kuva sillasta

Tyytymättömyys on silta unelmien toteutumiseen

Oletko tyytymätön johonkin asiaan elämässäsi? Aivan loistavaa, jos olet! Sinun ei ole tarkoituskaan tyytyä, vaan päinvastoin, kukoistaa onnesi korkeimmilla kukkuloilla. Tyytymättömyys on onneesi johtavan polun alku ja ensimmäinen askel. Iloitse siis, jos tunnistat tyytymättömyyden itsessäsi! Tutki tyytymättömyytesi aihetta hartaasti ja selvitä mahdollisimman yksityiskohtaisesti, mitä sinä oikeastaan haluat ja tarvitset ollaksesi onnellinen.

Tähän voi kulua aikaa ja toiveesi saattavat muuttuakin välillä. Se on hyvä, koska kyseessä on prosessi, joka johtaa sinua kohti onnellisuuttasi. Ja koska ainoa pysyvä asia elämässä on muutos, salli itsellesi väljyyttä ja suunnan muutoksia unelmissasi. Unohda myös jäykät ja itsepäiset periaatteet, jotka ovat monen turhan kärsimyksen aiheuttajia. Sinä olet ainutlaatuinen sinä, jolla on omat unelmasi ja tehtäväsi maapallolla, jotka sinä toteutat omalla yksilöllisellä tavallasi, omasta totuudestasi käsin. Eipä taida olla sellaista periaatetta, joka taipuisi jokaisen yksilöllisyyden edessä, palvellen parhaalla mahdollisella tavalla tarkoitustasi.

Tyytymättömyys osoittaa suunnan

Tyytymättömyys siis osoittaa sinulle suunnan, johon lähteä. Itseäsi ja toiveitasi tutkiskelemalla saat selville, mitä haluat nykyisen todellisuuden sijaan. Sen jälkeen onkin aika lähteä toteuttamaan muutosta toivomaasi suuntaan. Oletko kokenut, että unelmien toteuttaminen voi olla hidasta ja vaivalloista? Sen ei tarvitse olla. Voit laittaa turbovaihteen päälle ja siirtyä ohituskaistalle kohti onneasi, ottamalla käyttöön tietoisen luomisen menetelmät eli manifestoinnin. Tietoinen luominen on voimakas keino luoda omasta elämästä sellaista kuin haluaa.

Tietoinen luominen on voimakas keino luoda omasta elämästä sellaista kuin haluaa.

Tietoinen luominen koostuu useista erilaisista tehokkaista menetelmistä ja mielen työkaluista, jotka kaikki johtavat kohti samaa päämäärää eli toiveiden ja unelmien toteutumista. Menetelmiä ja työkaluja voi valita käyttöönsä vaihtelevasti omien mieltymysten mukaan. Vaihtelun halun vuoksi on hyvä hallita useita erilaisia manifestointityökaluja, jotta mielenkiinto ja mielekkyys säilyy.

kuva sillasta

Tietoisen luomisen perusta: Alitajuisten mallien muuttaminen

Tietoisen luomisen pohjana on alitajuisten, haitallisten mallien korvaaminen myönteisillä ja haluttuun lopputulokseen johtavilla uusilla malleilla. Suurin osa ihmisista luo omaa elämäänsä tiedostamattaan, alitajunnan ohjaamana.

Alitajuntaamme on tallentunut ihan kaikki kokemukset koko elämämme ajalta. Erityisen voimakas vaikutus on lapsuudellamme, jolloin merkittävimmät alitajuiset mallit muodostuvat. Mallit muodostuvat sen mukaan mitä lapsuudessa koemme ja näemme ympärillämme. Merkittävimmässä asemassa ovat luonnollisesti omat vanhempamme tai muut meistä huolehtineet aikuiset. Kopioimme useimmiten suoraan heidän alitajuiset mallinsa. Millaisen elämän he olivat itselleen luoneet? Oliko se niin hyvä, että se tarjosi ihanteellisen mallin myös sinun rahasuhdettasi, parisuhdettasi, ihmissuhteitasi, ammattiasi, vapaa-aikaasi tai terveyttäsi ajatellen?

Lapsuudessa opitut alitajuiset mallit ohjaavat elämäämme

Käytännössä ihmiset siis luovat elämäänsä lapsuuden mallien pohjalta. He luovat ihmissuhteensa, rahatilanteensa, terveytensä jne. alitajuisten lapsuuden mallien ohjaamina, jos eivät tietoisesti muuta niitä aikuisena. Osa malleista voi olla hyviä, mutta osa luultavasti ei ole. Millaisia malleja sinulle on lapsuudessa syntynyt? Toteutatko niitä edelleen? Haluasitko kenties muuttaa niitä?

Alitajuisia malleja voidaan muuttaa esim. meditaation ja affirmaatioiden eli vahvistuslauseiden avulla. Useimmiten vanhan mallin muuttaminen vaatii ensin siitä tietoiseksi tulemista. Tarkkailemalla itseäsi ja ajatuksiasi, saatat hyvinkin päästä jyvälle omista alitajuisista malleistasi, jolloin olet jo askeleen edempänä niiden muuttamista sinulle suotuisammiksi. Myös meditaatiossa voimme päästä kiinni alitajuisiin malleihin.

