unelmat todeksi

Nyt on aika luoda uutta. Mitä sinä haluat elämääsi?

Joulun mentyä ja vuoden vaihduttua energiat kevenivät taas selvästi. Ainakin itse olen huomannut joka vuosi, kuinka ennen joulua energia on jotenkin raskas ja painostava ja vuodenvaihteen jälkeen muuttuu melkein kuin yllättäen kevyemmäksi. Valon määrä lisääntyy päivä päivältä ja kaunis lumipeite vielä korostaa sitä ihanasti. Hei, mehän selvittiin pimeimmästä ajasta! Juhuu!

Valosta ja elämän keventymisestä innostuneena inspiroiduin miettimään, että mitä minä oikein elämältä toivon tällä hetkellä ja lähitulevaisuudessa. Otin pohdintaan tämän sydäntalven, tammi-helmikuun. Kaivoin esiin kynän ja paperia ja aloin kirjoittaa mitä mieleeni tuli.

Tämä on luomista; tietoisen luomisen ensimmäinen askel.

uuden luominen

Mitä sinä haluat luoda (=manifestoida) elämääsi?

Näin vuoden alussa on erityisen hyvä hetki pohtia omaa elämää ja unelmia. Mitä sitä toivot elämääsi? Lähitulevaisuudessa tai pidemmällä aikavälillä? Voit valita haluamasi ajanjakson. Itse halusin keskittyä lähitulevaisuuteen ja melko yksinkertaisiin ja käytännön läheisiin tavoitteisiin, koska ne tuntuivat nyt ajankohtaisilta. Suuremmat linjat olen maalannut elämäni tauluun jo aiemmin enkä koe tarvetta muuttaa niitä tällä hetkellä. Mutta sinulla voi olla hyvinkin erilainen tilanne ja tarve kenties laittaa koko elämän raamit uusiin kantimiin.

Suosittelen muuten lämpimästi kirjoittamaan käsin paperille. Se on luomisen kannalta voimakkaampi menetelmä kuin digitaaliselle laitteelle kirjoittaminen. Aloita oman unelmaelämäsi luominen nyt heti. Älä odota parempaa hetkeä, koska sitä ei tule. Ota siis kynä ja paperia ja ala kirjoittaa siitä, mitä haluat elämässäsi kokea. ÄLÄ JATKA ennen kuin teet tämän.

Ala luomaan omaa unelmaelämääsi

Kirjoita vapaasti ihan mitä tahansa mieleesi tulee, ilman sensuuria. Voit myöhemmin karsia listaa ja muotoilla tekstiä paremmin. Anna mielikuvituksesi lentää kuin uljas kotka vaaleansinisen taivaankannen kirkkaassa äärettömyydessä. Keveästi. Korkealta näet paremmin!

Tässä on muutamia apukysymyksiä unelmapohdintasi tueksi. Keskity siihen, mikä tuntuu sinusta hyvältä, kohottavalta, voimaannuttavalta ja tuo sinulle iloa.

 • Millaista unelmaelämäsi on?
 • Kenen kanssa silloin elät?
 • Missä asut?
 • Miten asut?
 • Miltä unelmaelämäsi tuntuu?
 • Millaisia ihmissuhteesi ovat?
 • Mitä haluat tehdä?
 • Voisitko tehdä sitä työksesi?
 • Millaista unelmatyösi on?
 • Miten vietät vapaa-aikaasi?
 • Miten lomailet?
 • Millainen terveytesi on?
 • Miten huolehdit hyvinvoinnistasi?
 • Miten syöt / pukeudut / kuntoilet … ?
 • Millainen tulotaso sinulla on?
 • Mistä saat tulosi?
 • Mitä kulkuvälineitä käytät liikkumiseen?

Kun olet saanut toiveesi listattua eikä mieleesi tule enää muuta, voit kirjoittaa listan puhtaaksi, mikäli tahdot. Voit myös halutessasi muotoilla lauseet vielä voimaannuttavampaan muotoon. Oleellista on, että listasi herättää sinussa vain myönteisiä tunteita.

Lue nyt unelmalistasi ja tunnustele, mitä tunteita se sinussa herättää. Eikö tunnukin hyvältä? Alkaa väkisinkin hymyilyttää.

KYLLÄ! Nämä asiat minä haluan elämääni! Minä ansaitsen ne.

Anna itsesi kylpeä ihanissa tunteissa, joita listallasi olevat asiat sinussa herättävät. Tunne ja koe toiveidesi olevan totta jo nyt. Anna kokemuksista nousevien tunteiden herätä eloon ja elävöittää sinut joka soluasi myöten. Kokemasi tunteet toimivat voimakkaina magneetteina, jotka vetävät lisää niitä vastaavia kokemuksia puoleesi. Tämä on manifestoimista parhaimmillaan.

Katso unelmalistaasi päivittäin

Laita unelmalista sellaiseen paikkaan, josta näet sen päivittäin. Erityisesti aamulla ensimmäiseksi ja illalla viimeiseksi. Jos on mahdollista, että joku muu näkee toivelistasi ja suhtautuu siihen jollain tavalla kielteisesti, on parasta pitää unelmalistasi poissa tällaisen henkilön silmistä. Et halua siihen kenenkään lähettämää kielteistä energiaa, koska se vaikeuttaa toiveiden toteutumista.

Alitajuntasi alkaa luoda unelmalistan mukaista todellisuutta. Sinun tehtäväsi on katsoa listaa päivittäin, eläytyä sen herättämiin myönteisiin tunteisiin ja luottaa unelmien toteutumiseen. Luonnollisesti sinun tulee myös tehdä asioita ja toimia. Unelmat eivät tule tipahtamaan taivaalta syliisi, jos vain odotat tekemättä mitään niiden eteen. Kuuntele siis sisäisiä kehoituksia ja toimi intuitiosi ohjauksessa. Sinua ohjataan kyllä. Ota rohkeita askeleita uusiin suuntiin, jotta toivomasi muutos pääsee tapahtumaan. Usko ja luota siihen, että asiat tapahtuvat juuri oikeaan aikaan ja oikealla tavalla.

Jos haluat saavuttaa jotain uutta ja erilaista elämässäsi, sinun tulee tehdä asioita uudella ja erilaisella tavalla.

unelma

Opi lisää tietoisesta luomisesta katsomalla Manifestointiwebinaarin tallenne tästä.

Haluatko saada ilmaisia neuvoja onnelliseen ja yltäkylläiseen elämään?

Voit liittyä postituslistalleni kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen. Saat lahjaksi suositun “Itsensä rakastaminen” -meditaation (arvo 12€).

Uutiskirje, etusivu

Samankaltaiset artikkelit