täydellisyys

Puutteen kokemus syntyy erillisyyden harhasta

Elämme dualistisessa maailmassa, jossa kaikki Luojasta/  ykseydestä / Elämän lähteestä alaspäin jakautuu vastakohdikseen. Dualistisuuteen eli kaksinapaisuuteen sisältyy voimakas kaipuu ja halu takaisin ykseyteen Elämän kanssa. Magneettiset + ja – navat vetävät tosiaan puoleensa, samoin mies ja nainen, maskuliini ja feminiini. Monissa kielissä myös sanat jakautuvat maskuliini- ja feminiini-muotoihin. Kuuma ja kylmä, valo ja pimeys, vesi ja tuli, maa ja ilma (maailma ilmentää dualistisuuden syvempää ykseyttä) – toista ei ole olemassa ilman toista.

Voimakas kaipuu ykseyteen paljastaa meille maallisen elämän illuusion. Olemme aina olleet ja tulemme aina olemaan erottamaton osa ykseyttä / Elämää / Luojaa. Kuvittelemme olevamme erillisiä yksilöitä, vaikka todellisuudessa emme ole. Erillisyys on maallisen elämän harha, josta haasteemme (opetuksemme) kumpuavat. Tärkein tehtävämme on erillisyyden harhasta vapautuminen. Sen ymmärtäminen, että sinä olet osa minua ja minä olen osa sinua. Sen, minkä teen muille, teen itselleni.

Tärkein tehtävämme on erillisyyden harhasta vapautuminen

Dualistisuus mahdollistaa myös puutteen kokemuksen. Ykseydessä puutetta ei voi kokea, koska sitä ei ole olemassa. Puutteen kokemus syntyy erillisyyden harhasta.

luominen

Puhtaan maskuliinin ja feminiinin yhdistäminen on runsauden luomisen perusta

Runsaan ja yltäkylläisen elämän luomiseen tarvitaan sekä maskuliinista että feminiinistä ilmentymää. Kumpikaan näistä ei yksistään riitä vaan tarvitaan niiden toisiaan täydentävä vaikutus. Rikastumiseen on viime vuosisatoina perinteisesti käytetty aggressiivista ja egolla pönkitettyä myrkyllistä maskuliini-energiaa, johon on usein liittynyt myös ihmisten riistoa. Tämä on saanut aikaan sen, että vauraus ja rikkaus ovat saaneet likaisen leiman. Vaurautta pidetään virheellisesti jopa kaiken pahan alkuna, mikä ei voisi olla kauempana totuudesta. Vauraus, runsaus, rikkaus ja yltäkylläisyys ovat jumalallisuuden ilmentymiä. Likaisuus tulee vääristä keinoista tavoitella näitä jaloja päämääriä.

Tällä hetkellä maailmassamme myrkyllinen maskuliinisuus käy näkyvää kuolinkamppailua. Se ilmenee maailman laajuisesti korruptoituneiden hallintojen yrittäessä pelotella kansalaisiaan, rajoittaa kansalaisten elämää mitä erilaisimmin tavoin, sairastuttaa heidät ja tuhota kansalaisten toimeentulo saattaen heidät riippuvaisiksi valtaapitävistä tahoista. Myrkyllisen ja valtaa väärin käyttävän maskuliinisuuden aika on kuitenkin ohi. Sen tilalle on nousemassa aito, puhdas, tietoinen, totuudessa pysyvä ja maadoittunut maskuliinisuus. Aito maskuliini yhdessä pyhän feminiinin kanssa muodostavat täydellisyyden – ykseyden, johon perustuen on mahdollista tuoda paratiisi maan päälle.

Aito maskuliini yhdessä pyhän feminiinin kanssa muodostavat täydellisyyden – ykseyden, johon perustuen on mahdollista tuoda paratiisi maan päälle

Yltäkylläisyyden luominen lähtee feminiinistä

Runsauden luomisessa meidän on linjauduttava yhteen korkeampien olemuspuoliemme kanssa. Henkinen, energeettinen puolemme edustaa feminiiniä. Feminiini on alkulähde, joka sysää luomisprosessin liikkeelle. Se on vielä pimeässä oleva mahdollisuus, toteutumista odottava potentiaali, intuitiivinen aavistus. Alitajunta ja pimeys. Sisäinen ääni, jota meidän on kuunneltava ja noudatettava. Feminiini käynnistää luomisprosessin tottelemalla intuition ja sisäisen äänen ohjausta. Tämä on tärkeä vaihe. Jos sisäisen äänen joskus järjettömältäkin kuulostavia kehoituksia ei noudata, voi käydä niin, että ääni hiljenee. Silloin päädymme ajelehtimaan ilman ohjausta ja toiveidemme toteumiseen tarvittavaa suuntaa ja vipuvoimaa.