Kun saamme selville ei-toivotun, alitajuisen ajatusmallin, voimme kääntää sen ympäri ja luoda siitä itsellemme myönteisen affirmaation, joka ikäänkuin neutraloi kielteisen mallin ja vahvistaa uutta myönteistä ajatusmallia. Tämä on yksi hyvä keino ohjelmoida alitajuntaansa uudelleen.

Tietoinen luominen kohdistaa huomion mahdollisuuksiin

Alitajuisten mallien lisäksi tietoisessa luomisessa keskitytään tukemaan ja vahvistamaan myönteistä todellisuutta jo nyt. Huomion kääntäminen nykyisen elämän ilmentämään runsauteen ja ylläkylläisyyteen muuttaa omaa energiavärähtelyämme niin, että alamme vetää runsautta kaikessa ihanassa puoleemme. On olemassa universaali laki “Se, mihin kiinnitämme huomiomme, vahvistuu.”. Tämä laki on yksi manifestoinnin peruspilareista.

Jos omassa elämässä ei tunnu löytyvän kerta kaikkiaan yhtään mitään myönteistä ja runsautta edustavaa, voimme kääntyä aina niin avokätisen luonnon puoleen. Voimme keskittyä luonnon tarjoamaan runsauteen: lumihiutaleet, vesipisarat, lehdet, ruohonkorret jne. Luonnossa on aina – vuodenajasta riippumatta – paljon runsautta nähtävillä.

Muista, että koskaan tilanne ei ole niin huono, ettei sille voisi tehdä mitään. Päinvastoin: Sinussa on jo olemassa kaikki, mitä tarvitset unelmiesi elämän luomiseen.

Haluaisin kirjoittaa manifestoinnista vielä paljon enemmän, koska raapaisimme vasta pintaa. Tämä kirjoitus muuttuisi sen myötä kirjaksi, mikä ei palvelisi blogikirjoituksen tarkoitusta. Kirja aiheesta on suunnitteilla. Voit lukea lisää manifestointiaiheisia kirjoituksia blogistani tai vierailla sivustollani tuulialaine.com/manifestointi.

Tyytymättömyys yhdistettynä tietoisen luomisen työkaluihin saa aikaan ihmeitä

kuva hymyilevästä naisesta

Haluan auttaa sinua toteuttamaan unelmasi – kaikki on mahdollista!

Luo rahaa! -verkkovalmennukseen on koottu voimakkaimmat työkalut, menetelmät ja runsausrutiinit, joita käyttämällä opit luomaan elämääsi lisää rahaa, yltäkylläisyyttä, onnellisuutta, rakkautta, terveyttä, ystävyyttä tai mitä muuta tahansa vain haluat. Kaikki on mahdollista. Valmennuksen näkökulmaksi on valittu raha, koska juuri raha on useimmille se kaikkein vaikeimmin manifestoitava asia. Kun rahan tietoisen luomisen saa otettua haltuun, sujuu kaikki muukin!

Verkkovalmennuksessa on 12 osaa ja se kestää 3 kuukautta. Tämä on aika, joka vaaditaan totuttujen käyttäytymismallien muuttamiseen pysyvästi. Valmennuksen materiaali koostuu kirjallisista osioista sekä videotallenteista (12 kpl), jotka sisältävät mm. tietoa rahan luomisen periaatteista, harjoituksia, tehtäviä ja ohjattuja meditaatioita.

Valmennus sisältää mm. tämän:

 • Selvitämme sinun suhteesi yltäkylläisyyteen ja vaurauteen tällä hetkellä ja sen missä kohtaa vauraus ei virtaa vapaasti elämässäsi.
 • Saat työkalut nousta puutteen ja niukkuuden tilasta kokemaan runsautta joka päivä ja muuttaa rahaan liittyvän pelon luottamukseksi.
 • Puramme valheellisia uskomuksia rahasta ja luomme tilalle uusia, totuudenmukaisia ja voimaannuttavia.
 • Pureudumme syvälle syihin ja alitajuntaan harjoitusten ja meditaatioiden avulla ja poistamme esteet vaurauden virtaamisen tieltä.
 • Saat mahdollisuuden eheytyä tunnetasolla lempeässä ohjauksessa.
 • Opit luomaan uuden, voimaannuttavan suhteen rahaan ja koko elämään.
 • Luomme sinulle henkilökohtaiset affirmaatiot eli vahvistuslauseet tukemaan sinua niissä kohdissa, joissa juuri sinä tarvitset vahvistusta.
 • Selkeytämme sinulle kuvan siitä, mitä todella sisimmässäsi haluat.
 • Luot itsellesi taloudellisen vision eli millaisen rahatilanteen sisimmässäsi todella haluat.
 • Tutustut tulevaisuuden itseesi eli parhaaseen versioon siitä mitä kaikkea todella voit olla.
 • Opit voimakkaan ja yksinkertaisen prosessin, joka tekee sinusta magneettisen vauraudelle.
 • Avaudut ottamaan vastaan kaiken sen yltäkylläisyyden ja vaurauden, joka sinulle syntymäoikeutenasi kuuluu.

Lisätietoa valmennuksesta ja sen sisällöstä löydät täältä.

Opi lisää tietoisesta luomisesta katsomalla Manifestointiwebinaarin tallenne tästä.

Haluatko saada ilmaisia neuvoja onnelliseen ja yltäkylläiseen elämään?

Voit liittyä postituslistalleni kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen. Saat lahjaksi suositun “Itsensä rakastaminen” -meditaation (arvo 12€).

Uutiskirje, etusivu

Samankaltaiset artikkelit