supervoimasi

Paljasta ja valjasta omat supervoimasi

Tuntuuko sinustakin välillä siltä, että alkaa vähitellen omat voimat ja jaksaminen loppua tämän pitkittyneen pandemian keskellä? “Ei vaan nyt enää jaksaisi tätä yhtään. Johan tässä on sinnitelty, mutta loppua ei vaan näy.” Tekisi mieli lyödä hanskat tiskiin, että “Olkoon!”.

Mistä lisää paukkuja ja jaksamista, koska eihän tässä nyt luovuttaakaan voi?

supervoimat

Paljasta ja valjasta supervoimasi!

Kyllä, sinullakin on omat supervoimat. Meillä kaikilla on! Mutta mitä ne on ja miten ne saa käyttöön? Uskon, että sinulla on kyllä jo aavistus omista supervoimistasi, mutta et ehkä ihan uskalla uskoa niihin saatikka ottaa niitä käyttöön. Minulla on sinulle keino, jolla vapautat supervoimasi ja valjastat ne omaan käyttöösi sekä kaikkien muidenkin hyödyksi ja iloksi.

Olet syntynyt tälle planeetalle tiettynä ajankohtana, joka on määrittänyt tietyt elämässäsi vaikuttavat värähteet. Sinä sieluna olet valinnut tuon ajankohdan saadaksesi elämääsi ne värähteet, joita tässä elämässäsi tarvitset. Syntymähetkesi on määrittänyt numerologisen syntymälukusi ja syntymäpäivän lukusi, joiden värähteiden vaikutuksessa elät elämääsi. Nämä numerot kertovat sielusi ominaisuuksista, vahvuuksista ja elämäntehtävästä, jota olet tullut tänne tekemään. Ne kertovat sinun tehtävästäsi tällä planeetalla. Sinun supervoimasi löytyvät näistä numeroista. Parasta, mitä voit itsesi ja meidän muiden hyväksi tehdä, on elää noiden värähteiden mukaisesti ja niiden vahvuuksia hyödyntäen.

Mikäli numerologinen karttasi on kaikilta osin sopusoinnussa syntymäaikasi numeroiden kanssa, olet luultavasti hyvinkin selvillä supervoimistasi ja elämäntehtävästäsi. Ehkä toteutatkin niitä jo täyttä päätä. Jos näin on, niin aivan mahtavaa! Koko ihmiskunta kiittää sinua siitä, koska sen parempaa lahjaa et voisi meille antaa.

Jos sen sijaan tunnet olevasi vähän hukassa sen suhteen kuka oikeastaan olet ja mitä sinun tulisi elämässäsi tehdä, niin silloin elämässäsi vaikuttavat värähteet ovat epätasapainossa. Syntymäajan lisäksi elämääsi vaikuttavat nimistäsi tulevat värähteet, jotka tässä tapauksessa ovat ristiriidassa keskenään ja/tai syntymäaikasi kanssa. Nimistäsi ei ehkä tule riittävästi tarvittavia kirjaintyökaluja, joita syntymäaikasi numerot tarvitsevat toimiakseen parhaalla mahdollisella tavalla. Tällöin on syytä tasapainottaa elämässäsi vaikuttavat värähteet tasapainottamalla numerologinen karttasi.

Numerologisen kartan tasapainotus vapauttaa supervoimasi

Saamieni palautteiden mukaan tasapainotus on auttanut ihmisiä linjautumaan oman todellisen itsensä, sielunsa, kanssa ja löytämään tarkoituksensa ja elämäntehtävänsä. Eli juurikin ne jokaisen omat supervoimat, joita meidän tulisi käyttää itsemme ja muiden hyödyksi. Tiedän sen myös omasta kokemuksesta.

Minun supervoimiani ovat mm. vahva intuitio, henkinen herkkyys, kyky opastaa muita henkisellä tiellä eteenpäin, viisaus sekä suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito. Nämä kaikki vapautuivat käyttööni vasta numerologisen kartan tasapainottamisen jälkeen. Olin ollut niistä joistain hieman tietoinen aiemmin, mutta silti kykenemätön kunnolla hyödyntämään niitä. Kartan tasapainottamisen jälkeen nämä supervoimat alkoivat tulla tietoisuuteeni ja aloin varovaisesti kokeilla niitä käytännössä. Alun haparoinnin jälkeen kyvyt ovat vahvistuneet ja oma luottamukseni niihin on vahvistunut.