Vasta feminiinin antaman alkusysäyksen jälkeen on maskuliinin vuoro lähteä konkreettisesti luomaan runsautta.  Maskuliini edustaa tietoisuutta ja valoa. Loogisuutta ja järkeilyä. Maskuliininen tapa luoda asioita konkreettisesti on meistä useimmille hyvin tuttua ja siksi helpompaa. Olemme jo lapsuudessa oppineet, että maskuliininen tapa tehdä asioita on se normaali tapa. Tottahan se onkin – tai siis puolitotuus, koska sitä edeltävää feminiinistä vaihetta emme ole tottuneet näkemään ja joudumme nyt opettelemaan sen aikuisiällä. On hyvä muistaa, että olemme alkuperältämme jumalallisia olentoja ja siksi äärettömän voimakkaita luojia.

Olemme alkuperältämme jumalallisia olentoja ja äärettömän voimakkaita luojia

täydellisyys

Haluatko oppia kaikki tietoisen luomisen salaisuudet ja ryhtyä oman elämäsi voimakkaaksi luojaksi?

Luo rahaa! -verkkovalmennukseen on koottu voimakkaimmat työkalut, menetelmät ja runsausrutiinit, joita käyttämällä opit luomaan elämääsi lisää rahaa, yltäkylläisyyttä, onnellisuutta, rakkautta, terveyttä, ystävyyttä tai mitä muuta tahansa vain haluat. Kaikki on mahdollista. Valmennuksen näkökulmaksi on valittu raha, koska juuri raha on useimmille se kaikkein vaikeimmin manifestoitava asia. Kun rahan tietoisen luomisen saa otettua haltuun, sujuu kaikki muukin!

Verkkovalmennuksessa on 12 osaa ja se kestää 3 kuukautta. Tämä on aika, joka vaaditaan totuttujen käyttäytymismallien muuttamiseen pysyvästi. Valmennuksen materiaali koostuu kirjallisista osioista sekä videotallenteista (12 kpl), jotka sisältävät mm. tietoa rahan luomisen periaatteista, harjoituksia, tehtäviä ja ohjattuja meditaatioita.

Valmennus sisältää mm. tämän:

 • Selvitämme sinun suhteesi yltäkylläisyyteen ja vaurauteen tällä hetkellä ja sen missä kohtaa vauraus ei virtaa vapaasti elämässäsi.
 • Saat työkalut nousta puutteen ja niukkuuden tilasta kokemaan runsautta joka päivä ja muuttaa rahaan liittyvän pelon luottamukseksi.
 • Puramme valheellisia uskomuksia rahasta ja luomme tilalle uusia, totuudenmukaisia ja voimaannuttavia.
 • Pureudumme syvälle syihin ja alitajuntaan harjoitusten ja meditaatioiden avulla ja poistamme esteet vaurauden virtaamisen tieltä.
 • Saat mahdollisuuden eheytyä tunnetasolla lempeässä ohjauksessa.
 • Opit luomaan uuden, voimaannuttavan suhteen rahaan ja koko elämään.
 • Luomme sinulle henkilökohtaiset affirmaatiot eli vahvistuslauseet tukemaan sinua niissä kohdissa, joissa juuri sinä tarvitset vahvistusta.
 • Selkeytämme sinulle kuvan siitä, mitä todella sisimmässäsi haluat.
 • Luot itsellesi taloudellisen vision eli millaisen rahatilanteen sisimmässäsi todella haluat.
 • Tutustut tulevaisuuden itseesi eli parhaaseen versioon siitä mitä kaikkea todella voit olla.
 • Opit voimakkaan ja yksinkertaisen prosessin, joka tekee sinusta magneettisen vauraudelle.
 • Avaudut ottamaan vastaan kaiken sen yltäkylläisyyden ja vaurauden, joka sinulle syntymäoikeutenasi kuuluu.

Lisätietoa valmennuksesta ja sen sisällöstä löydät täältä.

Opi lisää tietoisesta luomisesta katsomalla Manifestointiwebinaarin tallenne tästä.

Haluatko saada ilmaisia neuvoja onnelliseen ja yltäkylläiseen elämään?

Voit liittyä postituslistalleni kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen. Saat lahjaksi suositun “Itsensä rakastaminen” -meditaation (arvo 12€).

Uutiskirje, etusivu

Samankaltaiset artikkelit