kivispiraali

Muutoksen pyörteissä

Elän parhaillaan kiihtyvän sisäisen muutoksen tilassa, jossa koko ajan asiat muuttuvat. Uusia asioita tulee elämääni ovista ja ikkunoista ja samalla vanhoja poistuu. Jotkut uudet asiat jäävät pidemmäksi aikaa ja toiset poistuvat melkein heti jättäen isomman tai pienemmän jäljen elämääni. Tuntuu kuin pyörisin karusellissa. Kun yritän kiinnittää huomioni johonkin kiinnostavaan kohteeseen pidemmäksi aikaa, se on vaikeaa, koska uusia mielenkiintoisia näkymiä avautuu jatkuvasti.

Näistä kiehtovista asioista kerään palasia elämääni ja järjestelen ja asettelen elämääni uudelleen. Ikään kuin järjestelisin vaihtuvia huonekaluja kodissani uusille paikoille. Löytyykö kaikille paikka? Mistä vanhoista huonekaluista pitää luopua, jotta uudet huonekalut asettuvat palvelemaan kokonaisuutta? Otanko sittenkin tuon ja luovun tuosta toisesta? Elämäni on tällä hetkellä jatkuvaa valintaa ja sommittelua. Tämä vaihe on hyvin inspiroiva ja uudistava. Mietin, mitä tästä seuraa? Varmasti jotakin upeaa.

Uuden opiskelua

Elämääni tulleita uusia asioita on mm. energialääkintä ja Silva-tekniikka. Olen keväästä asti opiskellut innoissani verkon välityksellä Eden Energy Medicineä eli energialääkintää ja lisää opintoja tästä on luvassa. Energialääkintä tasapainottaa ihanasti kehoni energiat ja lisää hyvinvointiani. Sen lisäksi perehdyin syksyllä Silva Ultramind -tekniikkaan, joka on löytänyt paikkansa päivän hyvinvointirutiineihini energiavoimistelun rinnalle. Sen avulla pääsen helposti ja nopeasti syvään ja kirkkaaseen meditatiiviseen tilaan.

Mennyt intiaanielämä

Tässä viimeaikaisessa elämän pyörityksessä olen myös pyytänyt ja saanut apua useilta loistavilta henkisiltä ja energia-hoitajilta, mistä olen hyvin kiitollinen. Minua on jo useamman vuoden kiehtonut ajatus menneestä intiaanielämästä. Intiaanit ovat inspiroineet minua ihan lapsesta asti. Rakastin lapsena intiaaneista kertovia elokuvia. Muistan teini-ikäisenä käyttäneeni ruskeaa mokkanahkaista hapsulaukkua ja rakastaneeni ruskeita nahkamokkasiinejani niin paljon, että kävelin kengistä pohjat puhki. Siltikään en suostunut heittämään niitä roskiin, kunnes äitini vei ne sinne vastalauseistani huolimatta.

Vuosia sitten kuulin läheisen henkilön kautta, että minulla olisi ollut intiaanielämä. Joulukuussa pääsin vihdoin tekemään regressiomatkan menneeseen intiaanielämääni Lepoparkin Päivi Honkalan ohjaamana. Tällä reissulla selvisi yllättäviä asioita ja myös syy sille, miksi niin kiihkeästi halusin ottaa selvää menneestä intiaanielämästäni. Olin intiaanielämässäni parantajan ja poppanaisen opissa, koska minulla oli luontaisia parantajan lahjoja. Nämä lahjat voin ottaa käyttööni myös tässä elämässä, mikä vahvistaa entisestään pitkään (25 v.?) sisälläni tuntemaani kutsua oppia parantamaan ihmisiä. Olisiko nyt aika?

unelmat todeksi

Tulevan muutoksen mysteeri

Minulla on jo reilun vuoden ajan ollut voimakas tunne siitä, että elämäni tulee muuttumaan. Joku isompi muutos tai muutoksia on tulossa, joista en ole saanut sen enempää tietoa. Tämä muutos on myöhemmin noussut esiin myös Tarot-tulkinnoissa ja kanavoinnissa. Tietoisuus tulevasta isosta muutoksesta on aiheuttanut paljon epätietoisuudesta ja kärsimättömyydestä johtuvaa turhautumista. Millainen muutos? Mitä se käytännössä tarkoittaa? Koska se tulee? Voinko jotenkin valmistautua siihen? Tuntuuko se minusta hyvältä vai pahalta? Hassu ja vähän lapsellinenkin kysymys tämä viimeinen, mutta sellainenkin mielessä pyörii. Muutoksia on toki vuoden varrelle mahtunut paljonkin, mutta tiedän, että ne eivät vielä ole olleet niitä muutoksia, joiden tiedän olevan tulossa.