Kartan tasapainottaminen voi siis paljastaa sinullekin supervoimasi ja antaa työkalut ottaa ne käyttöön. Tämä kaikki ei tietenkään tapahdu hetkessä ja vaati myös omaa työskentelyä. Tasapainotuksen myötä oman sisäisen äänen ja intuition ohjaus vahvistuu. Ne ohjaavat sinua oikeaan suuntaan. Joten voit olla huoletta, kaikki järjestyy juuri niin kuin pitää. Sinun ei tarvitse etukäteen tietää miten asiat menevät. Sinua ohjataan. Et ole yksin. Et ole koskaan ollutkaan yksin etkä tule olemaan. Saat kaiken tarvittavan ohjauksen ja tuen, kunhan olet avoin ottamaan sen vastaan.

Tässä sinulle muutamia palautteita tasapainotuksen vaikutuksista:

“Haluan kiittää lämpimästi laatimastasi numerologisesta tasapainotuksesta. Olen nyt harjoitellut uutta nimeäni ja en voi kuin hämmästellä tätä lempeää muutosten tulvaa, jota on alkanut virrata sisimpääni!❤️ Ihan kuin jokin pitkään puuttunut palapelin palanen olisi löytänyt paikkansa. Voiko tämä toimia oikeasti näin nopeasti? Harjoittelen nimeäni aamuin illoin ja silloin kuin muistan, mutta joka päivä elämäni muuttuu tyytyväisemmäksi, energisemmäksi ja onnellisemmaksi. Ja minä olen se levoton sielu, joka on etsinyt itseään ja tarkoitustaan 40 vuotta!” Satu Malinen (4 pv tasapainotuksen jälkeen)

“Kiitos sinulle tulkinnasta ja varsinkin tasapainotuksesta, sillä on ollut jo vaikutusta elämääni. Tunnen itseni paljon tasapainoisemmaksi. Se sisäinen jännitys kehosta on hävinnyt, johon olen koko aikuisikäni etsinyt parannusta. Nukun paremmin ja ihmissuhteet ovat selvästi parantuneet. Ja mitäpä vielä tapahtuukaan kaikkea kivaa, se jää nähtäväksi.😃 Olen todella kiitollinen sinulle.” Anneli Pennanen (3 vk tasapainotuksen jälkeen)

“Tämä on ollut jo mielenkiintoinen viikko ja aluksi energiat nousi, sitten tasoittui, välillä laski, mutta siis nimi todella tuntuu omalta ja samoin energia… Tuntuukin, että linjaudun vain enemmän omaksi itsekseni, joka voi hämmentää itseänikin tässä prosessissa.” Outi

“Kiitos mielenkiintoisesta tasapainotuksesta. Koen, että se vastaa todellista sisintäni ja numeroina mahdollistaa nyt sen, mitä tulevaisuudessa haluan vielä enemmän tehdä ja saada näkyväksi.” Leea

“Kiitos numerologisesta kartasta ja tasapainotuksesta. En tiedä, voiko olla mahdollista, mutta tunsin jonkin muuttuneen jo ennen kuin löysin sähköpostisi torstaina viestilaatikostani. Oli sellaista uudenlaista energian tuntua. Perjantai meni sellaisessa buustissa, että oksat pois ja ihmeen hyvin, sillä yleensä väsyn tosi helposti. Oli selkeyttä millaista ei ennen sekä toimeenpanokykyä edistää asioita. … Kiitos uusista nimistä. Ne resonoivat minussa isosti. Tuntuvat hyviltä ja sopivilta. Kiitos, kiitos, kiitos.” Heidi Rannisto-Jolma

supervoimia

Haluatko sinä vapauttaa omat supervoimasi tasapainottamalla karttasi?

Tilaa tästä:

Lue lisää Numerologisen kartan tasapainottamisesta.

Testaa omat numerosi – Numerologia testi

Kokeile tästä minitulkintaa ilmaiseksi ja vinkkaa kaverillekin! Tämä pieni numerologia testi tulkitsee syntymäajan lukuja tiivistetysti. Laajassa tulkinnassa otetaan huomioon myös nimien vaikutus.

Antamalla syntymäaikasi, numerologia laskuri lähettää sähköpostiisi minitulkinnan siitä. (Viesti voi tulla pienellä viiveellä, tarkista myös roskapostikansiosi.)

numerologia laskuri
Minitulkinta

(Jatkossa saat silloin tällöin sähköpostiisi tietoa mm. muutoksista numerologisissa ajanjaksoissa (kuukaudet, vuodet) ym. kiinnostavaa numerologiatietoutta. Voit lopettaa viestien vastaanottamisen koska tahansa.)

Samankaltaiset artikkelit