Tai jos haluan paremman kunnon, minun on kehitettävä itsessäni ominaisuuksia, jotka vievät haluttuun lopputulokseen. Tai jos haluan paremman parisuhteen, minun on itseni muututtava ja kehityttävä, jotta se olisi mahdollista.

Jos mikään ei muutu, niin mikään ei muutu

Taantumalla emme myöskään pääse tavoitteisiimme. Ainoaksi vaihtoehdoksi jää siis oman itsemme kehittäminen, ihmisenä kasvaminen.

Kaikki halumme vaativat myös toimintaa. Meidän pitää saada itsemme ylös sohvalta ja tehdä asioita toiveemme toteuttamiseksi.

Ihmiselle on luonnollista haluta lisää

Kun olemme saavuttaneet yhden päämäärän, huomaamme haluavamme asettaa pian seuraavan ja hieman korkeammalle kuin edellisen. Ihmisellä on luonnollinen halu kehittyä jatkuvasti, hankkia lisää tietoa, taitoa ja kasvaa ihmisenä. Näin kuuluukin olla.

Tämä on helppo hyväksyä, kun ajattelemme esimerkiksi kunnon kohottamista, ihmissuhteiden parantamista tai vanhemmuudessa kehittymistä. Mutta entä kun ihmiset haluavat lisää rahaa ja nauttia yltäkylläisestä elämästä? Sen ajatellaan helposti olevan ahneutta ja laiskuutta. Kyse on kuitenkin samasta halusta kasvaa, kehittyä ja laajentua.

flower 3178726 960 720

Henkisyys ja vauraus

Henkisestä kasvusta kiinnostuneet ja sitä tavoittelevat ihmiset suhtautuvat rahaan ja vaurauteen usein ristiriitaisesti. Sitä on pakko olla, jotta pysyy hengissä, mutta toisaalta sitä ei saisi haluta eikä tavoitella, koska sitä pidetään henkisyyden vastakohtana. Miten ihmeessä näin voi olla?

Koko luomakunta ympärillämme heijastelee runsautta ja yltäkylläisyyttä. Luoja/Elämä/Korkein voima/tai miksi ikinä haluatkaan sitä kutsua, joka on kaiken elämän lähde, edustaa yltäkylläisyyttä ja runsautta kaikilla mittareilla mitattuna.

Yltäkylläisyys on osa meitä ja me olemme osa sitä

Henkisesti kasvaminen on kasvamista takaisin yhteen elämän alkulähteen kanssa. Se on kasvamista pois puutteesta ja niukkuudesta ja yltäkylläisyyden sallimista takaisin omaan elämään. Olemme syntyneet tänne yltäkylläisinä, koska runsaus on syntymäoikeutemme, mutta ympäristömme vaikutuksesta olemme oppineet siitä pois. Olemme oppineet torjumaan runsauden, joka kuuluu meille. Se on osa meitä ja me olemme osa sitä.

Henkisen kasvun tuloksena pääsemme takaisin luonnolliseen yhteyteen yltäkylläisen Elämän kanssa. Opimme antautumaan Elämälle ja sallimaan runsauden takaisin elämäämme. Puute ja niukkuus ovat todellisen henkisen kasvun vastakohtia.

flower 3125755 960 720

Haluaisitko sinä oppia luomaan elämääsi lisää rahaa, yltäkylläisyyttä ja onnellisuutta?

Se on täysin mahdollista. Luo rahaa! -verkkovalmennuksessani opit luomaan elämääsi lisää rahaa ja mitä muuta tahansa vain haluat. Kaikki on mahdollista.

Verkkovalmennuksessa on 12 osaa ja se kestää 3 kuukautta. Tämä on aika, joka vaaditaan totuttujen käyttäytymismallien muuttamiseen pysyvästi. Valmennuksen materiaali koostuu kirjallisista osioista sekä videotallenteista (12 kpl), jotka sisältävät mm. tietoa rahan luomisen periaatteista, harjoituksia, tehtäviä ja ohjattuja meditaatioita.

Valmennus sisältää mm. tämän:

 • Selvitämme sinun suhteesi yltäkylläisyyteen ja vaurauteen tällä hetkellä ja sen missä kohtaa vauraus ei virtaa vapaasti elämässäsi.
 • Saat työkalut nousta puutteen ja niukkuuden tilasta kokemaan runsautta joka päivä ja muuttaa rahaan liittyvän pelon luottamukseksi.
 • Puramme valheellisia uskomuksia rahasta ja luomme tilalle uusia, totuudenmukaisia ja voimaannuttavia.
 • Pureudumme syvälle syihin ja alitajuntaan harjoitusten ja meditaatioiden avulla ja poistamme esteet vaurauden virtaamisen tieltä.
 • Saat mahdollisuuden eheytyä tunnetasolla lempeässä ohjauksessa.
 • Opit luomaan uuden, voimaannuttavan suhteen rahaan ja koko elämään.
 • Luomme sinulle henkilökohtaiset affirmaatiot eli vahvistuslauseet tukemaan sinua niissä kohdissa, joissa juuri sinä tarvitset vahvistusta.
 • Selkeytämme sinulle kuvan siitä, mitä todella sisimmässäsi haluat.
 • Luot itsellesi taloudellisen vision eli millaisen rahatilanteen sisimmässäsi todella haluat.
 • Tutustut tulevaisuuden itseesi eli parhaaseen versioon siitä mitä kaikkea todella voit olla.
 • Opit voimakkaan ja yksinkertaisen prosessin, joka tekee sinusta magneettisen vauraudelle.
 • Avaudut ottamaan vastaan kaiken sen yltäkylläisyyden ja vaurauden, joka sinulle syntymäoikeutenasi kuuluu.

Lisätietoa valmennuksesta ja sen sisällöstä löydät täältä.


Opi lisää tietoisesta luomisesta katsomalla Manifestointiwebinaarin tallenne tästä.

Haluatko saada ilmaisia neuvoja onnelliseen ja yltäkylläiseen elämään?

Voit liittyä postituslistalleni kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen. Saat lahjaksi suositun “Itsensä rakastaminen” -meditaation (arvo 12€).

Uutiskirje, etusivu

Samankaltaiset artikkelit