surullinen nainen keinussa

Henkinen prostituutio – aikamme ilmiö

Maapallo on siirtynyt huhtikuun alussa numerologiseen kuukausivärähteeseen yhdeksän. Me kaikki maapallon asukkaat olemme tämän värähteen vaikutuspiirissä, vaikka oma kuukausivärähteemme olisikin jokin muu. Numerologiassa yhdeksän on loppuun saattamisen, valmistumisen ja irtipäästämisen värähde. Jotain valmistuu ja tulee kypsäksi. Jotain päättyy. Jostain on aika päästä irti ja tehdä tilaa uudelle. Mietin mielessäni, että mikä nyt päättyy? Mistä tulee päästää irti? Onko kyse jostain isommasta vai pienemmästä asiasta maapallon mittakaavassa?

Monenlaisia ajatuksia ja vaihtoehtoja herää, joista toiset vaikuttavat houkuttelevammilta. Olisipa niin, että 9-kuukauden myötä tämä koronahullutus loppuisi! Se olisi iso ja upea askel. Vaikka toivonkin sitä kovasti, voi olla että tämän kuukauden loppuun saattaminen on jotain pienempää tai sitten jotain ihan muuta. Toukokuussa olemme tässä asiassa viisaampia, kun katsomme taaksepäin. Hyvä alku olisi sekin, että ihmiset alkaisivat toimia omasta totuudestaan käsin ja lopettaisivat muiden miellyttämisen.

On hyvä huomioida, että huhtikuun tunnelma saattaa 9-värähteestä johtuen olla hieman raskas eikä kaikki ehkä mene ihan odotusten mukaan. Onneksi kevääseen heräävä luonto tarjoaa meille runsaasti iloa ja piristystä, joten nautitaan ainakin siitä!

Mennyt karmallinen maaliskuu

Maaliskuun 8-värähde oli karman ja oikeudenmukaisuuden kuukausi. Näin jälkeenpäin katsottuna se oli juuri sitä. Väitettyyn pandemiaan liittyviä isoja paljastuksia tuli esille paljon, joista tosin vain murto-osa päätyi valtamediaan. Mutta sentään edes osa. Kansat eri maissa nousivat entistä voimakkaammin vaatimaan perusoikeuksiensa kunnioittamista. Jopa Suomessa 1500 ihmistä osallistui rauhanomaiseen ja lämminhenkiseen mielenosoitukseen vapauden ja perusoikeuksien puolesta. (Jossa muuten kukaan ei saanut koronaa, vaikka ei pidetty maskeja eikä turvavälejä ja halailtiin, laulettiin ja huudettiin paljon.) Tämä uutisoitiin YLEllä 200 ihmisen kokoontumiseksi. Kun paikalla olleilta YLEn toimittajilta kysyttiin, miten he olivat arvioineet osallistujamäärän noin pieleen, he kertoivat että heitä käskettiin (ylemmältä taholta) kirjoittamaan vain 200 hlöä. Missä on toimittajan ja median moraali ja etiikka? Uutiskuvia katsomalla jokainen ymmärsi, että tuo luku kaipasi nollan peräänsä ollakseen lähempänä totuutta. Valtamedia sahaa omaa oksaansa tällaisilla tarkoitushakuisilla valheilla. 8-kuukauden teeman mukaisesti valheista jää kiinni ja jokainen saa ansionsa mukaan.

henkinen prostituutio

Ihmiskunnan henkinen prostituutio

Huomaan, että ihmiset alkavat väsyä tähän hullutukseen, vaikka olisivatkin noudattaneet järjen vastaisia suosituksia tähän asti. Kun asioin kaupassa tai missä tahansa muualla ilman maskia, saan lämmintä tukea ja kannustusta maskiin verhoutuneilta ihmisiltä, sekä asiakkailta että myyjiltä. Heille olen rohkea soturi, joka ajaa heidän asiaansa, kun he eivät itse uskalla. Suuri osa ihmisistä käyttää maskia ainoastaan sosiaalisen paineen vuoksi. He ymmärtävät, ettei meillä ole mitään pandemiaa, mutta he pelkäävät olla ilman, etteivät vain joudu silmätikuiksi tai hyljeksityiksi. Ymmärrän sen kyllä. Pelko pelottaa. Mutta millaista on olla pelon vanki? Millaista on uhrata oma totuus saadakseen sosiaalista hyväksyntää?

Ostatko sinä sosiaalisen hyväksynnän maksamalla sen omalla totuudellasi?

Oman totuuden uhraaminen saa aikaan syvää sielullista vahinkoa. Se on itsensä myymistä ja henkistä prostituutiota. Tämä on rajua tekstiä, mutta tämä on nyt sanottava. Ihmisten on ymmärrettävä, kuinka vakavasta asiasta on kyse ja lopetettava vähättely tyyliin “Mitä siitä nyt on haittaa? Ei se ole niin iso asia.”. Kyllä se on! Ihan niin kuin kaikki varastaminen on varastamista. Ei ole väliä varastatko joltain 5 euroa vai 50000 euroa. Molemmat ovat varastamista ja väärin. Vastaavasti oman totuuden myyminen sosiaalisen hyväksynnän hinnalla on itsensä myymistä ja hyvin vahingollista sekä yksilötasolla että kollektiivisesti.

Meidän on aika ihmiskuntana nousta seisomaan oman totuutemme taakse, senkin uhalla, että saatamme hetkellisesti kärsiä siitä. Pidemmällä aikavälillä tämä tulee johtamaan meidät kohti oikeudenmukaisempaan ja parempaa yhteiskuntaa ja maailmaa. Kumpaa sinä haluat? Haluatko olla rakentamassa uutta ja parempaa maailmaa vai tukea vanhoja, läpimätiä rakennelmia, jotka tulevat sortumaan? Sinun panoksesi on merkittävä. Sen perusteella uusi ja parempi maailma tulee joko nopeammin tai hitaammin.

Haluatko olla rakentamassa uutta ja parempaa maailmaa vai tukea vanhoja, läpimätiä rakennelmia, jotka tulevat sortumaan?

Meitä on paljon ja joukossa on voimaa. Liitytään yhteen! Etsiydy samanhenkiseen porukkaan esim. Facebookissa. Ryhmiä on paljon. (Voin auttaa sinua, jos et löydä.) Näin voimme tukea toisiamme ja saada myös tietoa laillisista oikeuksistamme sekä juridista tukea haastaviin tilanteisiin esim. työpaikalla. Sinun ei tarvitse selvitä yksin! Me tuemme toisiamme. Olemme kaikki yhtä suurta perhettä.

yhtä perhettä

Haluatko saada ilmaisia neuvoja onnelliseen ja yltäkylläiseen elämään?

Voit liittyä postituslistalleni kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen. Saat lahjaksi suositun “Itsensä rakastaminen” -meditaation (arvo 12€).

Uutiskirje, etusivu

Samankaltaiset artikkelit