Kanavointia

Tällä viikolla Tarja Hirven kaukoenergiahoidossa/kanavoinnissa selvisi paljon mieltä vaivanneita asioita. Mm. että olen valinnut vastuun- ja velvollisuudenkantajan roolin ja laittanut omat tunteeni ja tarpeeni syrjään todella, todella, todella pitkään. Tähän on nyt tulossa muutos. (Jee! Hyviä uutisia siis!) Samalla puhdistettiin syvältä tasolta ja useamman sukupolven ajalta isoja asioita. Puhdistettiin rakkaudella kohtulinjoja ja vapauduttiin sielunperheistä. Olemme kaikki osasia isommassa kokonaisuudessa. Me kaikki liitymme ja vaikutamme toisiin ihmisiin hyvinkin voimakkaasti, mikä meiltä usein unohtuu nykyisessä yksilökeskeisessä maailmassa.

Energialääkintää

Luottohomeopaattini oli jäänyt kesällä eläkkeelle ja olin loppukesällä tilanteessa, jossa olisin tarvinnut apua homeopaatiltani. Mietin uuden homeopaatin etsimistä, mutta päädyin lopulta Kirsi Kautiaisen Energy Medicine -hoitoihin. Se olikin loistava valinta eikä suinkaan sattumaa vaan selvää johdatusta. Sain häneltä avun mm. kuumiin aaltoihin, uupumukseen ja unettomuuteen. Olin jo siihen mennessä opiskellut verkon välityksellä Eden Energy Medicineä ja vakuuttunut sen tehosta ja hyödyistä. Halusin alkaa tehdä itsekin hoitoja ja muutaman mutkan ja epätietoisten kuukausien jälkeen minulla on nyt paikka huhtikuussa alkavassa KirsiK Energy Medicine -koulutuksessa. (Jee! Taas tuuletetaan!)

Uskomuksia

Samalla olen saanut sukeltaa yhä vain syvemmälle meitä ohjaavien uskomusten maailmaan. Olen tiennyt, että uskomukset ohjaavat meitä 95%:sti ja että uskomuksia voi ja on hyvä tietoisesti muuttaa. Mutta jotenkin vasta nyt, vahvan oman kokemuksen kautta, minulle alkaa ihan konkreettisesti selviämään, mitä tämä todella käytännössä tarkoittaa. Se tarkoittaa aivan käsittämättömän valtavaa uskomusten määrää kattaen ihan joka osa-alueen elämässä alkaen suhteesta omaan itseen (kuten rakastatko itseäsi, hyväksytkö itsesi, tunnetko olevasi turvassa jne.). Siinä on sellainen ongelma, että uskomuksemme ovat yleensä voimakkaasti meitä rajoittavia, joten niitä on hyvä alkaa muuttamaan oman (ja läheisten) hyvinvoinnin ja onnellisuuden vuoksi.

***

En ole ihan varma, mikä tämän kirjoituksen tarkoitus oli. Se vain halusi tulla kirjoitetuksi. Ehkä se antaa sinulle lohtua, perspektiiviä tai suuntaa oman elämäsi muuttuviin tilanteisiin. Tai jotain muuta. Onko sinulla elämässäsi menossa nyt muutosten aika vai tasaisempaa? Mihin suuntaan sinä haluaisit elämäsi kulkevan? Onko sinulla joku toteutumaton haave, jota et ehkä uskalla ihan ääneen sanoa (vielä)? Minulla se haave on parantaminen ja nyt uskalsin sen tähän kirjoitukseen laittaa.

“Kuljetaan rohkeasti kohti omia unelmia.”

kivispiraali

Haluatko saada ilmaisia neuvoja onnelliseen ja yltäkylläiseen elämään?

Voit liittyä postituslistalleni kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen. Saat lahjaksi suositun “Itsensä rakastaminen” -meditaation (arvo 12€).

Uutiskirje, etusivu

Samankaltaiset artikkelit